View Full Version : Удоволствие..
Мм..с гаджето ми сме правили секс вече около 6-7 пъти..и продължава да ме боли...възбужда ме достатъчно,използваме и овлажнители..но то си е неизбежна болката,знам..и въпреки това..снощи за последно правихме секс и не болеше чак толкова..в смисъл по-бързо свикнах..но пък не усетих никакво удоволствие..може би само 1-2 пъти и то за части от секундата....възможно ли е да е защото все още сме го правили само няколко пъти..или пък е имало някакво влияние и това,че ми се пишкаше..и не знам,мисля,че се притеснявах и от това да не се изпусна..и заради всичко това не успях да се отпусна както трябва...или пък е нещо на което трябва да обърна внимание,или да го поправя..? :| Мн ми е объркано..и моля ви,кажете ако не правя нещо както трябва...гадно е да гледаш как гаджето ти умира от кеф,а ти ревеш от болка.. :smt012 искам и на мен да ми е яко.... :smt019
Mastodont
04-30-2007, 15:18
На колко си години ? :?
Leave_me_alone
04-30-2007, 15:24
Секс, при който има болка не се прави правилно. Като естествено не става въпрос само за физическата страна на нещата. Трябва и да се настроиш подходящо. Опитай се наистина да се отпуснеш, подготви нещата предварително и помисли за всичко. Може би ако нямаш притеснения ще можеш да се наслаждаваш на нещата. И най-вече не мисли за болката, ако те е страх от нея ще се свиваш още повече и ще те боли може би всеки път. Обърни внимание на себе си и кажи на гаджето си да се занимае повече с тебе преди да примре от кеф :lol:
извинявам се,че забравих да спомена..на почти 16 съм,както и той :|
krem4et0
04-30-2007, 16:33
Първо на първо аз си водя полов живот от повече от година и си ме боли все още. Удоволствие не изпитвам всеки път, ама какво от това. А за пишкането-отиваш и пишкаш, когато ти се пишка. Даже и да е по време на самия акт-пишкаш. В повечето случаи просто ти се притиска пикочният мехур и колкото и да е празен все има нещо, което предизвиква тази реакция!
Leave_me_alone
04-30-2007, 16:35
Добре де защо ще правиш секс ако те боли и не ти е хубаво? Нещо не разбирам, не е нормално ](*,)
Кремче, и аз горе-долу съм така.
Дори и да си го правила 6-7 пъти не е гаранция, че няма да те боли.
А относно пишкането-възможно е и от това да не ти е било много комфортно, ама имаш уста и можеш да кажеш кога ти се ходи до тоалетна.И не се притеснявай толкова, защото така само усложняваш нещата.
krem4et0
04-30-2007, 16:38
боли в началото-ако гаджето ми не мърда известно време си минава и се действа. да ти кажа, че в сексът не трябва да сме егоисти. Ако много боли-спираме и продължаваме с френски ласки!
Mastodont
04-30-2007, 16:43
Даже и да е по време на самия акт-пишкаш.
Тя има впредвид да прекъснете замалко и да отидеш до тоалетната. Да не вземеш да се напикаеш докато става цуни гуни :-D
spokoino s vremeto nqma da te boli iz4akai o6te malko puk i udovolstvie 6te izpita6 spokoino
Добре де защо ще правиш секс ако те боли и не ти е хубаво? Нещо не разбирам, не е нормално ](*,)
Защото имам желание..по твоята логика никога не трябва да започвам полов живот,защото ще ме боли...Голям праз,не ми пука,че ме боли..просто исках да разбера кога горе долу ще отмине това..
UnBornKb
04-30-2007, 19:17
Отпусни се напълно и се наслади на изживяването - ако още продължава да те боли, поговори с приятеля си и му кажи какво чувстваш и в такива моменти просто поспрете малко
Ako ти се пишка-пишкаш. Ако ти се ...прави другото :mrgreen: ...правиш. Като те боли, му казваш да спре и толкоз.
ПРобвайте различни пози и по-дълга любовна игра. Успех
Снощи пак пробвахме....нарочно отидох до тоалетна точно преди да започнем,но след това пак се получи същото усещане..ясно ми е,че ми се притиска пикочния мехур и се получава от това..но нали няма опасност да се изпусна? :shock: И.. + това...пак ме боля :smt009 Вече наистина почвам да се притеснявам..... :smt010 :smt010
Leave_me_alone
05-01-2007, 13:12
Нещо не се доразбрахме с тази болка... Не казвам да не започваш, вероятно е да те боли в началото. Аз говорех за след това. Защото по принцип идеята на секса е да доставя удоволствие, а не болка. И затова казах, че може би нещо не се прави както трябва. Трябва да има спокойствие и нагласа. Мен лично, след години полов живот ме боли когато не съм "настроена" достатъчно. За пишкането спокойно, няма да се изпуснеш, все пак се контролират волево тези мускули, трябва много да те притисне на мястото, че да стане фал. Просто се успокой и ще ти е хубаво \:D/ Успех
krem4et0
05-01-2007, 13:36
Снощи пак пробвахме....нарочно отидох до тоалетна точно преди да започнем,но след това пак се получи същото усещане..ясно ми е,че ми се притиска пикочния мехур и се получава от това..но нали няма опасност да се изпусна? :shock: И.. + това...пак ме боля :smt009 Вече наистина почвам да се притеснявам..... :smt010 :smt010
Като е станало така казваш-мило, задръж 1 минута, отиваш до тоалетната и пишкаш(или поне се опитваш). Честно казано аз се научих да се въздържам отчестото ходене до тоалетна и различавам вече кога наистина ми се пишка и кога е просто притискане.
За болката-аз съм с тебе. Просто с моя правим така-винаги започваме от мисионерската, за да мога да се отпусна. Той виза в мен и стои 2-3-5 минути, колкото се налага без да се движи. Прегръща ме, целува ме и т.н. След това пробва движения бавни и с не голяма амплитуда. В 90% от случаите действа доста добре.
spored men e normalno...za6toto mojebi si tvrade tqsna....i pri men be6e taka...ama ve4e ne :D
ami da ti kaja sa i men v na4aloto mn me bole6e pone dokato ne minaha nqkolko meseca i togava sprq 6toto sviknahi sa mi e super.makar 4e moje pri teb da e po razli4no tui kato az go pravq samo s jeni nz.no saveta mi e da probva6 da se otpusne6 napulno... :wink: