View Full Version : i te ne znaiat kvo iskat
e ne tva jenata ne e kat 4oveka te neznaiat kvo iskat basi furnajiiskite lopati :evil: :roll: :|
aP0kAlIpSiS
04-27-2007, 22:41
Няма да оспорвам,защото явно още не си срещнал друг тип жена. Самата аз не знам какво искам(само в личен план), така че нека направя така,че да ти олекне.Признавам прав си...донякъде.
ПОЯСНЕНИЕ: казвам "понякога",за да не правя грешката да поставям всички под общ знаменател.Познавам жени,който знаят какво искат и как да го постигнат.
Pove4eto jeni znaeme kakvo iskame...no neznaeme kak?vie mujete prekaleno mnogo raz4itate edna jena da pravi...pove4eto kra4ki!taka i da iskate nqma da stane ni6to trqbvat si usiliq !
fak_you_maafaka
04-27-2007, 23:54
мда често си избират някви боклуци после се оплакват що са ги зарязали
Vladokaaa
04-28-2007, 04:26
Донякъде си прав и съм съгласен с тебе
Горе долу си прав. ПОвечето не знаят какво искат, ама тва е от крепката им младост в повечето случай. Бързат да опитват от всичко в тоя живот, но често тва им ности нещастие.
`Death`Whore`
04-28-2007, 10:02
Аз знам. :smt006
Горе долу си прав. ПОвечето не знаят какво искат, ама тва е от крепката им младост в повечето случай. Бързат да опитват от всичко в тоя живот, но често тва им ности нещастие.
Toчно така! Крепката им младост...
А после съзрявали по-рано... ХА.
fak_you_maafaka kato si pisal 4e iska6 4ovek za 4at 6to ne si ostavi skype :?:
extazygirl
04-28-2007, 16:51
e ne tva jenata ne e kat 4oveka te neznaiat kvo iskat basi furnajiiskite lopati :evil: :roll: :|
qvno nqkoe momi4e e uspqlo da te iznervi dosta i si izkarva6 sega nervite tuk...to po taq logika i az moga da kaja sa6toto za majete i nai-ve4e za takiva kato tebe :mrgreen:
по-голямата част от тях наистина не знаят.
А ние мъжете да не би всичките да знаем какво искаме, а??
има една руска поговорка, дето се превежда така:
" светът на мъжете е непонятен-
ако им пуснем казват "курва"
ако не им пуснем казват "ку4ка" "
и за съжаление е вярно, по-голямата 4аст както от мъжете, така и от жените не знаят какво искат.
но за това пък малцината, които знаят ,осмислят цялата работа...
имаш грешка в понятията
жените знаят какво искат, а момиченцата - не :wink:
Nassgerrack
04-29-2007, 16:47
имаш грешка в понятията
жените знаят какво искат, а момиченцата - не :wink:
Тоутали дисагрий...демек не съм съгласен!
Малко сексистко ще прозвучи,ама жените ,за които явно става въпрос в този случай,нямат собствено мнение в доста широк диапазон от живота.
Но да оставим мозъкът на момичетата...Виж са никооо,момичетата говорят,мъжете вършат работа,така е още отпреди 50000 хиляди години,когато мъжа е ходил на лов,а жената е пазила пещерата да не би случайно да дойдат мечки. Жените говорят,говорят,обсуждат,д скутират,клюкарят...но рядко свършват някаква работа.Не се притеснявай от думите им,освен ако действително не е имало акт от тяхна страна.
Казваш,че са фурнаджийски лопати - ами тоя вид лопати са леко плоски,така че нищо не загребват :o :o :o (ясно ли е сравнението :) )
Най-съкровените си тайни аз лично не ги споделям на момичета... защото след няколко дни просто няма да са тайни :)
Не казваш какъв ти е проблема точно,надявам се ,че съм нацелил проблема горе-долу
Witch NOT Bitch
04-29-2007, 18:24
Разбира се, че както всички и ние искаме това, което не можем да имаме...
и много други неща, но това са подробности! :)
Nadelina
04-29-2007, 19:01
Ima izvestna doza istina v tova tvyrdenie.. No ne napylno.. Az lichno znam kakvo iskam.. no ne znam kak da go postigna.. i loshoto e che ostavih vpechatlenie u choveka koito obicham che sym syvsem neorientirana.. Fakt! Moje bi prosto ne sym porasnala dostatachno.. kakto i vsichki momicheta s koito si se zanimaval... predpolagam :)
Ха! :shock:
Бива ли да сте толкова смотани,бе?!
Nassgerrack
04-29-2007, 19:16
[quote="Nadelina"] Az lichno znam kakvo iskam.. no ne znam kak da go postigna.. i loshoto e che ostavih vpechatlenie u choveka koito obicham che sym syvsem neorientirana.. [quote]
Айде да ти оборя твърдението мила.Прост пример: аз искам да стана космонавт,но не знам къде се учи за такъв. Е какво знам аз тогава?Нищо.
Неориентираността е нещото,което критикуваме.Че на жените карта да дадеш те пак няма да се оправят защото повечето от тях не могат да се ориентират добре по карта :o (научни изследвания).
Тва е все едно аз да кажа,че искам да отида до София,ама не знам по кой точно път да тръгна.Има много възможности... ама не ги знам всичките.При мацките е същото - има 100 начина да свършат 1 работа,ама не могат да изберат нито един :)
да бе, по-голямата част от жените през 5 минути си сменят мнението, а по-голямата част от мъжете за вси4ко имат по 2 мнения-
и кво прайм ся?
на си ти куклите, дай си ми камиончето, така ли?
Изобщо, защо обръщате внимание на мненията на хората?
На мен ми е по- интересно да обръщам внимание на последиците от действията им и на реакцията им в различни ситуации..
;)
v dadeni momenti i jenite i mujete neznaqt kvo iskat ! Vqrno e che jenite mnogo burzo si menim mnenieto ta dori i jelaniqta, ama i mujete ne ostavat nazad. A tvurdenieto, che nie jenite znaem kvo iskame ama v povecheto sluchai ne znaem kak da go postignem -Da taka e !
да бе, по-голямата част от жените през 5 минути си сменят мнението, а по-голямата част от мъжете за вси4ко имат по 2 мнения-
и кво прайм ся?
По-добре е да имаш 2 мнения и да избереш едното, от колкото да си меня мнението през 5 мин. , мое мнение. Имам и друго естествено (нали имаме по 2); Мнението на жените се отличава винаги с тва, че всяко изречение почти започват с Не Знам (статистика при 37% от жените). Кво правим? Дай ми куклите , дай си ми камиончето?? За кфо като след малко ще си го искаш обратно :-$
;)
BWald0rf
05-01-2007, 16:48
:-s
и кво прайм ся?
По-добре е да имаш 2 мнения и да избереш едното, от колкото да си меня мнението през 5 мин. , мое мнение. Имам и друго естествено (нали имаме по 2); Мнението на жените се отличава винаги с тва, че всяко изречение почти започват с Не Знам (статистика при 37% от жените). Кво правим? Дай ми куклите , дай си ми камиончето?? За кфо като след малко ще си го искаш обратно :-$
;)
:smt005 Bravo pi4 super e tva e istinata =D>
mislitel
05-01-2007, 17:07
(dano go pro4etete do krai yspeh ;) )awe ne smqtate li 4e krainia analiz so4i 4e vsu6tnost ima golqma doza predrazsuduk m/y muje-jeni i tva vsu6tnost prai sriv v obratnata vruzka "az znam 4e tq/toi znae". a tva 4e muja naistina ima pove4e ot 1 mnenie za 1 ne6to pokazva 4e prosto e adaptiven tova 4e jenata go meni na 10 min pokazva 4e jenata e perfekcionistka. kat dobavim i fakta 4e na vuzrast 15-20 god dosta 4esto staa vupr za fizi4eski kontakt i mn mn rqdko dyhoven (luboven) naprao ne mojem na tozi etap da dostignem do konsensys (ama nikak ;) ). jenite iskat nejnost, no dyhovna-dymi,jestove i t.n. do golqma stepen,a mujete su6to fizi4eska nejnost- sex pregrudki i t.n. Opredeleno i 2ta pola mojem da si gi razmenim tezi 2 ne6ta ;) no vupr e za6to prosto ne go praim a trqbva da ima takiva pregradi (zaradi bezbroq izmami ? moje bi .... ). Ne prpovqdva li hristqnskata FiLoSoFiA kogato ti ydarqt 1ta byza dai i drygata. vsu6tnost samo taka mojem da razkusame poro4nia krug , v koito sme i v kraina smetka da znaem kakvo iskame ?
bqsna_teenagerka
05-01-2007, 18:25
не гожори ж мн 4исло
love in the darkness
05-01-2007, 18:39
Защо слагаш всички жени под общ знаменател???Не всички са такива.За себе си изобщо няма да говоря,но на истина първо опознай и другия тип жена и после разсъждавай по темата!
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si sporq
jenite ste prekrasni
na moment oba4e tui yjasni
iskate se va6to da stava
ne ni ostavqte mqsto za izqva
ve4no nie durva sme i svini
a vie se hvalite s golemi dobrini
takiva li ste vsu6tnost dragi mi jeni
ili moje bi tyrbi pulni s luji