View Full Version : За момчетата --> отново цвят на косата ;)
EvilBrunette
04-28-2007, 20:25
Тъй като видях, че е пусната тема: "Момчета с какъв цвят на косата предпочитате?" реших да пусна една и за момичетата :wink: .Та въпросът ми към момчетата е: "Момичета с какъв цвят на косата предпочитате?"
madlencheto:)
04-28-2007, 20:29
Амии тъмен.Кестеняв или черен;) Не обичам много много блондините.
Не е важен цвета на косата, но все пак тъмен.
leko_otkachena
04-28-2007, 21:11
xaxaxa ne,zashtoto sum s kestenqva kosa ama i momcheta i momicheta s tumni kosi opredeleno mi haresvat poveche
Vie tupi li ste? Oseshtate li che do sega nito 1 momche ne e otgovorilo. Puskate si temi za samite vas. Mnogo ste ogranicheni ei... Mi kato iskate ai obsujdaite si se ne ni prechite :lol:
cherinka
04-28-2007, 21:54
Аз пък си падам по бръснатите!
NALI UJ TEMATA E ZA MOMCHETA?
cherinka
04-28-2007, 22:00
NALI UJ TEMATA E ZA MOMCHETA?
Ахха. Верно. Извинявам се:)
hym az li sym typ ili temata i da ti otgovorq kvo ot tva ni6to interesno nqq stane6 po interesna ako si smeni6 cveta na kosata osven ako ti otiva tva sa predrazsydyci i trqq se ottyrvete ot tqh
е ти кво каза.... след млако ше кажеш и че не тряа да се гимират.. стига!!!!!!!
и да не е баш офтопик... черните коси са най- според мене
iskamTe_vednaga
04-29-2007, 08:50
Вие хората по цвета на косата ли съдите???
Vie tupi li ste? Oseshtate li che do sega nito 1 momche ne e otgovorilo. Puskate si temi za samite vas. Mnogo ste ogranicheni ei... Mi kato iskate ai obsujdaite si se ne ni prechite :lol:Това е тема, в която отговарят и е зададен въпроса към МОМИЧЕТАТА.Преди да говориш вземи прочети правилно темата.
Това е тема, в която отговарят и е зададен въпроса към МОМИЧЕТАТА.Преди да говориш вземи прочети правилно темата.
Чакай малко, аз ли съм малоумен или въпроса е към момчетата относно това "Момичета с какъв цвят на косата предпочитате?".
Та въпросът ми към момчетата е: "Момичета с какъв цвят на косата предпочитате?"
:roll:
Та по темата,
черна коса, миличка. :)
Авторката се е объркала и след нея и ние.Та сега само по темата, моля.
beautiful.soul
04-29-2007, 09:51
НЕ, Казваме какви коси на харесват ! аххаха:)
на мене ми харесват по- тъмничките
~ShaDoW~
04-29-2007, 10:40
хм....като чи ли до сега най-съм си падала по по-тъмнокоси :roll: макар че това не е от особено значение де:)
С ИСТИНСКИ. "Естествен"
(да не е боядисана или изрусена)
;)
Fucking_Bitch
04-29-2007, 14:56
Няма никакво значение за мен. [-X [-X
Съмнявам се. Аз лично гледам броя косми покрай ануса, размера на ноктите и не на последно място - дали има зъби.
Тогава вече съм сигурен, че това е мой тип.