Влез

View Full Version : kakvo vi drazni?

prosto az f
04-29-2007, 17:34
mom4eta taq tema e posvetena na va6to mnenie,mn mi e interesno s kakvo moje da vi izdrazni edno momi4e v povedenieto,van6niq vid i navicite si? 6te mi e priqtno da vidq smisleno otgovori? s dve dumi za kvo bihte reznali nekoq?

sun_flower
04-29-2007, 21:53
awe az sum momi4e,ma mom4etata ni se draznqt kato po4nem da govorim i ne mlukvame kato samo se oplakvame 4e sme napulnqli a ne vzemem da napravim ne6to po vuprosa i kato neprekusnato mrunkame za ne6to

jony
04-29-2007, 21:56
Досега не съм "резвал" никоя.
Се мен са ме резвали...

Digital
04-29-2007, 21:58
awe az sum momi4e,ma mom4etata ni se draznqt kato po4nem da govorim i ne mlukvame kato samo se oplakvame 4e sme napulnqli a ne vzemem da napravim ne6to po vuprosa i kato neprekusnato mrunkame za ne6to
Аз си знам какви си обичкам. :smt005 Сладки хубавички нежнички добрички и да са с черна коса и черен грим. Ама само с мен да са такива. Иначе да са по-злобнички може и арогантни. Ама мене да си ме слушка. И аз ше си я цункам. БХАХАХХАХАХ :smt005 :smt005 :smt005

Lambo
04-29-2007, 22:32
По твърде много причини - ако не се държи добре с мен, ако е надменна и студена, ако не се интересува от мен, ако само аз трябва да бутам връзката ни напред вместо тя сама да си върви, ако рядко я виждам, ако неможем да си говорим(всмисъл да водим разговор), ако ми изневери (дори и да е само целувка), ако изведнъж ми изчезне влечението към нея, ако си мисли, че ме има и съм неин, без да прави нищо за да ме "залужи" (не че съм някъв супер надут... имам предвид просто ако в началото супер мн се е натискала за мен, хубави дрехи грим... и изведнъж и стана безразличен така, не се старае да ми се хареса... в този смисъл да ме заслужи).... има и още причини, както казах твърде много са, но обикновено гледам още преди да тръгна с някоя да избирам момичета, които няма да постъпят така... но както всички и аз греша понякога в избора ;)

DarkAngelOfHope
04-29-2007, 22:53
да ме дразни ... хм ...
дразнят ме жени който са прекалено надути с мега високо самочувствие и си мислят че света се върти около тях ( тва важи и за мъжете ), също тъка не харесвам жени които прекаляват с грима, даже най си харесвам жени без грим ( натурални ), не ми допадат и такива за който парите са преди любовта ( да не казвам голяма дума но не бих ходил с такава жена )

за друго сега не се сещам ... гледам да не се ядосвам и да не се дразня за щяло и нещяло, ако нещо се опита да ме дразни не му обръщам внимание и т'ва е :)

gPa3HuTeJl
04-29-2007, 23:19
Веднага бих я "резнал" заради високо им самочувствие...Не понасям надути пикли к1дето се имат за нещо повече от другите и щот са ми сложили очила на "Dior" и вече всичко им е позволено.. е от такива преф1рцунени боклуци просто ми се повдига..

harakiri
04-30-2007, 07:31
Веднага бих я "резнал" заради високо им самочувствие...Не понасям надути пикли к1дето се имат за нещо повече от другите и щот са ми сложили очила на "Dior" и вече всичко им е позволено.. е от такива преф1рцунени боклуци просто ми се повдига..
Не само на теб ти се повдига от такива ...

04-30-2007, 09:30
Не само на теб ти се повдига от такива ...

О, колко познато ...
Щях да тегля ножа на една преди месец от моето училище.

tuzaro
04-30-2007, 09:30
Се мен са ме резвали...
и аз съм така ама много ме дразни като ревниват и то не ревнуване в омерени граници ами някво супер силно такова примерно нея да я няма и ти да идеш на кафе с приятели и да има момиче в компанията и тя после да не ти лафи :!:

cherinka
04-30-2007, 10:03
Ама къде ви акъла, бе?
Какво означава едно момиче да е надуто, вие мислите ли с главите си?
За едни е надута, за други-не. Да си надут означава да се държиш дистанцирано с някои хора.
Момчета, забравихте още едно страшно важно нещо, което ви дразни в момичетата. Това е лиготията! -Защото няма по-грозна гледка за едно момче от едно лигаво момиче.

cherinka
04-30-2007, 10:05
Се мен са ме резвали...
и аз съм така ама много ме дразни като ревниват и то не ревнуване в омерени граници ами някво супер силно такова примерно нея да я няма и ти да идеш на кафе с приятели и да има момиче в компанията и тя после да не ти лафи :!:
Това означава, че си те пази. Какво като прекалява. Радвай се, че не си й безинтересен, щот' средни положения няма.

BAYO
04-30-2007, 11:10

Няма кво да добавя. Просто тва самочувствие без покритие ми бърка в ЦНС (Централната нервна система) дооо последното невронче, и ги кара да светкат като коледни лампички :smt013

П.П. Къде се губиш бе , колега :)

RoSsY88
04-30-2007, 11:21
Ами мажете най-мноог мразят умните жени,които ги държат под конторл...моят приятел много мрази като се опита нещо да излъже и на секундата го хващам...аз съм от типа момичета които са много нежни и вярни на приятелите си но ако гаджето се опита нещо да направи нередно веднага го строявам...Обикновенно към останалите мъже държа дистанция и съм в истиският смисъл гадна кучка към тея дет опитват да ми въртят номера...Мажете мразят лиглите,курвенските истории....ако са за едното ебане всичко харесват до няколко пъти сек и зарязват....ама сериозните момчета търсят нещо уникално...е няма връзка без караници и интриги се пак няма перфектни неща :)

Buhtaaa
04-30-2007, 14:58
kazvala sym i v dr tema ... momchetata kazvat ne haresvam ligli .. draznqt me ... i sled tova tochno s takiva trygvat ... super mi e stranno tova ne moga da go razbera

My_Way
04-30-2007, 19:32
да ме дразни ... хм ...
дразнят ме жени който са прекалено надути с мега високо самочувствие и си мислят че света се върти около тях ( тва важи и за мъжете ), също тъка не харесвам жени които прекаляват с грима, даже най си харесвам жени без грим ( натурални ), не ми допадат и такива за който парите са преди любовта ( да не казвам голяма дума но не бих ходил с такава жена )

за друго сега не се сещам ... гледам да не се ядосвам и да не се дразня за щяло и нещяло, ако нещо се опита да ме дразни не му обръщам внимание и т'ва е :)
Абсолютно съгласен :-({|=

Valserp
04-30-2007, 19:41
Ами мажете най-мноог мразят умните жени,които ги държат под конторл...моят приятел много мрази като се опита нещо да излъже и на секундата го хващам

Ахъм... Говориш за 2 отделни неща. Харесвам умни момичета, а ако се опитват да ме контролират получават наказателни точки. Не го изопачавай като нещо лошо, всяко нормално човешко същество мрази да му казват какво и с кого да прави.

Nassgerrack
04-30-2007, 19:48
Бахти! Уж предимно момчета тряа да отговарят,пък то само момичета пишат :D !

Кратко и ясно: Отрязвам всяко момиче ,което не е предизвикателство и емоция за мен.

P.S Мацки ,аз не съм съгласен със всяка от вас изцяло,но се радвам,че все пак напипвате някои всои слаби места.

gPa3HuTeJl
05-01-2007, 09:46

Няма кво да добавя. Просто тва самочувствие без покритие ми бърка в ЦНС (Централната нервна система) дооо последното невронче, и ги кара да светкат като коледни лампички :smt013

Колега на турнир по Counter Strike бях.. бало си мамата...

BAYO
05-01-2007, 11:57

Колега на турнир по Counter Strike бях.. бало си мамата...

Хаха, надявам се да си ударил няколко глави и за мене :mrgreen:

П.Т. Мразя, когато жените се опитват да ме моделират като пластелин, както на тях им харесва. За щастие (мое) и тяхно нещастие винаги остават разочаровани. Освен ако аз не искам да се променя, едва ли някой друг може да го направи :smt016