PDA

View Full Version : ХВАЩАТ ЛИ ВИ ПРИ ИЗНЕВЯРА????

PeAcH
04-27-2007, 21:05
Споделете моля ви,хващат ли ви при изневяра,имали ли сте подобни случаи и какво правите за да не разбере приятелят/приятелката ви ??

cherinka
04-27-2007, 21:08
Мълчиш си... за да не си развалите отношенията.
Но ако го уважаваш, би му казала, каквото и да ти струва това.

gostut
04-27-2007, 21:10
има една песен на шаги - it wasn't me :lol: :lol:

koalka
04-28-2007, 07:58
Не, защото не съм изневерявала.Няма смисъл от нея. :wink:

Allthatshewant
04-28-2007, 08:01
да изневеря :-k това значи че нещо не е наред с мен и приятеля ми .. и ако куца нещо бих поговорила с него за да го поправя ( ако наистина искам да бъдем заедно ) вместо да се чудя с кой да си легна :smt012

maini4ka_sladka
04-28-2007, 08:13
никога не изневерявам! или съм с човека или не съм с него.средно положение НЯМА!!!

kuber
04-28-2007, 08:31
Не са ме хващали в изневяра щото да изневеря на едно момиче това означва карй на връската ми с нея....

LetiCherry
04-28-2007, 08:52
Не, не изневерявам :arrow: не са ме хва6тали! Изневярата е наи-грубото и брутално не6то, което мога да при4иня и на двама ни, а и нямам ни най-малък повод да изневерявам. Ти, PeAcH, изневерява6 ли?

BAYO
04-28-2007, 09:02
Мълча си. По-добре е от колкото да кажа и да прецакам сичко при положение, че ми е готино с момичето. А тфа коет съм направил .. било е кратък миг от вечността и там си остава. Но честно казано, не ми се е случвало много често да прескачам в съседния двор. :-$

LetiCherry
04-28-2007, 09:09
Мълча си. По-добре е от колкото да кажа и да прецакам сичко при положение, че ми е готино с момичето. А тфа коет съм направил .. било е кратък миг от вечността и там си остава. Но честно казано, не ми се е случвало много често да прескачам в съседния двор. :-$

А не ти ли е гадно после? Бил си с друга и после пак с приятелката си? Няма6 ли 4увство на вина? Ами ако тя го прави су6тото? Доколкото бях 4ела има6 дългогоди6на приятелка, на нея изневерява6 ли й? И какво те кара да изневепи6?
Съжалявам за многото и ли4ни въпроси, но по принцип ме интересуват тея отговори, а само ти до сега каза, 44е си го правил.

BAYO
04-28-2007, 11:04

А не ти ли е гадно после? Бил си с друга и после пак с приятелката си? Няма6 ли 4увство на вина? Ами ако тя го прави су6тото? Доколкото бях 4ела има6 дългогоди6на приятелка, на нея изневерява6 ли й? И какво те кара да изневепи6?
Съжалявам за многото и ли4ни въпроси, но по принцип ме интересуват тея отговори, а само ти до сега каза, 44е си го правил.

Подред на въпросите ти.

1) После ми е гадно, но с времето тва чувство избледнява, даже и спомен не остава.
2) Да, бил съм с друга, но само за 1 ден/вечер и после край, без чувства, без обвързване и тем подобни. Моментно няк'во.
3)Ако тя прави същото както аз , да не казвам, добре, стига отношенията ни да се запазят, както аз съм съумял да ги запазя.
4) Да, имам приятелка от почти 2 год. и я обичам повече от себе си , и не, не съм го правил докато съм бил с нея, дори и през ума не ми е минавало. Просто тя ме промени като човек, както и аз нея. Не ми трябват други, защото у нея има всичко, което бях търсил у другите жени.

Надявам се, да съм отговорил доволно на въпросите ти :wink:

П.П. Казваш , че съм първия дет си е признал ... ми да ти кажа мен от истината не ме е страх, обичам да я приемам директно в очите, така, както я казвам и показвам аз в ежедневието си. Мерси :)

kobrichka
04-28-2007, 15:16
Никога не съм изневерявала,защото за мен изневярата е предателство.А ако обичам човека до себе си не бих го предала.Ако се стигне до изневери,значи има проблем във връзката ни,по-добре да си изясним нещата или в краен случай да се разделим.Изневярата не е решение на проблемите.

mrsy
04-28-2007, 15:21
Веднъж се бяхме скарали с прителката ми и на същия ден се зарибих с една друга итя ни видя и така всичко се прецака ... иначе имаше шанс да се съберем ;) хаах кво да прави човек. Че и с другата работите не потръгнааха пф ;)

BAYO
04-28-2007, 15:32
Не е казано, че всеки път щом имаш гадже, тряя да го обичаш задължително. От там идва и неразбирателството с тия изневери. Ма тва си е мое мнение...

mrsy
04-28-2007, 15:41
Не е казано, че всеки път щом имаш гадже, тряя да го обичаш задължително. От там идва и неразбирателството с тия изневери. Ма тва си е мое мнение...
И си прав ... =D>

Fucking_Bitch
04-28-2007, 16:05
Аз до сега не съм изневерявала. :oops: :oops:

BAYO
04-28-2007, 17:30
Аз до сега не съм изневерявала. :oops: :oops:

Светица O:) [-o<

me4okosmonaft
04-28-2007, 17:33
много крива работа е да изневеряваш..пак ще вкарам фимла с отговорността
фън-фън
ама ако си с някой си поел отговорност за това,че си го избрал
и е некоректно хохохо от твоя страна да не си уважиш обещанието и другия
па ако толкова ти се шава
скъсваш
и би фрий
ама въпроса е че има таквиз ттръпколюбци дет кефа не е в самия обект на изневярата ми тва че са хитри
аз веднъж изневерих
във втори клас с най-добрия приятел на моя възлюбен Митко от б клас
оттогава толко ми беше гузно че хич!
:-D ](*,)
айляк го раздавайте
и са радвайте на слънцето,стига изневери и гузност :smt016

miloto_girl_4e
04-28-2007, 18:29
Изневерявала съм :arrow: хващали са ме..
После съжалявах ...
Беше ми гадно, беше ми гузно..
Повече не повторих ...

alkobalko
04-28-2007, 18:30
Не изневерявам и нямам такива проблеми.

madlencheto:)
04-28-2007, 19:33
Ми само веднъж съм си позволявала да изневерявам, но не са ме хващали [-o< \:D/

04-28-2007, 19:47
Никога

mechtaq_za_teb
04-29-2007, 07:57
Mrazq iznevqrata...i sam mn revniva.Do sega ne sam izneverqvala na gajetata si,zashtoto smqtam 4e e gadno.Ako obi4a6 nqkoi edva li bi mu izneveril.Vse pak ako toi razbere tova moje da zna4i krai.

_Sweet_Love_
04-29-2007, 12:21
Аз не изневерявам. Веднъж ми се случи, но вече бях скъсала с момчето.

cherinka
04-29-2007, 12:33
Аз не изневерявам. Веднъж ми се случи, но вече бях скъсала с момчето.
Пхахах.

Еееееееееееей, няма човек на тая планета, който да има гадже и да не си е пожелал или представил да е с друг!
Хайде сега, не казвайте, че това не е изневяра.
Ах, ах, ах. Всички са/сме толкова грешни....... мНали :D

Digital
04-29-2007, 14:47
Хващат ме... лудите и те убивам.

04-29-2007, 15:39
Хванаха ме един път, тръгна да ме коли, пачата му с пача.