View Full Version : едно човешко помощ
Хора,чувствам се ужасно...Предавам нечие доверии,иска ми се да избягам,да се скрия и да не продължа.
...Ходя с момче (него ще го кръстя Х. )от месец малко е времето разбирам.Но като ми разказва за някакви минали случки в живота му и винаги забърква най-добрият си приятел (да го кръстим У.).И аз поисках скайпа на У. и се запознахме макар и онлайн.Просто исках да познавам обкръжението на любимия си.Но...Нооооо с всеки изминат разговор със У. сякаш имахме повече общи неща и вкусове отколкото с Х. :smt017 Ако Х. е бялото,земното ... то У. е черното, небесното и сякаш 2-мата се допълват и създават това от което имам нужда.(Блааа кви глупости говоря но така го чувствам!) А този У. си има и приятелка....май е това като че ли ...:) не зададох точен въпрос.Просто какъв е съветът от ваша страна?! ](*,) :smt010 :smt010
_Sweet_Love_
04-29-2007, 12:20
Според мен най-доброто е да ги зарежеш и двамата. Започни нов живот.
Stoi si s gadjeto momi4e kude si trugnala da se zabiva6 s nai-dobriq mu frend.E*ati ti sram nqma6 li,tc,tc.... :smt011
cherinka
04-29-2007, 12:37
Стой си с твоя, ма!
Е бати и кво литературно го написа.
Не мислиш ли, че само си внушаваш, че са различни, защото ако бяха ТОЛКОВА различни, колкото ги описваш, то те нямаше да бъдат приятели.
Добре уе, познаваш го само ОТ СкАЙП? Не си го виждала, а си говорите много и сте имали много общи неща с него.
А с твоя приятел говорила ли си на тези теми, с които говориш с неговия приятел?
оф, обърках се
трай си, не се занимавай с този другия.
extazygirl
04-29-2007, 12:49
za jalost se slu4vat i takiva ne6ta....prosto iz4akai da ti ot6umqt 4uvstvata kam drugiq,a ako ne stane nz mn kofti situaciq
Witch NOT Bitch
04-29-2007, 13:20
И аз бих те посъветвала да останеш с гаджето си, или ако вече не го харесваш са скъсаш с него, но недей да се хвашташ с най-добрият му приятел. Това е много гадно, а пък и както ти каза, той си има приятелка.
Не си струва толкова хора да бъдат наранени само заради някакви мимолетни чувства!
Стой си с твоя, ма!
Не мислиш ли, че само си внушаваш, че са различни, защото ако бяха ТОЛКОВА различни, колкото ги описваш, то те нямаше да бъдат приятели.
Добре уе, познаваш го само ОТ СкАЙП? Не си го виждала, а си говорите много и сте имали много общи неща с него.
А с твоя приятел говорила ли си на тези теми, с които говориш с неговия приятел?
оф, обърках се
Съгласен съМ!!!
Стой си с твойто гадже! Няма смисъл да падаш от 2 стола на земята. :wink:
А cherinka, на теб искам да кажа, че това, че са различни ИЗОБЩО не им пречи да са най-добри приятели, напротив. ;-)
По-добре си бъди с твоето момче, а не ходи по чуждо.За какво?Те да се скарат, да се раздели с приятелката си ли?Така и така се познавате само по скайпа, по-добре си оставете запознанството само там.
mechtaq_za_teb
04-29-2007, 13:56
Ostani si s tvoeto mom4e!Ne se zabivai s nai-dobriq mu fr 4e taka shte napravish mn gadno i za sebe si i za tqh !
Nassgerrack
04-29-2007, 16:39
По-добре си бъди с твоето момче, а не ходи по чуждо.За какво?Те да се скарат, да се раздели с приятелката си ли?Така и така се познавате само по скайпа, по-добре си оставете запознанството само там.
Така си е. Искам само да допълня,че онлайн разговорите са различни от реалността. Когато нямаш директен контакт с човек,ти можеш да разкриеш душата,но не и намеренията и желанията си. Или на прост език: той може да е прекрасен скайп прозорец за чат,но може в реалността да е съвсем друг и да прави бог знае какви глупости.
Хора,чувствам се ужасно...Предавам нечие доверии,иска ми се да избягам,да се скрия и да не продължа.
...Ходя с момче (него ще го кръстя Х. )от месец малко е времето разбирам.Но като ми разказва за някакви минали случки в живота му и винаги забърква най-добрият си приятел (да го кръстим У.).И аз поисках скайпа на У. и се запознахме макар и онлайн.Просто исках да познавам обкръжението на любимия си.Но...Нооооо с всеки изминат разговор със У. сякаш имахме повече общи неща и вкусове отколкото с Х. :smt017 Ако Х. е бялото,земното ... то У. е черното, небесното и сякаш 2-мата се допълват и създават това от което имам нужда.(Блааа кви глупости говоря но така го чувствам!) А този У. си има и приятелка....май е това като че ли ...:) не зададох точен въпрос.Просто какъв е съветът от ваша страна?! ](*,) :smt010 :smt010
Добре, мамка му, какъв ти е шибания въпрос ?!
Аз не мога да разбера какво питаш - четох 10-15 реда за тоя дето духа.
благодаря на всички за съвета.знам че това трябва да сторя...аз си знам все пак не съм на 15-16 години ...ам просто понякога човек се чувства супер раздвоен и не знае какво да прави ...Считам че темата е закрита! \:D/
Стой си с твоя, ма!
оф, обърках се
Съгласен съМ!!!
Стой си с твойто гадже! Няма смисъл да падаш от 2 стола на земята. :wink:
А cherinka, на теб искам да кажа, че това, че са различни ИЗОБЩО не им пречи да са най-добри приятели, напротив. ;-)
По-точно казано и аз не бих го казал, признавам си O:)
az su6to mislq 4e trqbva da si ostane6 s gadjetu
Това, което прави другия очарователен за теб, е фактът, че не е твой. Иначе едва ли е добър и хубав колкото твоето момче, просто ти е любопитно какво би било да си с него. Престани да си фантазираш и да се занимаваш с него, със сигурност е нещо моментно, остани с приятеля си. Недей да го мамиш.