Влез

View Full Version : Tipi4no za jenite

04-28-2007, 08:48
Neam dumi prosto,s edno momi4e(A) se razbirahme mn dobre ilizaxme na razhodki i t.n. ,dokato ne se namesi priqtelkata i... Tq zapo4na da nastrova A s/u mene, A ne iska6e da se sre6tame 6toto onaq 6tqla da i se s1rdi,ako kogato imaxme vreme da se sre6tnem priqtelkata na A postoqnno ni "svete6e" nad glavite,na A i stava6e neudobno i si tr1gva6e.I taka dosta vreme dokato nakraq A s1vsem se otdale4i ot men,ne mi otgovarq6e v 4ata,na obajdaniqta,kogato hodeh pri neq se prave6e 4e ne me poznata i t.n. I tfa samo 6toto priqtelkata i i zavijda6e i i be6e gadno 4e predpo4itam A vmesto neq...

Kaam vi,vie momi4etata ste zli s16testva....

kuber
04-28-2007, 08:53
И на мен ми се беше случила подобна ситуация, но аз бях по нагъл и постепенно изритах нахалницата, с нейните камъни по нейната глава.
Постави капан и чакай птичката да ти кацне... аз така бих направил :smt071

BAYO
04-28-2007, 09:01
Пич, има една приказка в моя град, а може би и в твоя си я чувал :

Когато седят три приятелки на кафе, на една маса, познай защо никоя не бърза да си тръгне първа? - Ми защото, тая която си отиде първа, другите две почват да говорят за нея и да я одумват. Сам си прави сметка за кво ставав въпрос :twisted:

LetiCherry
04-28-2007, 09:02
Абе тъпи са и двете! Едната се оставя да бъде манипулирана и си няма мозък, другата пък си няма работа и се меси в 4уждите животи! Ина4е много трудно 6те ти е дда се бори6 сре6ту приятелката й, каквото и да и каже6, просто й покажи, 4е й прави гадно!

koalka
04-28-2007, 11:17
Жалко, че една "приятелка" й е променила мнението за теб само, защото на нея не й харесваш.Ако й беше истинска приятелка щеше да й каже мнението си, но без да се бърка, което явно тя не е сметнала за правилно.
Това момиче явно е доста безхарактерно, щом е позволила на някаква тъпачка да й диктува живота.По-добре, че се е отдалечила-не си си губил времето с глупости.

eleos
05-01-2007, 12:56
до тука изказаното(написаното) съм съгластна на 100 %

BAYO
05-01-2007, 13:00
Явно гореспоменатата дама плаща много скъпо данък ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ!!! :smt013

My_Way
05-01-2007, 13:08
Женско приятелство, кво да го прайш :smt017

honda^
05-01-2007, 13:44
Пффф... както ве4е съм казвала много пъти... Има и такива моми4ете, но не може666 да поставя666 вси4ки под об666те знаменател

BWald0rf
05-01-2007, 13:59
Абе тъпи са и двете! Едната се оставя да бъде манипулирана и си няма мозък, другата пък си няма работа и се меси в 4уждите животи! Ина4е много трудно 6те ти е дда се бори6 сре6ту приятелката й, каквото и да и каже6, просто й покажи, 4е й прави гадно!
Абсолютно съм съгласна!Другото момиче е някфа злобарка и не е истинска приятелка...Жалку че ви е развалила отношенията..

djeini
05-01-2007, 14:35
Ei pi4 govori s tvoqta A mainata i na frendkata opitai se da si q vurne6.Jenite vqrno e 4e sme mnogo podli vuv vsi4ki vuzrasti.Se intrigi vurtim ama spored mene edna priatelka ne moje da susipe vsi4ko.Az mislq 4e tvoeto momi4e o6te ima 4ustva kum tebe vuzrodi gi sladuk,i zaebete onaq zlobarka.Aide kusmet4e :wink:

Presley
05-01-2007, 15:04
Ами това е единичен случай!А пък и не те энам ти кой энае къф си кретен :-D Може приятелката и да е била права ! А и това си и нейна работа ;-) Ни к`во да напраиме по въпроса???????? :-D

Fagile
05-01-2007, 15:42
Ei pi4 govori s tvoqta A mainata i na frendkata opitai se da si q vurne6.Jenite vqrno e 4e sme mnogo podli vuv vsi4ki vuzrasti.Se intrigi vurtim ama spored mene edna priatelka ne moje da susipe vsi4ko.Az mislq 4e tvoeto momi4e o6te ima 4ustva kum tebe vuzrodi gi sladuk,i zaebete onaq zlobarka.Aide kusmet4e :wink:

gore dolu e taka

Fagile
05-01-2007, 15:44
Ами това е единичен случай!А пък и не те энам ти кой энае къф си кретен :-D Може приятелката и да е била права ! А и това си и нейна работа ;-) Ни к`во да напраиме по въпроса???????? :-D

mi pomagame mu !

maybelline
05-01-2007, 16:51
Neam dumi prosto,s edno momi4e(A) se razbirahme mn dobre ilizaxme na razhodki i t.n. ,dokato ne se namesi priqtelkata i... Tq zapo4na da nastrova A s/u mene, A ne iska6e da se sre6tame 6toto onaq 6tqla da i se s1rdi,ako kogato imaxme vreme da se sre6tnem priqtelkata na A postoqnno ni "svete6e" nad glavite,na A i stava6e neudobno i si tr1gva6e.I taka dosta vreme dokato nakraq A s1vsem se otdale4i ot men,ne mi otgovarq6e v 4ata,na obajdaniqta,kogato hodeh pri neq se prave6e 4e ne me poznata i t.n. I tfa samo 6toto priqtelkata i i zavijda6e i i be6e gadno 4e predpo4itam A vmesto neq...

Kaam vi,vie momi4etata ste zli s16testva....

Пак добре,че приятелката на А,не ти е станала по-добра приятелка,отколкото на А,защото повярвай,в този случай на А щеше да й е много гадно,а ти щеше да си един кретен за нея.Поговори с А,ако сте в добри отношения и й кажи,че не ти е приятно нейната приятелка да ви свети.Ако не сте в добри отношения,остави А и приятелката й намира...ако А има нужда от теб,сама ще те потърси.

koalka
05-01-2007, 17:57
Тук в случая тя сама си е виновна, че я е послушала.Позволява й явно да й диктува живота.А тя въобще не й е истинска приятелка.Ако беше, щеше да й каже, че това си е лично неин избор и нямаше да се меси.

Sirma
05-01-2007, 18:02
Това да не е в отговор на "Момчетата са тъпи" :) ?
На нас пък ни сложихте етикет,че сме зли ! Може и да има момичета, които постъпват кофти с други момичета заради момчета,има ги, , но ако искаш да ми кажеш, че само момичетата правят интриги! Айде моля те, все едно не съм чувала как момчета си говорят зад гърба и т.н.
А и приятелката на А може да е била права, от тия няколко реда дето си написал не може да се заключи! Така, че по полека с обобщаващите епитети за женския пол, а и не само, ама в случая аз жените защитавам! :-)

shivacheva
05-01-2007, 18:04
Еми ние момичетата сме такива гадни!!! :smt013 Ама кво да са праи... :D Оффф-съвета ми е тая да я заебете!И честно казано не мисля,че изобщо твоята А е фр с оная другата-просто явно не осъзнава,че тая е нахалница :arrow: трябва ТИ да и помогнеш да го проумее!ОПИтАй! :wink: O:)

`Death`Whore``
05-01-2007, 18:10
Просто приятелката е завидяла, че тя си има гадже.

bqsna_teenagerka
05-01-2007, 18:16
ami naistina priqtelkata ti e postypila glupavo....az li4no ne bih si ostavila gadjeto zaradi kaprizite na nqkoi drug

sasha_90
05-01-2007, 18:26
Tazi tvoita "A" e mn tapa!Az na neino mqsto ako te haresvah i uvajavah izob6to nqma6e da slu6am drug dali da se stre6tam s teb ili ne!

LSD^Lady
05-01-2007, 18:48
Жалко, че една "приятелка" й е променила мнението за теб само, защото на нея не й харесваш.Ако й беше истинска приятелка щеше да й каже мнението си, но без да се бърка, което явно тя не е сметнала за правилно.
Това момиче явно е доста безхарактерно, щом е позволила на някаква тъпачка да й диктува живота.По-добре, че се е отдалечила-не си си губил времето с глупости.

rubi
05-01-2007, 22:21
ОТГОВОРА МИ СЕ СЪСТОИ САМО ОТ 2 ДУМИ:ТЪПА ПУТКА!!!!с извинение ама мое ли такова нещо....Както някой по-нагоре се изказа че плаща всок данък обществено мнение!Мноу мраза такива хора...м/у другото има и такива мЪже!!!

{Sweety_f}
05-01-2007, 22:26
Емии кофти се е получило ако все още обичаш А и кажи че я обичаш и че нейната "приятелка" го е направила нарочно ,защото...бля бля..нз мойто момче ако я обичаш бори се за нея!

BAYO
05-02-2007, 12:03
Бий и 2 шамара на оная и я заплюй. И запомни едно ; истински приятелки няма! Всяка ш'те си гледа нейната изгода, не твоята, рядко има такива дет се радват на приятелките си на щастието, твоят случай обаче е от другите, повечето дет не правят изключения :smt011

05-02-2007, 12:03
Несериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннатиНесериозен потребител, Мими и Бандитката ще бъдат баннати

earth wind and fire
05-02-2007, 17:22
mmda govori s A no spored men ne si popadnal na to4nite hora nqma i kvo da se zanimava6 no ako 4ak tolko ti puka govori s neq ama seriozno ne na dve na tri :D