View Full Version : aaa mom4eta q si go kajete tuka
ne znae6tata
04-29-2007, 17:02
abe hora t.e. mom4eta :D kak taka se vliubvate i izbirate momi4eto? samo po vyni6niq vid li gledate :O q kajete pls mnogo me interesuva kak edno momi4e e podhodq6to za vas kakvo trqbva da napravi za da vi vpe4atli a be kak re6avate 4e e tq po kakvo pls help me
Като начало не мога да кажа, че външността на момичето не е важна, но определено не е най-важното. Просто трябва да ти е забавно и да ти е кеф да общуваш с това момиче. :)
Като за начало гледам коефициента на интелигентност. Ако той не надвишава този на алуминиева дограма - не ми харесва.
Гледайки как си написала ника си - не ставаш.
Ами да ти кажа аз лично харесвам момичетата по тяхната външност , но по-голямата част от избора ми се пада на характера и , ако примерно е красива , но не е с добър характер няма въобще да и обарна внимание ;) човек се съди по вътрешната красота :smt007
да не е некой крокодил,да знае закфо живее и да може да си напише името правилно :mrgreen: :-D
harakiri
04-29-2007, 17:41
Като начало не мога да кажа, че външността на момичето не е важна, но определено не е най-важното. Просто трябва да ти е забавно и да ти е кеф да общуваш с това момиче. :)
И аз сам на това мнение
~magitto~
04-29-2007, 19:11
Според мен като кажете,че гледате характера не е съвсем така.Имам една приятелка,която наистина е много готина,но характера й е ужасен.ВСИЧКИ момчета й се лепят като мухи на мен без да им пука от характера и държанието й.А това,че гледате колко е умно момичето, пак не е така.Съвсем малко сте тея,които ви интересува дали тя е умна или не.
JoeBanana
04-29-2007, 19:15
abe hora t.e. mom4eta :D kak taka se vliubvate i izbirate momi4eto? samo po vyni6niq vid li gledate :O q kajete pls mnogo me interesuva kak edno momi4e e podhodq6to za vas kakvo trqbva da napravi za da vi vpe4atli a be kak re6avate 4e e tq po kakvo pls help me
спокойно
като станеш поне 8 клас и ти пораснат цици ше разбереш
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
Според мен като кажете,че гледате характера не е съвсем така.Имам една приятелка,която наистина е много готина,но характера й е ужасен.ВСИЧКИ момчета й се лепят като мухи на мен без да им пука от характера и държанието й.А това,че гледате колко е умно момичето, пак не е така.Съвсем малко сте тея,които ви интересува дали тя е умна или не.
абсолютно си права. Аз като момче честно казано най-много гледам тяло и лице пък характера е накрая се пак мога да се прежаля и с някоя с гаден характер :wink:
Външността определено не е най-важното,но не мога да кажа че въобще няма значение.Ако е привлекателна и ми е симпатична,се опитвам да я опозная и ако характера и е готин значи става.Може да е мн красива,но ако е тъпа,или характера и е гаден,няма да съм с нея.но ако не ме кефи външхо,може да е прекрасен човек,но аз изобщо няма да го разбера,защото няма да направя опит да я опозная и да общувам с момиче,което не ми харесва,така че всичко има значение.И външен вид и характер,едното без другото не може! 8)
ОфффффффФ за чувство не си ли чувала ? :)
6o6kotooo
04-29-2007, 19:25
dore de are edno momi4e e super qko nali vun6en vidd i harakter a vie ste nekfi grozni naprimer 6to ne precenqvate i po va6iq vid i harakter ?????
Nassgerrack
04-29-2007, 19:34
Душа,не съм чувал за момче,което да не обича авантюрите.Мацката може да е ужасна,но запленени от външния й вид много момчета "играят играта" ,не толкова заради момичето,колкото за тръпката ;) .
А в едно момиче какво е най-важно....зависи за какво ти трябва. Ако ти се ч*ка няма да избирам най-готината мацка в компанията,а най-простата,която ще ми пусне най-бързо. В този случай са важни тялото,езикът на тялото и ниския коефициент на интелигентност.
На момче ,което му трябва гадже по-скоро има нужда от интимна приятелка. Демек мацка ,която го разбира,говори му,тя го докосва,той си я гледка и й споделя тайните си. Лично на мен силно впечатление би ми направило момиче със силен характер и добро мило излъчване(натруфени кучки с мръсен език не обичам).Важно е как тече разговорът между нас,важни са допирните точки. Интуицията,като всяко животинско чувство,и тук не е за подценяване.Има случаи, в които просто усещаш когато срещнеш "половинката" си.
На първо място характера. Не ми тряят нек'фи тъпи лигли , дет всяка втора дума й е "Не знам". После външността, неа , не може без нея. После идва тва кво иска тя, дали съотношението годинки<->акъл е 50%-50% , или поне близко до това... другото ... след допълнителен оглед :mrgreen:
UnBornKb
04-30-2007, 11:44
А ти как така се влюбваш и избираш момичето? Само външния вид ли гледаш ... бла бла бла
Не ви ли писна да пускате глупави теми?! Всяко момче харесва различни момичета. И ако ти каже някой, че харесва блондинки с големи цици и дълги крака, какво ще направиш? Ще се боядисаш руса и ще си сложиш силикон, за да те харесат ли ?! Аман от глупости :smt013
Ice_Queen_
04-30-2007, 13:52
спокойно
като станеш поне 8 клас и ти пораснат цици ше разбереш
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ахахахаха,ти я погреба тотално обаче. :smt005
mn qsno che sega shte kajat momchetata che gledat momicheto da ima gotin harakter i tem podobni ... lichno tezi momcheta koito az sym pitala vsihki vikat " az ne si padam po ligli glezli ..." i tocho sled sedmica dve max mesec trygvat s tova koeto "uj ne haresvat"
gPa3HuTeJl
04-30-2007, 14:10
Срещнеш ли подходящия човек ще го разбереш..
Ами веднага ми става симпатично момиче, което се усмихва (тва винаги ме кара и аз да се усмихвам). Също така трябва да е дружелюбна, умна, да има чувство за хумор и чар. Външният вид също е от значение :wink:
Nassgerrack
04-30-2007, 20:05
mn qsno che sega shte kajat momchetata che gledat momicheto da ima gotin harakter i tem podobni ... lichno tezi momcheta koito az sym pitala vsihki vikat " az ne si padam po ligli glezli ..." i tocho sled sedmica dve max mesec trygvat s tova koeto "uj ne haresvat"
Тва го каза на няколко места мила. Нека да ти кажа.
Човек прави компромиси с хората до него.
Не всеки говори това което мисли,а което казва.На грозно момиче аз никога не бих казал,че харесвам красавици,защото ще я комплексирам
Красивите момичета са по-отворени и по-приказливи.Техният шанс е по-голям
Красивите момичета не се притесняват да се "свалят" .
Около красивите момичета има повече момчета,което означава по-голямо предизвикателство.
Got it?
vie mom4etata ste idioti :smt013 (sry neiskam da obidq nikoi oba4e...) kogato skasax biv6iq toi 3 4asa me ubejdava6e kolko me obi4a kolko nemoje bez men kak nikoga nqma da me zabravi i sled vreme edna fr iska6e da go izprobva po skypa i nali se predstavi za nqkfa tam i go pita ima6 li gadje i toi i kaza ne ama svalqm edna i sled 2 dena go vidqx s nqkvo momi4e na sa6toto mqsto kadeto vode6e men nali nikoga nqma6e da me zabravi...ei takiva ste si4ki nqkvi izduxali s izvinenie ima i svqstni ama rqdko se sre6tat :smt010 ](*,) :cry:
Аз ги избирам по задника.
Лично аз ги гледам по ваншния вид и да не е някоя куха
Ний момчетата да не сме некви мошни google търсачки че да си избирамер ... всичко е химия ве ... кат ти хване окото .. кат те омотай в мрежите въобще не ти пука каква е що е .... любочта не се търси тя се намира ;-)