View Full Version : Vupros,koito e vajen i e za jeni!
Angel4enebesno
04-29-2007, 21:13
Az nqmam osobenno golqma i pulna informaciq za sexa,moje bi za6toto pri men vs e normalno,no imam edna priqtelka,koqto pravi sex ot okolo 3i godin i nikoga ne e poly4avala orgazum!Tq se pritesnqva da popita i smqta,4e e frigidna,ima li drygo obesnenie na problema?
Да има. Има жени, които изпитват оргазъм чак на 20-25 годишна възраст...
П.С. Съжалявам, че пиша пък съм момче, но като знам, защо да не споделя нали? :-D
А чували ли сте за жени,които не успяват да достигнат дори до клиторен оргазъм...смисъл кефят се,гърчат се,изпитват огромно удоволствие,но не свършват?Тва нормално ли е?
Мнее.... За такъв случай вече, не съм чувал :-k
Angel4enebesno
04-29-2007, 22:19
Ami 4estno kazano i az ne sum 4yvala!I tova 4e si mom4e ne e problem,6tom naistina znae6...no tova naistina e dosta gadno
Чисто и просто да иде на лекар. Той ще и каже какво е. Не е толкова сложно.... :-k
Чисто и просто да иде на лекар. Той ще и каже какво е. Не е толкова сложно.... :-k
Само да не е от 13 годишните новобранци!
sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 04:57
Мнее.... За такъв случай вече, не съм чувал :-k
е как да не си чувал? ти сам каза по-нагоре, че има жени, които достигат до оргазъм до 20-25год... а някои дори до 35, а да не говорим, че има такива, които и никога не достигат до оргазъм..и к'во те фригидни ли са? прави им се секс...изпитват удоволствие...но не и кулминационното такова... та, да... може и да не стигне дори до клиторен оргазъм...макар че то оргазмът е един и същ...независимо как го достигнеш 8)
Не е изпитвала клиторен или т.нар. вагинален, който всъщност е по-силен клиторен?Приятеля й с език не може ли да я накара да свърши?
ThePainIsReaL
04-30-2007, 06:10
Възможно е, дори при много жени/момичета се случва точно така. Но винаги има причини затова. Може би никога не се отпуска достатъчно, може би партньорът й не е хванала цаката на нещата ... би трябвало да пробват различни неща, да видят какво я кефи на макс.
Ама все пак за 3 години трябва да се е разбрало, че е необходимо разнообразие, близост и т.н. :-k
Пък и един оргазъм при жените не е придружен само от физически фактори, трябва и психически да й се влияе.. за да изпита наистина нещо върховно ..
iLoveChocolate
04-30-2007, 08:13
явно приятеля и не си свършва добре работата, не я възбужда или не я кара да подлудне. да пробват някви нови работи
artilerista_vlad
04-30-2007, 09:07
mi ne 4e ne6to ama ako spi s nqkoi nekadyrnik nqma kak da izpita orgazyn!
krem4et0
04-30-2007, 10:12
А чували ли сте за жени,които не успяват да достигнат дори до клиторен оргазъм...смисъл кефят се,гърчат се,изпитват огромно удоволствие,но не свършват?Тва нормално ли е?
Да, има и такива. По принцип 19% от жените по света не са достигали до никакъв оргазъм през живота си!
spokoino da ne se pritistiska ima jeni koito svyr6vat za purvi put na 25-30 godini.
UnBornKb
04-30-2007, 19:09
Нема проблеми, нищо и няма на момичето. Животът е пред нея, все някога ще изпита