Влез

View Full Version : защо Хората НЕ говорят

пернатко
04-28-2007, 05:22
Защо хората се страхуват да признават чувствата помеждуси. На какво според вас се дължи това и защо често се стараят "обяснението" да изглежда като сцена от някой филм, а излиза доста смешни и нелофки...
Можеби страхът от разочарование или пък нещо друго... оставям вие да разкажете, как и по какъв начин сте се обяснили на своята половинка - реакцията...!

Allthatshewant
04-28-2007, 05:52
Може би защото не са сигурни в чувствата на другия.. и изпитват някаква несигурност и страх от реакцията на другия.. при мен се получи по-различно .. дълго време бях в една компания с момчето с което съм сега.. нещата се случиха изведнъж от самосебе си .. дори не съм подозирала че ще бъда с него толкова много време.. но се радвам и съм щастлива.. понякога трябва да оставим всичко по течението без планове и сценарии.. и нещата сами се случват :wink:

alkobalko
04-28-2007, 06:10
Или искат наистина да изглеждат като по филмите, или в повечето случаи се страхуват от реакцията на другия.

koalka
04-28-2007, 07:51
Еми, срамуват се и това, което каза-страх ги е да не бъдат отхвърлени. :wink:

maini4ka_sladka
04-28-2007, 08:25
винаги говоря за чувствата си. няма какво да крия, а и аз няма да се чудя какво става отсреща и поне няма да остана заблудена. ако човекът срещу мен е достатъчно искрен ще ми каже дали изпитва същото или ще го покаже :)

BAYO
04-28-2007, 09:17
Еми ако под чувства имаш предвид лЮбов ... никога не съм криел чувствата. А що се отнася до харесването ... няма смисъл да казвам нещо, то си се подразбира от самосебе си. Просто когато ми се прииска да и кажа "Обичам те" и го казвам, та дори и тва да е в интервал от 2 сек. :D :D

harakiri
04-28-2007, 10:24
Страх ги е да не бъдат отхвърлени.

CVETELLINA
04-28-2007, 10:55
Страхът отхвърляне и неразбиране е причината според мен,също така и страх от това дали другия човек изпитва същото,което и ние към него.. :|
Мисля обаче че не е хубаво да крием чувствата си,защото само страдаме от това (в повечето случаи :roll: )

BAYO
04-28-2007, 11:00
Е да, но за жалост тоя страх е неоправдан. И в повечето случай не води до нищо добро.

04-28-2007, 11:04
Защо хората се страхуват да признават чувствата помеждуси. На какво според вас се дължи това и защо често се стараят "обяснението" да изглежда като сцена от някой филм, а излиза доста смешни и нелофки...
Можеби страхът от разочарование или пък нещо друго... оставям вие да разкажете, как и по какъв начин сте се обяснили на своята половинка - реакцията...!

Щото никой не му пука за тъпите ти чувства ;-) :-D
Нито на мен ми пука за на другите нито на другите за мойте така че чувства sux \:D/

Ice_Queen
04-28-2007, 11:07
Винаги съм си имала проблеми точно заради моето желание да се говори,обсъжда,да си казваме нещата в очите,да споделяме и т.н.
И до ден днешен ме е яд на един човек,който бях сигурна че ме обича,а така и не ми го каза..показваше го по някакъв начин,но след време едва ли не ме изтри от живота си и не си каза откровенно какво му е на сърцето.
хората не гожоворим,надали някога ще се " научим" . няма по-красиво от това да споделиш чувствата си.особенно ако умееш да си кажеш,така че да достигнеш и до най-тъмното кътче от душата на другия..
Не споделяме,защото: изпитваме страх,гняв,омраза,несигурн ст,недоверие и т.н.
А вс тва се лекува точно с много , много думи!

kuber
04-28-2007, 11:09
Винаги съм си имала проблеми точно заради моето желание да се говори,обсъжда,да си казваме нещата в очите,да споделяме и т.н.
И до ден днешен ме е яд на един човек,който бях сигурна че ме обича,а така и не ми го каза..показваше го по някакъв начин,но след време едва ли не ме изтри от живота си и не си каза откровенно какво му е на сърцето.
хората не гожоворим,надали някога ще се " научим" . няма по-красиво от това да споделиш чувствата си.особенно ако умееш да си кажеш,така че да достигнеш и до най-тъмното кътче от душата на другия..
Не споделяме,защото: изпитваме страх,гняв,омраза,несигурн ст,недоверие и т.н.
А вс тва се лекува точно с много , много думи!

\:D/ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>