View Full Version : Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?
Zashto vsichki jeni si padat po naj-golemite bokluci, a posle revat nalqvo i nadqsno che mujete bili prosti,kuhi,smotani,jenkari,izpolzvachi? I ne mi obqsnqvaite che ne e taka... To se vijda i s prosto oko. Vsichki nalitate na nqkvi trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni. Ta ot kvo se oplakvate ne razbiram? I narochno tursite intrigite i makar che znaete che shte vi izpolzvat pak se butate tam? :smt011 :smt013 :smt019
ahahhahahahaahahahahahahaha
dobre...
mechtaq_za_teb
04-27-2007, 19:45
Zashto vsichki jeni si padat po naj-golemite bokluci, a posle revat nalqvo i nadqsno che mujete bili prosti,kuhi,smotani,jenkari,izpolzvachi? I ne mi obqsnqvaite che ne e taka... To se vijda i s prosto oko. Vsichki nalitate na nqkvi trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni. Ta ot kvo se oplakvate ne razbiram? I narochno tursite intrigite i makar che znaete che shte vi izpolzvat pak se butate tam? :smt011 :smt013 :smt019xax a ti ot kakvo se oplakvash?!
Гроздето е кисело
Като не можеш да си като нас значи сме грозни и тъпи, а? :lol:
bqsna_teenagerka
04-27-2007, 19:53
ами защото пиклите на 13,14,15,16 още мозъка ни не е дорасъл и правим глупости...но нищо всяка си понася подследствията
hristowow
04-27-2007, 20:07
Абсолютно съм съгласен с автора на темата. Всичко, което казва е истина. Между другото мисля, че момичетата го правят точно защото знаят, че онези боклуци не ги харесват. В това те виждат начинание и се опитват да им се харесат. Разбира се сигурно някои ще отрекат това, но това е истината. Почти всички искат това, което не е тяхно. Момичетата харесват тези боклуци, защото знаят, че никога всъщност няма да са техни. Докато например ако се държиш непрекъснато мило с някое момиче и й показваш че я обичаш нямаш обикновено шанс да й се харесаш.Това е така, защото когато се държиш мило с хората ти се качват на главата.
офф: аз пък налитам на метъли :smt005 :smt005 :smt005
он: за това си прав, но за щастие това е само в най-ранната тийнейджърдка възраст, в която мозъците ни са още промити от Холивудските филми :-D
vsqko momi4e si izbira s kakvo mo4e iska da bade,nemoje da slaga6 vsi4ki pod edin znamenatel,vsqka si ima sobstven vkus.
офф: аз пък налитам на метъли :smt005 :smt005 :smt005
он: за това си прав, но за щастие това е само в най-ранната тийнейджърдка възраст, в която мозъците ни са още промити от Холивудските филми :-D
почти е така.. само че е така до към 30те, когато осъзнавате, че почвате да стареете и почвате да се еб*те на поразия....
АЗ НЕ СЕ ОПЛАКВАМ НИТО ОТ ПРЕДИ 30те НИТО ОТ ТВА СЛЕД ТЯХ!!!!!!!
cherinka
04-27-2007, 20:44
Zashto vsichki jeni si padat po naj-golemite bokluci, a posle revat nalqvo i nadqsno che mujete bili prosti,kuhi,smotani,jenkari,izpolzvachi? I ne mi obqsnqvaite che ne e taka... To se vijda i s prosto oko. Vsichki nalitate na nqkvi trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni. Ta ot kvo se oplakvate ne razbiram? I narochno tursite intrigite i makar che znaete che shte vi izpolzvat pak se butate tam? :smt011 :smt013 :smt019
Хем си прав, хем не си прав.
Защо не зададеш този въпрос на майка си.
Защо всички си мислите, че само тийнейджърите момчета са отрепки/боклуци/прости/кухи/смотани/женкари/използвачи?
Принципно ти може да смяташ някой за тъп и прост, а друг да го смята за умен и интелигентен.
Всичко опира до въпрос на вкус.
Какво си мислите?- че мъжете над средната възраст са истинското предизвикателство за една жена ли?
Свястни хора няма. Има само ПО- свястни! Набийте си го в главата.
Щастие също няма. Има единствено моменто удовлетворение, което при някои е по-дълго от други. Хората, които са го изпитали са касметлии.
Какво се оплаквате? Какво обсъждате другите хора? За тях, за тяхното мнение, действия и постъпки ли живеете?
Търсете си 'удовлетворението' и не се занимавайте с другите. Така само се впрягате и ядосвате за няма нищо, а на други хич не им пука за вас.
Никой не е цвете за мирисане, тъй, че, авторе на темата, не си давай аслъ селските коментари за хората по това как се обличат.
Кат' сте ми заговорили защо момичетата не харесвали момчета, които се държали добре с тях, отговора е там, че тези 'по-грубоватите' са много повече от 'по-милите', и то просто няма как да не се забележат, при положение, че изпъкват много над тях!
Айде млъквайте ся.
`Death`Whore`
04-27-2007, 20:45
Защото самите жени са тъпи.
=D> =D> =D> =D> :-k
май имаш доста комплекси [-X
cherinka
04-27-2007, 20:54
Аз едно не мога да разбера... Защо жените реват и обвиняват всички мъже,само защото самите жени нямат акъл и се хващат с най-големите идиоти (независимо фьешани,скейтъри,хубави,гр зни,яки,слаби,не знам си кво си)?!? Нали вие си го избирате бе?!? Никой не ви е виновен,че мислите след като стане белята,а преди това мислите с п*чката си! И после мъжете им били виновни... :shock:
"защо мъжете били виновни" бла бла
аман от глупости.
намери ми едно свястно момиче и едно свястно момче (или мъж и жена), па тогава тръгвай да ми говориш.
:lol: Напълно съм съгласен с автора на темата и хората които го подкрепят.
тва че повечето жени нямат акъл е само в наша полза... апа ако попаднем на някоя която има.. още по-добре :lol: :lol: :lol:
тва че повечето жени нямат акъл е само в наша полза... апа ако попаднем на някоя която има.. още по-добре :lol: :lol: :lol:
Kolkoto na Mars ima izvunzemni tolkova i umni momicheta ima na zemqta :)
:-s
Chikiponita
04-27-2007, 22:02
Останал си (към автора се обръщам) с такова впечатление,защото накъдето и да се огледаш момчетата са такива.Сякаш наистина готините ги няма или са страшна рядкост.Просто масата от населението е такова.
mila_pila
04-27-2007, 22:05
хах тва е много интересен въпрос, по който съм мислила доста :lol: работата е там, че обикновените хора не са интересни и по-трудно привличат вниманието, а в днешно време е модерно да си изрод.... тъй че много по-яко е да ходиш с някъв скейтър или метъл или просто шматка, но тва ест не важи за всички момичета. (признавам, че аз си падам по идиоти, но тва има нещо общо с философията ми за живота и може би и с тва, че съм свикнала да ме нараняват и като се държат мило с мен аз не знам какво да правя..... аве зле съм, но тва не ви засяга хаха взема да поспя малко :lol: )
ааа и защо сложихте скейтърите на едно ниво с фешъните и ооф тия прословути разделения на групички....... ние сме си хора и тва е.
а за автора: тва, че жените не си падат по теб трябва да те ласкае-не си тъп и грозен :-D
`Death`Whore`
04-27-2007, 22:07
Идиотите не е нужно да са грубияни. А ти трябва да си малоумна, за да ти е приятно да се държат лошо с теб.
хах тва е много интересен въпрос, по който съм мислила доста :lol: работата е там, че обикновените хора не са интересни и по-трудно привличат вниманието, а в днешно време е модерно да си изрод.... тъй че много по-яко е да ходиш с някъв скейтър или метъл или просто шматка, но тва ест не важи за всички момичета. (признавам, че аз си падам по идиоти, но тва има нещо общо с философията ми за живота и може би и с тва, че съм свикнала да ме нараняват и като се държат мило с мен аз не знам какво да правя..... аве зле съм, но тва не ви засяга хаха взема да поспя малко :lol: )
ааа и защо сложихте скейтърите на едно ниво с фешъните и ооф тия прословути разделения на групички....... ние сме си хора и тва е.
а за автора: тва, че жените не си падат по теб трябва да те ласкае-не си тъп и грозен :-D
Znam che ne sym tup i grozen, ama me e qd che ne moga i az da se uredq... Vse pak tova e jivota... Ima i predimstva i nedostatuci :|
Идиотите не е нужно да са грубияни. А ти трябва да си малоумна, за да ти е приятно да се държат лошо с теб.
Нееее това момиче освен 10 хиляди поста има и мозък ](*,)
отде се пръкна ве ?!? :shock:
`Death`Whore`
04-27-2007, 22:17
Сарказмът ти не е сполучлив. :) И не се чеши по главата, казала съм - ако някой не разбира мое мнение, да не го коментира.
mila_pila
04-27-2007, 22:29
не съм казала, че ми е приятно да се държат лошо с мен, а за идиотите си права. май по-точната дума е неудачник. еее точно - падам си по неудачници, малки недорасляци, незнаещи какво искат от живота с ограничени мозъци, супер бавни тъпанари, но в никой случай грубияни. не е нужно да ми казваш, че съм малоумна, тъпа или нещо такова, хаха аз добре знам :lol:
`Death`Whore`
04-27-2007, 22:31
Не искам да те обидя, но ако е вярно, че харесваш интелектуално ограничени...значи и ти си такава...всеки търси човек, който да му пасва...
mila_pila
04-27-2007, 22:34
Не искам да те обидя, но ако е вярно, че харесваш интелектуално ограничени...значи и ти си такава...всеки търси човек, който да му пасва...
еее виж от интелектуално ограничен до тотално объркан и недорасъл има разлика. пък и не вявам да не си личи, че говоря в състояние на афект от последното ми 'изживяване'...
Pff tVa E Izklu4itelno tup vupros...Kak moje da pita6 nqkoi 6to se vlubva mi vle4e go toq 4ovek i to4ka.ne vseki put popada6 na 4ovek koito da te izpolzva tva si zavisi ot tebe ti si predcenqva6 kvo vur6i6...a tova na 14 15 16 li si nqma nikakvo zna4enie...Vsi4ko si e do 4oveka :wink:
`Death`Whore`
04-27-2007, 22:35
Но ти спомена мозъчна ограниченост...не е ли същото?
mila_pila
04-27-2007, 22:44
ммм ако ти кажа, че е същото ще спреш ли да ми отговаряш, че много ми се спи :lol:
по-сериозно: в стремежа си да обясня по-цветущо какъв е последният човек, по който си падам се поувлякох мааалко иии тва не е ли оффтопик? :-D
vsqko momi4e si izbira s kakvo mo4e iska da bade,nemoje da slaga6 vsi4ki pod edin znamenatel,vsqka si ima sobstven vkus.
А така!
Allthatshewant
04-28-2007, 06:20
За Всеки влак си има пътник за теб може да са боклуци но има кой да ги харесва.. :::
Абсолютно съм съгласен с автора на темата. Всичко, което казва е истина. Между другото мисля, че момичетата го правят точно защото знаят, че онези боклуци не ги харесват. В това те виждат начинание и се опитват да им се харесат. Разбира се сигурно някои ще отрекат това, но това е истината. Почти всички искат това, което не е тяхно. Момичетата харесват тези боклуци, защото знаят, че никога всъщност няма да са техни. Докато например ако се държиш непрекъснато мило с някое момиче и й показваш че я обичаш нямаш обикновено шанс да й се харесаш.Това е така, защото когато се държиш мило с хората ти се качват на главата.
Аз също съм на това мнение... с разликата че когато ми се случи нещо тако на мен аз просто смазвам и двамата от бой... Ще кажете че нама смисал, но аз ще кажа, че има.... Ако не друго поне си си изкарал яда. не вижадам какво може да те спре. вина ги съм казвал "Искаш ли да сриташ някой, направи го!" инъче ще сабираш гняв във себе си и накой ден може голяма бела да направиш.
Gothique♫
04-28-2007, 07:49
хаха еми такова е верно е аз само по най-големите боклуци и женкари си падам просто можи би защото са по-трудна цел особенно ако са женкари и да ги задържиш само за себе си което е достааа трудно но не и невъзможно,и според мен не е правилно да се слагат всичко момичета под един общ знаменател :roll:
alkobalko
04-28-2007, 07:51
Много зависи от момичето. Това е въпрос на личен избор и никой няма право да съди другия за изборът му. Знай обаче, че не всички момичета са такива.
maini4ka_sladka
04-28-2007, 08:23
винаги съм се стараела да опозная момчето преди да започна да излизам с него. трябва първо да знаеш с кого си имаш работа, за да предпазиш самия себе си от по-нататъшно страдание!!!
Еми не знам за ко тъй се получава. Може би, човек иска да има лека интрига във връзката си, за да е по-интересна за нея. Но както често се случва, тая интриг прераства в нещо повече, я насилие, я обиди към др. пол ... обаче така нещата не отиват на добре.
Ти завиждаш ли сега или кво :lol:
Ми тка е изборът е техен, обикновено си избират някой пълет тебигьос (който обаче е харесван от всички и има голям избор), после обвиняват всички мъже.
Ти завиждаш ли сега или кво :lol:
това бях аз :D
LetiCherry
04-28-2007, 10:09
Еми тва емного тъпо твърдение и изоб6то не е вярно!
фактите говорят друго [-X
фактите говорят друго [-X
ТАка е.
П.П. Всичко зависи от момчето. Ако е келеш , ще си харесва всяк'ви ... от дебели , до грозни, от красиви, до тънки като закачалка за дрехи ... всичко си е до личния избор според мене.
e to si e qsno v prirodata ni e zalojeno.az su6to si padam po lo6i mom4eta.ako mi e nqkkav dobri4ak prekalenno nqma s kakvo da me zaintriguva 6te mi bade bezrazli4en
e to si e qsno v prirodata ni e zalojeno.az su6to si padam po lo6i mom4eta.ako mi e nqkkav dobri4ak prekalenno nqma s kakvo da me zaintriguva 6te mi bade bezrazli4en
Е, гледате ли ся пичове за кво ста въпрос? Да не се чудите после, що кат се лигавите, угаждате ии тем подобни на момичетата, ви режат за НУЛА време...
брао на гъзарка, че просветли младите тийнове по тоя въпрос =D>
BOI, EBANJE I SRPSKA MUZIKA TI TRQQ NA TEBE !!!!! :twisted: :lol:
CHE I SI PRIZNAVAT NAVSICHKOTO OTGORE TUPITE PUTKI. TOLKOVA SA MAZOHISTICHNI, CHE SI PRIZNAVAT CHE IZBIRAT TUPI PRIQTELI. E TOVA NE SYM GO VQRVAL :-s [-X
extazygirl
04-28-2007, 15:50
ами те хората са си казали "ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД Е НАЙ-СЛАДЪК' нещата които знаеш че не можеш да имаш те привличат най-много....и като се позамислиш малко това не се отнася само за момичетата :!:
Fucking_Bitch
04-28-2007, 15:54
Съгласна съм с автора,избираме си боклуци и после се оплакваме,че са такива...И моля никой да не отрича,защото поне веднъж сте ходили с някой дето никак не заслужава и после сте ревали заради него! :roll: :roll:
Добре! А кога ще поумнеете се питам? :-k
Vi]{1tO`
04-28-2007, 18:52
Vseki si ima mnenie za mom4etata nee zashtoo misli4eta sa nai groznite?!
Vsichki nalitate na nqkvi trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni. T9
Че то какво друго остана?И кое им е грозното на боди билдърите и скейтърите не разбрах?
madlencheto:)
04-28-2007, 19:15
Има едно много кратко и точно обяснение на този въпрос:
:arrow: Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат, и обичат тези, които ги пренебрегват! Сервантес
Има едно много кратко и точно обяснение на този въпрос:
:arrow: Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат, и обичат тези, които ги пренебрегват! Сервантес
Смея да вмъкна "глупавите" в мисълта на Сервантес...
Питам, има ли смисъл жените да променят тази си черта.Да обърнат внимание на "добрите" момчета?... при положение, че те се заглеждат по най-големите позьорки, използвачки, материалистични к**ки...и се оставят да бъдат въртяни на малкото пръстче на някоя "прелестна" такава...
Повдигам въпроса:
Защо момчетата харесват "лошите" момичета?(мога ли да ги нарека "измет"... ::: )
Vladokaaa
04-29-2007, 07:05
Незнам и аз това се чудя :cry:
miss_survivor
04-29-2007, 07:12
pravim go za da draznim takiva "krasavci" kato teb koito se 4yvstvat izmesteni ot "groznite" :smt005
iskamTe_vednaga
04-29-2007, 07:47
Има едно лафче любовта е сляпа .Просто докато разбереш какав идиот седи срещу теб е късно..като има привличане нищо неможеш да направиш
Има едно лафче любовта е сляпа .Просто докато разбереш какав идиот седи срещу теб е късно..като има привличане нищо неможеш да направиш
I s kakvo moje da vi privleche edin tapanar s vunshnost na uligofren? ](*,)
Za6to nalitame na bokluci 6ti kaja-za6toto si mislim 4e mojem da gi promenim.Za6to posle se oplakvame-za6toto rano ili kusno razbirame 4e nemojem
:(
gPa3HuTeJl
05-01-2007, 09:14
Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?
Веднага ти отговарям защо ! :
-Защото имат пари.. хх сес се... 21 век сме се пак.. всичко опира до пари... имат ли пари значи са хубави и привлекателни дори и да изглеждат по-грозно от физономията на кучето ми..
Zashto jenite vinagi izbirat nai-groznite i tupi muje?
Веднага ти отговарям защо ! :
-Защото имат пари.. хх сес се... 21 век сме се пак.. всичко опира до пари... имат ли пари значи са хубави и привлекателни дори и да изглеждат по-грозно от физономията на кучето ми..
O da be 6toto ti si kazal ne e vqrno :evil:
gPa3HuTeJl
05-01-2007, 09:29
Е извинявай ама поне 60-70 % от случайте е тка .. !
Тъпи са и искате вие момичета да ги промените? Грозни и искате да ги промените??? Айде стига бе, вие да не сте от школото по натурална промяна, или от предаването пълна промяна. Тъпия си остава тъп, грозния ... може и да се направи нещо по въпроса. Но пък наистина някои хора са си грозни от вътре, нямат чар, нямат нищо. Тях никой не може да промени.
А защо момичетата ходят с такива ... ??? Щото нямат акъл , за тфа.
Тъпи са и искате вие момичета да ги промените? Грозни и искате да ги промените??? Айде стига бе, вие да не сте от школото по натурална промяна, или от предаването пълна промяна. Тъпия си остава тъп, грозния ... може и да се направи нещо по въпроса. Но пък наистина някои хора са си грозни от вътре, нямат чар, нямат нищо. Тях никой не може да промени.
Не мога повече така. Ше зема да се гръмна вече. ](*,) Мамка му търся търся търся и тъкмо си помисля че съм намерил това което търся и - все същото. Душата ми увяхва брат. I can't take it anymore. ](*,)
Не мога повече така. Ше зема да се гръмна вече. ](*,) Мамка му търся търся търся и тъкмо си помисля че съм намерил това което търся и - все същото. Душата ми увяхва брат. I can't take it anymore. ](*,)
Za kakvo stava vupros
flying_girl
05-01-2007, 10:55
Еми хората са си казали че хубавите ябълки прасетата ги ядат :D
djeini, идея си нямам мацка, нека той да си каже болката, щот явно му е доста голяма :?
П.П. Виж му само подписа и кфо пише... от там се подразбират нещата. :idea:
WindfaLL
05-01-2007, 11:48
В мОмЕнтА съм наПъЛно сЪглаСнА с АвТОрА на тЕмАтА..МнОгО ряДкО се СлучВа НякОе МоМичЕ дА поПадНЕ нА подХодЯщО мОмчЕ..И дА..виНагИ сЕ опЛакВаМе..Но тоВа веЧе Си Е наШа рабОта..
plah4eto_
05-01-2007, 12:41
момичетата го правят точно защото знаят, че онези боклуци не ги харесват. В това те виждат начинание и се опитват да им се харесат. Разбира се сигурно някои ще отрекат това, но това е истината. Почти всички искат това, което не е тяхно. Момичетата харесват тези боклуци, защото знаят, че никога всъщност няма да са техни. Докато например ако се държиш непрекъснато мило с някое момиче и й показваш че я обичаш нямаш обикновено шанс да й се харесаш.Това е така, защото когато се държиш мило с хората ти се качват на главата.ne e taka,pone ne za men-kat ne me haresva,aidee,mainata ti,6e si namerq drug.nqkoi drug,koito 6e me uvajava,6e pravi vs za men(ne govorq za rbezkraini razhodki po magazinite :D ),6e me ocenqva i 6e haresva takava,kakvato sym.a tva e i dosta efikasen na4in da nakara6 drugiq da te oceni,ama ve4e e kysno,bila sym mu 6uta.mejdu drugoto po4ti vsqko momi4e bi se raztopilo ot edno iskreno "obi4am te".i vse pak ima gi razni naivni devoi4eta,deto se opravqt po pet 4asa predi izlizane,samo i samo da bydat zabelqzani ot nqkoi liglio,a tva e izvynredno typo.
съгластна съм с тебе !!!!!
съгластна съм с тебе !!!!!
Тфа кфо значи , че ние сме прасета ли? :-D :shock:
Цялата тази тема ми прилича на резултатът от пръснал се цирей, пълен с комплекси.
Цялата тази тема ми прилича на резултатът от пръснал се цирей, пълен с комплекси.
A ti mi prilicash na pruknal se ot misha dupka marmot,ama si traq nali? :) :lol:
A ti mi prilicash na pruknal se ot misha dupka marmot,ama si traq nali? :) :lol:
Всъщност не, току що се обади и то доста не-на-място. Надявам се тая храчка текст да не е макет на нормалния ти начин на комуникация. Иначе голям боклук ша да си...
djeini, идея си нямам мацка, нека той да си каже болката, щот явно му е доста голяма :?
Седи мирен.
BWald0rf
05-01-2007, 14:24
Ем въпрос на вкус...Аз например не си падам по "trevomancheta,fieshani,bodi bildari,skeitarcheta i razni drugi selski uligofreni." ..Ама си прав че някои просто си търсят интригата..
Седи мирен.
:smt005 ax da vidqx podpisa,em sa ako mojem ne6to da ti pomognem Digital kazvai :wink:
Седи мирен.
:smt005 ax da vidqx podpisa,em sa ako mojem ne6to da ti pomognem Digital kazvai :wink:
Купи ми плюшена играчка.
Седи мирен.
Купи ми плюшена играчка.
6ti kupq nqma6 problemi ako tva 6ti pomogne :-D