Влез

View Full Version : q KaJeTe MoM4EnCa .....

Sk8_bAbY
04-29-2007, 19:35
q kajete mom4enca kakvo mislite za momi4etata , koito se nosqt kato sk8tarki??? i dopadat li vi podobni macki :-D

p.s. az se makna izsuleno , ama ne se bqh zamislqla kakvo mislqt mom4etata i zatova iskam da razbera :P
10x predvaritelno :wink:

cherinka
04-29-2007, 19:39
Така, момчетата обичат в едно момиче да има нещо женствено, независимо какъв стил на обличане има.
Дори и човал да си сложиш, то той би трябвало да следва извивките на тялото ти.
Под "изсулено" трябва да се обосновеш аслъ точно кви са ти дрехите, ако искаш свестен отговор, защото има изсулени и изсулени.
Надявам се, че не пазаруваш от магазин за мъжки дрехи.

gostut
04-29-2007, 19:41
абе.. не хваща мн окото тва... така де... ако има една такава свлечена и една с тясно панталонче с блузка с готино деколте и т.н (женски дрехи) няма да обърна никво винимание на sk8ърката...

Nassgerrack
04-29-2007, 19:45
Аз изсуляни пувлякани не обичам много :o :lol: :lol:

Писах преди малко в една друга тема,че има стилен и безвкусен начин на обличане.Бъди си Sk8`Girl` ама го прави със стил.Демек пак си носи отпуснатите панталони,ама гледай четала им вече да не ти стига до колената. Носи си като искаш кецовете,стига да не са някфи безвкусно грозни или пък скъсани.Аууу кат видя мацка със скъсани дрехи и напрао ми иде да отида и да й .... купя нови!

Аааа,и се стреми дрехите,които носиш,да не са многоцветни и да не са изцяло черни - този съвет е универсален и ще ти служи завинаги,така че те съветвам сериозно да го обмислиш :)

И успехи със Sk8-a ;-)

Sk8_bAbY
04-29-2007, 19:59
Az si nosq pantalon4etata ili dan4icite izsulenki , ama bluzkite sa si po men i dale4 ne sam nqkakva , koqto ne se poddarja ili takava , koqto ne misli za van6nostta si.
I Nassgerrack mislq , 4e to4no POVLEKANA nemoje6 da me nare4e6 , za6toto ne sam nqkakva otpusnata i bezformena ,a tvardq to4no obratnoto :smt016
... ama iskam da 4uq i dr mneniq , ako e vazmojno :P

gostut
04-29-2007, 20:03
виж широки панталони (не смънканати) и блузка по тебе е готино, ако е със стил де... абе както и да се обличаш, ако е с вкус изглежа добре...

ебати флууда напраих и нищо не казах.. ебаси

Nassgerrack
04-29-2007, 20:04
I Nassgerrack mislq , 4e to4no POVLEKANA nemoje6 da me nare4e6 , za6toto ne sam nqkakva otpusnata i bezformena ,a tvardq to4no obratnoto

Ем кат не си повлекана къв ти е проблема? Живей си! Никой нищо няма да ти каже. Проявата на стил не е нещо лошо. Естествено е,че ще има хора против начина ти на живот,ама тебе не тряа да та ебе. Те и курвичките с къси полички дет ходят по дискотеки само да си намерят еб**и не се харесват на всички.

04-29-2007, 20:18
az se kefq na takiva momi4eta pisnalo mi e da gledam taq 4algarska selqnie i tapa moda. daje dosta me kefqt takiva momi4eta deto se obli4at to4no kato sk8erki...

Sk8_bAbY
04-30-2007, 09:24
nqkoi dr ????? :-D

BAYO
04-30-2007, 11:25

Писах преди малко в една друга тема,че има стилен и безвкусен начин на обличане.Бъди си Sk8`Girl` ама го прави със стил.Демек пак си носи отпуснатите панталони,ама гледай четала им вече да не ти стига до колената. Носи си като искаш кецовете,стига да не са някфи безвкусно грозни или пък скъсани.Аууу кат видя мацка със скъсани дрехи и напрао ми иде да отида и да й .... купя нови!

Същото :wink:

Подкрепям пичовете :wink:

Sk8_bAbY
04-30-2007, 13:48
demek : SMAKNATITE MRETE taka li :lol: nedeite taka be hora :smt044

gPa3HuTeJl
04-30-2007, 13:59

Същото :wink:

Подкрепям пичовете :wink:

mhm...
Мне ми се нравят много много... просто начина на обличане, см1кнатите дрехи..кецовете... просто..
:-&

Buhtaaa
04-30-2007, 14:20
mi to i az se nosq po izsuhleno ... to zavisi ot momcheto ako momcheto e izsuhleno shte zabelqzva kakto izshuhlenite momicheta taka i lolitkite ... tokato edin gyzar koito ne se nosi s nekvi shiroki pantaloni i kecove ... nikoga spored mene ne bi haresal takova momiche ...