View Full Version : kosmi po rycete,stomaha..?
help meeeeee
04-29-2007, 10:26
zna4i imam kosmi po rycete i stomaha koito minalata godina redovno brysneh i stanaha po dylgi i sega sym se otkazala s kvoto i da e da gi maham no mi e interesno tova za kislorodnata voda da shte gi isvetli te pak ss si tyni4ki (pyk nali kazvat 4e ot brysnene stavat po debeli i tvyrdi..) i iskam da stanat rusi4ki ama ne oranjevi ami rusi kvito stavat ot moreto kajete mi znaete li kak stava i s kva kislorodna voda trqbva da se napravi tfa :)
по принцип съм чувала, че това с кислородната вода се получава при хората с по-светли косми,но не мисля че това ще е решение на проблема ти.Според мен не е трябвало въобще да пипаш бръснача.Можеш да си правиш по една хубава кола маска-тя поне има по дълготраен ефект и съм чувала, че след дълга употреба трайно намалява окосмяването.
SpAcE_LaDy
04-29-2007, 10:55
ОЛЕЛЕ! Как по ръцете и по корема с бръснач ве, мацка? това са двете места, на които аз лично никога не бих си пипнала космите с бръснач..
Аз ти предлагам да отидеш веднъж на кола маска да ти ги махнат хубаво.. а след това да ги махаш със епилатор.. аз поне така правя навсякъде, отидох на кола навсякъде и сега действам с епилатора.. боли си, ама с времето кожата свиква и не е толкова болезнено, а има ефект и ти е гладка кожата после:)
Опитай:)
А за изрусяването не мога да помогна, съжалявам:)
Мда... бръсненето е гадна работа. По някога ми се налага да използвам този метод по ръцете, защото епилатора не е на разположение в нужния момент и става гадно... но кола маската ще ти ги направи по- тънки и къси, та... отивай на кола маска и действай.
:shock: как ще имаш косми по стомаха бе :shock:
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
има специална статия (http://www.teenproblem.net/p/804.html) за това!!!
xaxaxoxicsdned
04-29-2007, 12:21
za kislorodnata voda..znam,pone az taka pravq i gi izrusqva:)ta kislordnata voda e 30%,to se vodi vodoroden peroksid(ili perhidrol)amonqk ot 10% procenta...i ti trqbva i krem za brusnene..slagash v edna chashka kis.voda i dobavqsh amonqk..mislq,che 3:1 ili 3:2,ne moga da kaja tochno.i dobavqsh malko ot krema za da stane kato kramche i taka majesh po rucete.....ama trqbva da si s rukavici,che ako imash rana na nqkoi prust,shte boli mnogo....aaaa i vzimash edno pamuche,za da majesg i sedish izvestno vreme,to pone edno vreme pochva i da te shtipe...i go miesh s hladka voda i taka:)
shadow4e
04-29-2007, 20:32
Една приятелка си ги изруси преди 3 години, но тя е по-мургавичка. Резлутат е, че още се обсъжда как приличаше на циганка цяло лято. Беше ужасно.
Извод, зависи от кожата ти.
beautiful.soul
04-30-2007, 06:35
Ми и аз си ги бръсна по корема и по ръцете, даже и по кръста... и не е вярно това, че стават по дълги и по дебели и некви такива... глупости са това, просто растат по бързо, от колкото когато си си направил кола маска или с епилатор. за мене бръсненето е най- удачния метод нищо че се налага да ги махам всяка седмица :)
Аз съм твърдо "против" бръсненето. [-X По-добре да използваш кола маска(сама, а още по-добре при козметик) :) Ама все пак, както искаш, това си е твоето тяло :!: Успех при решението :wink:
help mee
04-30-2007, 08:40
Една приятелка си ги изруси преди 3 години, но тя е по-мургавичка. Резлутат е, че още се обсъжда как приличаше на циганка цяло лято. Беше ужасно.
Извод, зависи от кожата ти.ami tq i moqta koja e murgava zabravih da spomena i za tva iskam da si gi izrusq 6toto me pravqt o6te po tymna ama sled tva koeto mi kaza nqma mersi mn za infoto {} :)
e_l_i_z_a
04-30-2007, 09:46
Аз преди го правех това.....но започнах да ходя на кола :wink: Така изтъняват и стават по-тънки и немощни :twisted: :lol: :wink:
s perhidrol i stava rabotata to ne e jultenikavo ami ruso az sym si pravila kosata s takova ...
satava super qko ... ;)
Става и с перхидрол, но може и с прахчета за кичури. А ако ще се премахват изцяло е най-добре още в само начало да почнат да се скубят, не да се бръснат.