View Full Version : Moderated: Как да махна черните точки по гърба?
Hora imam mn 4erni to4ki na garba i nz kak da gi premahna mn sa gadni kajete mi s kfo moga da gi mahna..:((( she sum vi blagodarna ak0 mi kajete neshto efikasno..10x predvaritelno :cry:
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ми чувала съм че козметика помага. Има такива специални процедури. И другото, което мога да ти припоръчам е ако имаш вана у вас, можеш да си правиш бани със лайка. После да се мажеш с хума. Тва го четох в един друг форум.
love in the darkness
05-01-2007, 19:52
Ами най-ефикасното е да идеш на козметик.Ще ти ги махне трайно.Ако пробваш сам/а може да увредиш кожата и да стане инфекция.
4erni to4ki po gyrba? izmii se be 4ovek... :?
Ами аз за 4ерни то4ки по гърба все още не съм 4увала :!: :wink: За пъпки-да, но... :-k А ина4е пъпките се появяват поради хипердейността или по-то4но отделянето на по-голямо коли4ество мастни секрети по кожата на гърба, което е напълно обяснимо с възрастта(т.е. пубертета-знаеш, всичко се движи, бушува :-D )Най-правилното ре6ение е да отидеш на козметик, там предлагат най-разли4ни процедури :arrow: УспеХ :!: \:D/ П.П. За 4ерните то4ки бих ти казала да използваш някакъв ексфолиант за тяло и 4етка или лосион...не знам :-k НАй-сигурното е да отиде6 при специалист :smt006