View Full Version : срам ме е мамка му
С приятеля ми правим секс от известно време..но аз не му давам да ме лиже O:) Срам ме е просто..А и може би защото ме е страх че мириша..Къпя се всеки ден,и даже като се изкъпя още в банята като си бръкна и мирише ](*,) А..аз имам интимна прическа..което за приятеля ми не е проблем той даже обича по-окосмени..ама възможно ли е от това да е проблема?
"като си бръкна и мирише " :smt078 :smt078 :smt078
Заклевам се че докато ям повече няма да чета този раздел
"като си бръкна и мирише "
абе задавих се пфу :smt013
polzvai intim gelove.ima ednim mnogo hubav na nivea s laika.obrazni se!!!!tva e mnogo vajno za higienata :!:
Schnitzer
04-27-2007, 17:04
Споко,нормално е :wink:
=D> Бравос.....ми с прически не става
еми кво да ти кажа на твоя приятел тря да му направим форума един подарак
кога му е рождения ден ???
Трябва да му подарим един Аир-Лийк за миризмата
а за др проблем ...... скалпиране :D
normalno e da miri6e, dobre de, zavisi na kakvo miri6e, ako miri6e na riba ili na ne6to umrqlo togava e kofti ama ako si miri6e suvsem normalno togava nqma problem, a za pri4eskata mu kaji ako iska da te obrusne :D predpolagam 4e 6te mu e zabavno :D btw, moje bi ot pri4eskata miri6e6 malko po-silno otkolkoto trqbva. A i dai mu da te li4e, nqma da zagubi6, 6te zabravi6 4e te e sram kato po4ne :)
vij po-dobre se obrasni 6toto tva e naistina mn vajno sa li4nata ti higiena.a da ne govorim za tva 4e polojenieto 6te stane i po-zle sa kato po4nat jegite a da i izpolzvai nqkakav intimen sapun O:)
Тя твърди, че й мирише отвътре...явно не е от прическата! :D :lol: . Ама :lol: Ох.. :smt005
Ice_Queen
04-27-2007, 19:29
Всяка вагина има специфична миризма!
Ако е нещо ..как да го обясня..по-неприятно..трябва да се консултираш с гинеколог!
"като си бръкна и мирише"...я си бръкни в ушите..
хах
Schnitzer
04-27-2007, 19:30
Тва е от телесните течности брат,на всеки е различно :wink:
Sisilota
04-27-2007, 19:50
Заклевам се че докато ям повече няма да чета този раздел
"като си бръкна и мирише "
абе задавих се пфу :smt013
da tii za urok :mrgreen:
tin4eto91
04-27-2007, 21:43
mi naistina ima sqkvi intimni gelove i t.n. ama na4ina ti na izkazvane naistina me ubi " =D> "
:smt103 :smt078 дано темата да е базик :smt005 :smt005 :smt005
LSD^Lady
04-27-2007, 22:02
polzvai intim gelove.ima ednim mnogo hubav na nivea s laika.obrazni se!!!!tva e mnogo vajno za higienata :!:
alkobalko
04-28-2007, 05:54
Използвай интимен гел.
kateto^^
04-28-2007, 07:03
abe da ti kaja ne misli6 pravilno... :0) po princip ji ti izlu4va6 nqkva specifi4na mirizma,no i toy q izlu4va da znae6!Ako si mu duhala 100% znae6! taka 4e nqma kvo da se pritesnqva6 prosto se kupi redovno/neq su6to/ i ne nosi mn tesni dunki za6toto vaginata ima nujda ot vuzduh:)posle kaji kakvo e stanalo...da de nii znaem ko 6e stane misulta mi be6e da kaij dali e drayfal-koeto e nevuzmojno da znae6 trqbva da funti6 na riba ta da drayfa... {}
krem4et0
04-28-2007, 07:41
Изобщо не е от прическата. та тя най-малкото е на Венериния хълм,а не във влагалището й. Лошата миризма не е признак за ниска хигиена, а за инфекция. Според мен трябва да си направиш изследвания за наличие на възпалителен процес или инфекция!
olive_oil
04-28-2007, 09:27
ох не й се подигравайте бе!!!!! Мила ползвай интимни гелове - помагат. А то си има и специфична миризма - може при теб просто да е по-силна.
по принцип
1 всеки 4овек има Своя си индивидуална телесна миризма, която
2 по правило не му е приятна на самия него, но
3 която е привлекателна за противоположния пол
и 4 жените имат по- силно обоняние от мъжете.
да, в момента говоря за нормалната миризма, а не за патологи4ни слу4аи(бяло те4ение) или лоша хигиена.
да, космената покривка има свойството да акумулира миризми, и ако се намали, намалява и миризмата.
п.с. ПИТАЙ ГО, що те е срам? Ако толкоз иска да те излиже пи4а, що не го питаш "ама не ти ли мирише?'
и може да полу4иш изненадващ за себе си отг. от рода " Мирише ми на секс" или "мирише ми на теб"
или просто "Штъ изям ам!"
ох не й се подигравайте бе!!!!! Мила ползвай интимни гелове - помагат. А то си има и специфична миризма - може при теб просто да е по-силна.
Moje li da preporu4ate nqkakvi vie kakvi polzvate?? :lol:
:smt103 :smt078 дано темата да е базик :smt005 :smt005 :smt005
Nadali e bazik.. :-D :smt005 :smt005
п.с. ПИТАЙ ГО, що те е срам? Ако толкоз иска да те излиже пи4а, що не го питаш "ама не ти ли мирише?'
и може да полу4иш изненадващ за себе си отг. от рода " Мирише ми на секс" или "мирише ми на теб"
или просто "Штъ изям ам!"
Ili pyk "q sa razkarai che mirishish ma ko3a" :smt017 :smt005
normalno e da miri6e, dobre de, zavisi na kakvo miri6e, ako miri6e na riba ili na ne6to umrqlo togava e kofti
e tfa me ubi ot sqkyde :-D
ti si....ima specialni intimni gelove kurpi4ki gluposti...otiva6 i si vzima6 ne stava samo s topla vodi4ka...hahaha i si mahni ''intimnata pri4eska'' #-o
sladkoto__angel4e__
04-29-2007, 19:47
mi mila kakto kazvat drugite ima gelove karpi4ki losioni!zami se ponamaji malko moje i da ne miri6e :-D
'' kato se brukna miri6e'' :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
oh male fuck mi ne si burkai :smt005 :smt005 :smt005
i izpolzvai intimno gel4e :wink: :!: :!:
AzureDiamond
04-30-2007, 18:36
:smt078 :smt046
ThePainIsReaL
04-30-2007, 19:21
Виж какво .. не се притеснявай, ти просто миришеш на себе си. Всеки мирише по различен начин. И ако си хигиенична, това няма защо да те притеснява. Едва ли ще го е гнус момчето ти, пък и щом иска, няма от какво да те е срам.
П.П. За твое лично удобство и успокоение, ако искаш си махни космите. Не казвам бъди гладка като бебе (това рядко се постига), но просто бъди без косми .. И непросредствено преди френската си бъди минала през баня, за да можеш да си по-отпусната и да се насладиш.
Айде .. да ти е хубаво и спокс :wink:
danitoo666
04-30-2007, 22:23
](*,) :smt011 ](*,) :smt011 :smt011
Otkachena^^ kuchka
04-30-2007, 22:29
след като мирише вземи окоси тази растителност или отиди на козметик да го направи ... купи си някакъв интимен гел и ве4е ще мирише на хубаво :) или пък си решила да трепеш мухите у вас ? :smt017
ебах му СЪЪЪЪКС измии си катеричката ма ..... даеа ,маика ти не те ли е учила се чипаш... даеа гнусливата..л. акто цигане си вааааа :x :lol: ако искаш мога додиа с телената четка да те опрая :shock: :-D :lol: :twisted:
Еми нормално е да мирише, "ароматни сокове" все пак. Свиква се, дай му на човека като иска. В началото може да не е от най-приятните усещания за момчето, но се свиква... става приятно. Късмет!
А за всички останали с глупавите им постове, момичето иска помощ, а не обиди... ограничени идиот/ки такива.
Sisilota
05-01-2007, 05:26
Виж какво .. не се притеснявай, ти просто миришеш на себе си. Всеки мирише по различен начин. И ако си хигиенична, това няма защо да те притеснява. Едва ли ще го е гнус момчето ти, пък и щом иска, няма от какво да те е срам.
П.П. За твое лично удобство и успокоение, ако искаш си махни космите. Не казвам бъди гладка като бебе (това рядко се постига), но просто бъди без косми .. И непросредствено преди френската си бъди минала през баня, за да можеш да си по-отпусната и да се насладиш.
Айде .. да ти е хубаво и спокс :wink:
+1 :]