Влез

View Full Version : почивка..или раздяла?

miloto na miloto:P
04-30-2007, 12:34
дава ли ли сте си т.н. "почивка" за повече от 2 седмици и до какво е довело това?до край или до преодкриване на връзката ви?

koalka
04-30-2007, 12:40
Не сме си давали такава почивка, но сме били на прага да го направим, обаче винаги сме се спирали.Защо, защото не мога да не го видя две седмици или месец, а и според мен нещата няма да са по-добре.Защо трябва да се бяга от проблема, а не да се реши и от двамата?

stra6no_sexy
04-30-2007, 12:43
Миналото лято с приятеля ми решихме да си дадем малко ''почивка'',да не се виждаме и да не си пишем,но точно след 2 дни се видяхме,защото разбрахме,че не можем един без друг и сега се обичкаме повече от всякога

04-30-2007, 12:46
Миналото лято с приятеля ми решихме да си дадем малко ''почивка'',да не се виждаме и да не си пишем,но точно след 2 дни се видяхме,защото разбрахме,че не можем един без друг и сега се обичкаме повече от всякога =D> дай Боже всеки му..

SINDEL
04-30-2007, 13:07
Не сме, просто защото не е като да сме имали нужда от по4ивка. Пък и поне аз си мисля, 4е за да искаш известно време да се разделиш с 4овека, когото оби4аш, зна4и трябва да има някакъв проблем във връзката ви. И примерно двете седмици, в които няма да се виждате няма да го разрешат. По-добре в такава една ситуация би било да седнете и да поговорите, за да се разбере какво не е наред, а не да си "по4ивате".

04-30-2007, 13:17
Не сме, просто защото не е като да сме имали нужда от по4ивка. Пък и поне аз си мисля, 4е за да искаш известно време да се разделиш с 4овека, когото оби4аш, зна4и трябва да има някакъв проблем във връзката ви. И примерно двете седмици, в които няма да се виждате няма да го разрешат. По-добре в такава една ситуация би било да седнете и да поговорите, за да се разбере какво не е наред, а не да си "по4ивате".като гледам отдоло на профила ти пише 1 година и 10 месеца..ти си щастливка,дано завинаги запазите любовта си,защото аз след почти 1 година нз какво става с мен..

SINDEL
04-30-2007, 13:21
Не сме, просто защото не е като да сме имали нужда от по4ивка. Пък и поне аз си мисля, 4е за да искаш известно време да се разделиш с 4овека, когото оби4аш, зна4и трябва да има някакъв проблем във връзката ви. И примерно двете седмици, в които няма да се виждате няма да го разрешат. По-добре в такава една ситуация би било да седнете и да поговорите, за да се разбере какво не е наред, а не да си "по4ивате".като гледам отдоло на профила ти пише 1 година и 10 месеца..ти си щастливка,дано завинаги запазите любовта си,защото аз след почти 1 година нз какво става с мен..

Иска ти се да си по4инеш малко от него или той ти е казал, 4е иска малко време да е сам?

bungle
04-30-2007, 13:22
Не сме си давали такава почивка, но сме били на прага да го направим, обаче винаги сме се спирали.Защо, защото не мога да не го видя две седмици или месец, а и според мен нещата няма да са по-добре.Защо трябва да се бяга от проблема, а не да се реши и от двамата?

Да, така е. При нас е същото.
И наистина, проблемът трябва да се решава на място и от двамата.

04-30-2007, 13:23

Иска ти се да си по4инеш малко от него или той ти е казал, 4е иска малко време да е сам?иска ми се всичко да е както в началото,но не е и едва ли би могло да е..искам почивка,за да можем да разберем,какво чувстваме един без друг..

djeini
Da dadox me si :smt012 dovede do krai

Buhtaaa
davala sym si pochivka ot mesec... bez rezultat razbrahme che ne sme edin za dr ... da de az go razbrah toi sled tova prodyljavashe da tvyrdi che me obicha i tem podobni ...

BAYO
04-30-2007, 13:27

Иска ти се да си по4инеш малко от него или той ти е казал, 4е иска малко време да е сам?иска ми се всичко да е както в началото,но не е и едва ли би могло да е..искам почивка,за да можем да разберем,какво чувстваме един без друг..

Така едва ли ще можеш да решиш , но ти пожелавам успех в разсъжденията :smt015

04-30-2007, 13:34

Така едва ли ще можеш да решиш , но ти пожелавам успех в разсъжденията :smt015вече и аз нз какво да правя..но животът не свършва..е може би,но само за мен..

Digital
04-30-2007, 13:57
Хм това с почивките е много кофти. :?
Да ти кажа честно преди известно време бях гледал някаква твоя тема, гледах ти и снимката от аватара и си казвах "пфу деба, колко щастливи изглеждат... дали и аз някой ден ще си направя подобна снимка ?" а и от написаното личеше че много се обичате. А сега какво ?
Жалко жалко... :?

Ice_Queen_
04-30-2007, 14:04
Ми..да и ние миналото лято бяхме временно разделени ( семдица - 2 някъде) иии наистина ми липсваше..когато пак се събрахме осъзнах колко съм го наранила с това мое желание..

Така че не го правете.

04-30-2007, 14:12
Да ти кажа честно преди известно време бях гледал някаква твоя тема, гледах ти и снимката от аватара и си казвах "пду деба, колко щастливи изглеждат... дали и аз някой ден ще си направя подобна снимка ?" а и от написаното личеше че много се обичате. А сега какво ?
Жалко жалко... :? доста окуражително а :-({|=

04-30-2007, 14:15
Да ти кажа честно преди известно време бях гледал някаква твоя тема, гледах ти и снимката от аватара и си казвах "пду деба, колко щастливи изглеждат... дали и аз някой ден ще си направя подобна снимка ?" а и от написаното личеше че много се обичате. А сега какво ?
Жалко жалко... :? доста окуражително а :-({|=абсолиутно.. [-(