View Full Version : Опънах класната !?!?
A.C.A.B.
04-27-2007, 12:30
Значи тя е млада на 24 год , а не неква бабичка и са се чудя кво да права като я вида в даскалото ?!?!?
Luciferian
04-27-2007, 12:32
И като се събуди краката ти потни ли бяха?
Значи тя е млада на 24 год , а не неква бабичка и са се чудя кво да права като я вида в даскалото ?!?!?
Ем в моя клас имаше същият проблем.Трай си пък к'вото стане.Бъди сигурен , че като те изпитва ша ти пише се високи оценки :-D :-D :-D
ако питаш мен - просто пиши още една бройка в бележника :lol:
как какво ще правиш ша я опъваш още да има \:D/
aniezina
04-27-2007, 13:44
как какво ще правиш ша я опъваш още да има \:D/
и аз така викам :lol:
Пффф... Не666то друго не можа ли да измисли666 :smt012 ?! А господина по физи4еско и него ли изпляска?
Ехххх.... ама скъсахте се да ебета даскалици....
Защо ли не ми се вярва?
kateto^^
04-28-2007, 06:55
:-D :-D :-D :-D :-D bas durja 4e dori si hfurlil oko na gospodina si po fizi4esko :) vnimavay momko-te sa grubi! ot li4en opit znam 6toto li4no obikalqm u4ili6tata i se plu6tq sus daskalite po fizi4esko,koito vpro4em su6to sa na 24 i ne sa nekvi dedovci! :-D :-D :-D :-D :-D
аз пък ебах хейтърската лелка дет мие коридорите хъ хъ хъ
olive_oil
04-28-2007, 10:31
Ем в моя клас имаше същият проблем.Трай си пък к'вото стане.Бъди сигурен , че като те изпитва ша ти пише се високи оценки :-D :-D :-Dами ако не е доволна от секса?
Аз като вляза в учителската стая и малииии.... :mrgreen:
Div_angel_f
04-28-2007, 17:44
Ем в моя клас имаше същият проблем.Трай си пък к'вото стане.Бъди сигурен , че като те изпитва ша ти пише се високи оценки :-D :-D :-D
Ако се е представил добре... :smt005 :smt005 :smt005
По темата: ](*,) ](*,) ](*,)
Спам си на отворен прозорец ми се струва? :?:
Lady_Chocolight
04-28-2007, 18:29
Спам си на отворен прозорец ми се струва? :?:
Да - в час при това. Тц, тц, какво неуважение към учебния процес. :-D
miloto_girl_4e
04-28-2007, 18:34
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: