Влез

View Full Version : да забележим

мечо космонафт
04-28-2007, 15:41
как скоро темите и постовете на тема секс (ха,тавтология) във форума ще станат повече от тези за любовта
което не че значи нещо много особено
но е като малка снимка или картина на състоянието на хората в момента
и на мисленето им

имам чувството че хората днешно време ....не мислят
...буквално....
обичайте се истински (ако не останалите,то поне започнете със себе си) и мислете повече-и естествено колкото може положително

:)

04-28-2007, 15:44
А може би, хората не хленчат за чувствата си толкова колкото пишат за проблемите в секса ?

Много повърхносно мислиш, Мечо !

Fucking_Bitch
04-28-2007, 15:52
Никак повърхностно не мисли даже!Не е казано,че в раздел "любов" трябва само да се хленчи!Ако някой иска да се похвали,никой няма да изтрие темата му нали?!Даже според мен е много прав дори да не опира до "количеството теми" в раздела секс,то до съдържанието им,и до авторите?На къде подяволите сме тръгнали? ](*,)

мечо космонаФт
04-28-2007, 16:07
то наистина звучи малко повърхностно ма туй в тийн тенджерката ми е по-длибочко
но се зачитам понякога в тея форуми
кой се шегува,кой не
простотии има много
не само в тоя за секса,ми навсякъде
а форума уж е за помощ това-онова
та постнах тази тема тук,защото нз...май е най-подходящо
и аз съм млад человек,и аз съм вкусила от всичките глупости които предлага днешното време
против съм например тая биомаса която сега се ражда..т.нар клубна
бившите чалга фенове
не че чалгата или която да е музика е лоша
хората я правят такава
та тая клубна маса
има една цел основно да се забавлява,а се забавлява като отиде нам-къде си,мине на конфети или екс или каквото и да е,но да е модно и психотропно,да наебе някой или да установи връзка за 3 4 ебвания(сори за вулгарното)
аз бях част от една друга биомаса хипарска,лятото друснах всичко,което живота и природата ми беха предоставили
някак си ми мина мерака
защото се чувствах много празна и безсмислена-всеки ден фън фън фън ин да сън,но без смисъл
до мен бяха най-прекрасните приятели
но и причината за 2-3 месеца да изгубя малко смисъла си
гоино беше
но вече се обичам
та темата не е и за наркотиците
а за това че под тяхно въздействие,или на обществото,или политиците,или Папата или Мария Кюри
младите спират да мислят,да искат да имат смисъл,като се събудят да имат цел,макар и малка да е
не говорим-ставаш от сън,вече си на 16,в главата рти витае :днес трябва да прочета цялата "Война и Мир" за да мога да мисля добре

ами най-простичкото
да искаш да оцениш всеки момент,хубав или лош,да зарадваш някой който е от значение за теб,да направиш така че да се случи нещо малко,но добро
не е идеализъм туй
нз какво е
ама е младежки форум,няма да се извинявам че пиша тези неща
след като има такива простотии
още ми се пише
да видим някой има ли да налее малко огън в маслото :) и дали мисли

мечо космонаФт
04-28-2007, 16:10
то верно ся се сетих в предния пост какво исках да напиша още :D че тея младежи всякакви-гъзари,чалгари,пъннкари,ск� �нари,емота,скейтъра и целия набор от етикети
не че и аз не нося поне един от тях
те са бъдещото ми и ни общество
както е тръгнала айляшката болшинството
и предното поколение може да е било така да е карало естимарската
но не мисля че те ще пораснат
в хубавия смисъл
ще пораснат само за да забравят че са деца(най-неправилното) и...стига толкова

Fucking_Bitch
04-28-2007, 16:11
Много е готино,според мен,че все още има млади хора дето мислят така!Но май този вид е на изчезване... :roll: :roll:

JoeBanana
04-28-2007, 16:17
многото свободно време и малкото възпитателен бой си казват думата
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

мечо космонафт
04-28-2007, 16:19
с правата люпата-право по главата ::: :-D

BAYO
04-28-2007, 17:29
Е кфо бе ... мноо си е право момичето .. днешната младеж е станала леж (както се пее в една песен). Всичко опира до забавата, купоните, секса, цигарите, алкохола и прочие. . . Малко останаха такива кат нас, и кат вас, дето оценяват реално и най-мъничките неща в живота, отговорни са, но не прекалено, но в същото време през свободното си време прекарват добре!

lamkei
04-28-2007, 18:21
многото свободно време и малкото възпитателен бой си казват думата
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Така е.... :!: :!: :!: