Влез

View Full Version : И момчетата плачат

Mom4eto-koeto-pla4e
04-28-2007, 23:14
sry ako ima takava tema no spored vas normalno li e mom4e koeto po princip e mn silen harakter da se srine totalno i vseki den da pla4e za edno momi4e..? :smt010 iskam komentari ot momi4eta

LSD^Lady
04-28-2007, 23:23
Защо да не е нормално ? Нима само ние момичетата можем да плачем? Всеки в този живот пролива сълзи , било то заради любов или нещо друго.Щом плачеш за момиче значи я обичаш и имаш силни и искренни чувства ! Много мои приятели са плакали заради момичета .... съвсем човешко е ! Поне аз така мисля

Digital
04-28-2007, 23:27
sry ako ima takava tema no spored vas normalno li e mom4e koeto po princip e mn silen harakter da se srine totalno i vseki den da pla4e za edno momi4e..? :smt010 iskam komentari ot momi4eta
Случва се... :-k

NaSkO_
04-28-2007, 23:30
Pri men e imalo momenti v koito mi se e plakalo no sum se sdurjal, no opredeleno i az nekoi den she proleem sulza (za momi4e stava vupros)

My_Way
04-28-2007, 23:31
Ами попринцип момичетата плачат повече, щото са по-чувствителни :wink:
Ама се случва при някой ситуации като твоята например, или когато загубиш някой близък също.
ПС: Ето ти коментар от момче :-D

fak_you_maafaka
04-29-2007, 00:04
Всъщност са наравно чувствителни просто момчетата поемат проблемите малко по-леко. Да плачеш е горе-долу нормално за сериозен проблем, ама за момиче, и то всяка вечер... Ако ще умира да, ама иначе защо?

plah4eto_
04-29-2007, 00:42
Всъщност са наравно чувствителни просто момчетата поемат проблемите малко по-леко. Да плачеш е горе-долу нормално за сериозен проблем, ама за момиче, и то всяка вечер... Ако ще умира да, ама иначе защо?emi moje bi za6toto toi obi4a tva momi4e.myjete da ne si mislite,4e samo jenite obi4at?awe hora,q se opravete malko!prosto mn po-rqdko izrazqvate 4uvstavata si,a prosto si nqmate ideq tva kolko moje da narani nqkoe momi4e-tq mu kazva "obi4am te"sys vsqka struna na syrceto si,a toi i podvikava"emi mersi"ne e normalno!a na teb pi4-bravo!bori se za tva momi4e i ne se sduhvai!ima6 moeto nai-iskrenno uvajenie!

~magitto~
04-29-2007, 00:57
Един ден всички се сриваме емоционално,било за момче,момиче или други неща...И двата пола чустваме и не виждам защо трябва да е това клише,че момчетата не плачат!Не е така,или поне не трябва да го има!Но проблемът ти е не дали е нормално да плачеш,а защо го правиш!Както каза,ти я обичаш,а това значи че трябва да се бориш за любовта й.Дори и да не се получи нищо,както ти каза имасх силен характер.Значи трябва да се стегнеш,да си кажеш,че трябва да го превъзмогнеш и да бъдеш силен!

Valserp
04-29-2007, 01:03
Напълно нормално е - последния път като плаках, беше когато доктора ме плесна отзад, за да провери дали дишам.

gostut
04-29-2007, 07:04
еми... аз за себеси мога да кажа.. да плача не... ма виж да паля по 5-6 цигари анвечер (като принципно не пуша), да си троша ръцете във сякакви предмети.. некви такива глупости

Mom4eto-koeto-pla4e
04-29-2007, 07:17
ooo povqrvaite mi borq se za neq.....

white_chik
04-29-2007, 07:28
Еми може би не е най-нормалното нещо на света,но явно се случва.Няма нищо срамно,всеки има право да дава воля на чувствата си

alkobalko
04-29-2007, 07:33
Защо да не е нормално? И те са хора, и те имат чувства. Може да не се случва много често, но се случва. И в това няма нищо срамно.

sherry
04-29-2007, 07:48
Нормално е да страдаш, ама вместо да рониш сълзи, защо не опиташ да си с нея? Или тя не те иска?

Georg_Evo9
04-29-2007, 08:16
Toчно това ми се случи на мен преди 3 дена.Плаках заради момиче, а в момента съм на 17, случва се!Нямаш основание да се притесняваш! :)

iskamTe_vednaga
04-29-2007, 08:32
Напълно нормално!!!!!Всички хора плачат макар и повечето да не искат да си признаят.Няма нищо по тъжно от искрените сълзи....Всеки си има свойте трудни моменти в които всичко което си насъбирам избива...Аз преди бях силна и гледах винаги от хубавата страна на нещата...срешнах една личност която ме научи да обичам даде ми най- красивото и истинско чувство което може да има и след това ми го отне по много болезнен начин! Една истина която научих разби всичко което имаше,нещо което никага не бях очаквала от него и в тоя момент разбрах че този път хубава страна на нещатата няма

sar4ito
04-29-2007, 08:39
normalnoe da pla4e6:cry: i ponqkoga mom4etata pla4at no samo teq,koito stradat. :cry:

Nassgerrack
04-29-2007, 08:40

Значи не си силен характер :lol: .Кой ти го каза тва? Мама или тати?
Можеш да си мъж,ама да не си мъжкар! Сега ще ти обясня разликата: Мъжът поема отговорности,върши си работата,помага на хората,има съвест...и бла бла бла още 10000 качества. А мъжкарят е тоя,който не прави повечето от тия работи,но за сметка на това се разбира с мацките,знае как да ги манипулира и да контактува с тях.

Можеш да си най-силният характер,ама една жена кат те разревава значи (извинявай за израза)си пикливо детенце. Само малките момченца плачат след като мама им се накара или след като голямата сестра им забие един шамар. Вместо да чакаш хората тук да ти съчувстват и да те съжаляват,вземи си обърши зачервените очи,издухай си сополите и отивай за някое ново гадже.Моногамията (да харесваш само един човек от противополжния пол) е нормално за момичетата. А ти каза ,че си силен характер,значи е време да станеш МЪЖКАР и да не обръщаш внимание на такива мини-издънки!

Колкото и да е готина,тя не може да ти определя живота и настроението ти!

koalka
04-29-2007, 09:15
Сега тука момчетата ще кажат-ти си женчо и тем подобни, но ще го кажат тези, които не са обичали.Възможно е, естествено.Все пак не чак дотам, че да плачеш всеки ден, но според мен е нормално.

iLoveChocolate
04-29-2007, 09:33
нормално е и няма нищо лошо в тва. даже напротив, ако разбера, че момче е плакало за мен ще се почувствам мн мило и ще ми стане гадно,че съм го карала да лее сълзи. но и ще разбера, че той има душа, шот напоследък попадам все на такива без душа :smt011 :smt011
Р.S. като плачеш ти олеква, така че още една причина да плачеш :wink:

bqsna_teenagerka
04-29-2007, 10:33
ами вярно пове4ето мом4ета са идиоти ама все пак има и хора между вас.

~ShaDoW~
04-29-2007, 10:38
ами нормално е,защо да не е. при всеки има моменти в които има нужда да поплача,тук обаче важно е каде плачеш сам или пред хора:) един силлен характер не би го направил пред хора,тъй като ще изглежда слаб:)

djeini
04-29-2007, 10:42
Napulno normalno e nqma ot kakvo da se pritisnqva6 :D .Sega se izvinqvam da ne povtorq nqkoi s dumite si 6tot ne pro4etox vsi4ki mneniq :-D .No 6ti kaja 4e kato pla4e6 ti pokazva6 4ustvata si,a da pokaje6 4ustvata si predi vsi4ko e smelost.Moje da se kaje 4e samo istinski silnite se usmelqvat da zapla4at.Az samata nikoga za ni6to ne sum plakala dori da mi se e iskalo za tova se radvam mnogo na xora koito si po plakvat.Tui 4e nqma ot kvo da se pritisnqva6 :wink:

_Sweet_Love_
04-29-2007, 12:46
Разбира се, че плачат. И те имат сърце. И те имат очи. Няма значение, че са момчета и те могат да имат чувства и да ги изразяват по-този начин.

Mom4et-koeto-pla4e
04-29-2007, 17:54
tiq koito kazvat 4e ne pla4at prosto lajat....spox priznaite si nqma ni6to sramno...a otnosno postovete koito tvardqt 4e ne se borq za neq iskam da im kaja 4e mn gre6qt

shivacheva
04-29-2007, 20:25
Спокойно,определено няма нищо лошо в т'ва да си поплачеш,когато имаш нужда.Един мой фр дори веднъж ме попита:"Знаеш ли какво е да плачеш с горещи сълзи?"-тогава аз му казах,че ми е познато и той отговори:"Ужасно е,но после ти олеква",което си е вярно...и този мой фр също плачеше за момиче...така,че не се безпокой-всеки може да плаче и не трябва да го крие;а пък и щом се бориш за нея/ако наистина го правиш,де/ми остава само да ти пожелая късмет и все пак не е нужно да проливаш чак толкова сълзи-трябва ти просто и само НАДЕЖДА И ВЯРА!Тва е сичко!Късмет-надявам се да отвърне на чувствата ти! :wink:

04-29-2007, 20:47

Значи не си силен характер :lol: .Кой ти го каза тва? Мама или тати?
Можеш да си мъж,ама да не си мъжкар! Сега ще ти обясня разликата: Мъжът поема отговорности,върши си работата,помага на хората,има съвест...и бла бла бла още 10000 качества. А мъжкарят е тоя,който не прави повечето от тия работи,но за сметка на това се разбира с мацките,знае как да ги манипулира и да контактува с тях.

Можеш да си най-силният характер,ама една жена кат те разревава значи (извинявай за израза)си пикливо детенце. Само малките момченца плачат след като мама им се накара или след като голямата сестра им забие един шамар. Вместо да чакаш хората тук да ти съчувстват и да те съжаляват,вземи си обърши зачервените очи,издухай си сополите и отивай за някое ново гадже.Моногамията (да харесваш само един човек от противополжния пол) е нормално за момичетата. А ти каза ,че си силен характер,значи е време да станеш МЪЖКАР и да не обръщаш внимание на такива мини-издънки!

Колкото и да е готина,тя не може да ти определя живота и настроението ти!

xhahxha kaput ;]

jony
04-29-2007, 22:40
Да. Нормално е. И на мен ми се е случвало и ми се случва.
Но, понякога е признак на слабост. Тогава не ми харесва да плача, ставам и правя каквото трябва. Но когато сърцето ми тъжи за нея, няма какво друго да правя.

sun_flower
04-29-2007, 22:41
Normalno e 4ovek da izrazi bolkata si pla4eiki.Po tozi na4in pokazva6 4e dori da si mom4e i ti si uqzvim, i ti strada6, i teb te boli.Nqma ni6to neestestveno v sulzite

jony
04-29-2007, 22:44
Normalno e 4ovek da izrazi bolkata si pla4eiki.Po tozi na4in pokazva6 4e dori da si mom4e i ti si uqzvim, i ti strada6, i teb te boli.Nqma ni6to neestestveno v sulzite
А точно! Много добре го каза. "Уязвим"...не обичам и не искам да съм уязвим или поне да го показвам, не мисля, че е добре...

Digital
04-29-2007, 22:44
Ами душата закърнява... нормално е в началото. После малко по малко усещаш че нещо ти притрепва и нещата се нормализират. Да, мъжете са непукисти. Момчетата - не.

gPa3HuTeJl
04-30-2007, 00:28
Ма естествено че е нормално, и още по-добре ако тя знае че плачеш за нея.Така ще разбере че я обичаш и д1ржиш ужасно много на нея... С1щия случай с1м с мойта любов : )

RoSsY88
04-30-2007, 06:21
Много ясно,че и мажете и момчетата плачат.Тва че се правят на големите маже и не го показват...Но плачат...и то доста пати за някое момиче,е не са като момичетата да са толкова чуствителни,но за пример моя приятел няколко пъти е плакал замен когато сме се разделяли щот мн ме обича и иска да е с мен ... Но сълзите не са израз на слабост,а на чуствителност!

BAYO
04-30-2007, 12:35
Ма естествено че е нормално, и още по-добре ако тя знае че плачеш за нея.Така ще разбере че я обичаш и д1ржиш ужасно много на нея... С1щия случай с1м с мойта любов : )

Същият случай съм и аз, с моя Пух :-D А и никога не ме е било срам да го правя, или да си го призная ... същност е така, кфо ми пука кфо ш' каже комшията примерно :-$ =;

Buhtaaa
04-30-2007, 16:05
vseki chovek plache dori i nai silnoto momche ... za priqtelite ti trova moje da e geisko no momicheto ako e istisnko bi go ocenilo naisitna ;)

gostenka
04-30-2007, 16:10
v pove4eto slu4ai edno mom4e pla4e ot lubovna muka, taka 4e ako na nqkoi mu se e slu4ilo ne6to podobno e syvsem normalno

Ice_Queen_
04-30-2007, 16:32
Приятеля ми е проливал някоя и др сълза за мен..а е бая силен характер.Това от една страна го приемам за комплимент,от др ми е мега гадно.....

UnsTToPPaBBle
05-01-2007, 21:00
emi kato si s4upih rakata 6eh zareva ama se stegnah da ne sam nqkf jen4o :-)

rubi
05-01-2007, 23:00
Защо да не е нормално ? Нима само ние момичетата можем да плачем? Всеки в този живот пролива сълзи , било то заради любов или нещо друго.Щом плачеш за момиче значи я обичаш и имаш силни и искренни чувства ! Много мои приятели са плакали заради момичета .... съвсем човешко е ! Поне аз така мисля
Взе ми думите от устата :D

{Sweety_f}
05-01-2007, 23:04
Според мен след като наистина е имал чувства към това момче е нормално...няма значение че е момче дори и момчетата имат чувства...

My_Way
05-01-2007, 23:18
...дори и момчетата имат чувства...
Представяш ли си :o