Влез

View Full Version : Wypros poroden ot ot4aqnie ;(

nakazan:(
04-30-2007, 18:02
hora nqkoi znae li nqkakuw metod za pone malko udyljawane na penisa poneje sum na po4ti 18 a e kum 14-15 ... towa e golqm problem poneje sum dosta priwlekatelna li4nost i mi prawi problem ako iskam da legna s momi4e :( ima li nqkakwi metodi ili nz ne6to koeto da pomaga ;(
p.s. molq bez ebawki ... ne e za byzik !

Mastodont
04-30-2007, 18:07
Са секи щи каже или с чекии, или да си го топиш в кисело мляко, да си увесиш гирички на него и тем подобни простотии. Аз па щи кажа тва: отговори ми на следния въпрос: оправяли си до край момиче, без да се задържаш, без да му мислиш, и тя да ти е казвала че не стааш, или те е страх да проаш. Земи чети ко писаха в подобни теми разни дами, че не щат 20 шот боляло, ми сигурно е вярно. Е ако си фанеш някоя курвичка сигурно няма да и стигнат ама "привлекателна личност" щом си, не се занимаай с курви. :-D

gafinka
04-30-2007, 18:08
ne e vajno kolko ti e golqm vajnoto e da moje6 da go izpolzva6 kato horata

04-30-2007, 18:22
Ooo mom4e, vuob6te ne sa pla6i, tva ne e problem... moq priqtel kato ima6e 21 i kato stiskah qko zubi i kakvo... do udovolstvie moje da stigne vsqka jena dori i s po-malki ot tvoite razmeri.. a i da ti kaja momi4etata deto 6te ti pravqt svirki 6te sa mnogo po-dovolni!!! :P Jivei si jivota i si ostavi priqtel4eto na spokoistvie, obu4avai go smelo i se gordei s nego :wink:

04-30-2007, 19:25
oprawqne .... da, no nali znaete 4e `nowoto pokolenie` silno kazano jeni ... wse gledat da e MEGA golqm .... emi ....kak da go prawq bez da mi puka .. za towa iskam da znam dali bez opracionna namesa ima nqkakuw na4in ... :(

jony
04-30-2007, 19:28
НЕ ти трябва, но щом питаш ще ти кажа: има хирургически методи, но те са болезнени и кофти и ефектът е малък(4-5см.)

ThePainIsReaL
04-30-2007, 19:28
Не обичам големи. Никога не гледам размера. Може да ми прави впечатление, но не му пука за него. Колкото толкова, важно е какво прави с него и как си "играе" с мен.. а не дали има пишка 15 или 20 см. Не си нося линийка, за да ги меря. Споки, пич ..

UnBornKb
04-30-2007, 19:31
Никоя няма да седне да ти го мери колко е. Предполагам си чувал баналната фраза "Размерът не е от значение", според мен е напълно вярна - по-важно е да знаеш как да го използваш.

sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 19:39
НЕ ти трябва, но щом питаш ще ти кажа: има хирургически методи, но те са болезнени и кофти и ефектът е малък(4-5см.)

и ти на т'ва му викаш малък ефект?!?! ако му е 15см + тез' 4-5 = 19-20... алоооо...туй ще й го вкара и ще й го изкара направо през ушите... кое му е малкото?! :-s 8)

jony
04-30-2007, 19:42

и ти на т'ва му викаш малък ефект?!?! ако му е 15см + тез' 4-5 = 19-20... алоооо...туй ще й го вкара и ще й го изкара направо през ушите... кое му е малкото?! :-s 8)
Еми според, за да дадеш еди колко си хиляди лева и да чакаш после 4-5 месеца да зарасне като хората(ако това стане) тряяя да има по-сериозен ефект....10-12 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 19:47

Еми според, за да дадеш еди колко си хиляди лева и да чакаш после 4-5 месеца да зарасне като хората(ако това стане) тряяя да има по-сериозен ефект....10-12 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

абеее, да! +20 направо... поне да сме максималисти... 4-5 за удължаване са напълно достатъчни... даже са и излишни...даже 4-5см са излишни... и то ко... 14-15 пак върви...с'я набарах тука една линия до мен..пффф 14см МАЛКО?! баси ямите дет' сме ние... проблемът май не е във вас и вашия размер...а в нашите 'бездни'...от чернобил насам...нищо вече не е същото... :::

Glezanka
04-30-2007, 19:47
Shtom si "priwlekatelna lichnost" bi trqbwalo i da imash samochuwstwieto na takawa ... toest da ne si kompleksiran i da ne ti puka dali pishkata ti e 15 santa ili 20.

jony
04-30-2007, 19:48

абеее, да! +20 направо... поне да сме максималисти... 4-5 за удължаване са напълно достатъчни... даже са и излишни...даже 4-5см са излишни... и то ко... 14-15 пак върви...с'я набарах тука една линия до мен..пффф 14см МАЛКО?! баси ямите дет' сме ние... проблемът май не е във вас и вашия размер...а в нашите 'бездни'...от чернобил насам...нищо вече не е същото... :::
Я се измери линията да видим дали 14 те устройват... :mrgreen:

sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 19:59
да, да...да си ръгна линията, да дам лош пример и утре да четем теми 'отворих се с линия' и 'достатъчно дълбока ли съм'... :-D не бих си позволила да покваря така младите... че те и без друго са бързо възприемчиви :-D

jony
04-30-2007, 20:00
да, да...да си ръгна линията, да дам лош пример и утре да четем теми 'отворих се с линия' и 'достатъчно дълбока ли съм'... :-D не бих си позволила да покваря така младите... че те и без друго са бързо възприемчиви :-D
То, ти вече даде идеята...
..till tomorrow.... :mrgreen:

04-30-2007, 20:04
znam 4e hirurgi4eskiqt metod e boleznen no naistina sum ot4aqn ... towa ne e normalno ... prosto se 4uwstwam gadno ... i ne 4e sum komplksar ... po - skoro towa mi dokarwa kompleksite (razmera) ... ;(

sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 20:07
znam 4e hirurgi4eskiqt metod e boleznen no naistina sum ot4aqn ... towa ne e normalno ... prosto se 4uwstwam gadno ... i ne 4e sum komplksar ... po - skoro towa mi dokarwa kompleksite (razmera) ... ;(

да, де...комплексар си...
м/у другото дебел ли ти е? (малко нетактично...ама тъй и тъй сме засегнали темата...пък и това може да компенсира дължинката) :roll:

jony
04-30-2007, 20:09
Абе намери си гадже, направете го и ще видиш, че няма да има нищо против. Колко момичета трябва да ти казват, че първо не е важен размерът и второ те самите предпочитат по-малки. Мирни се! Нищо ти няма. Цял китайски народ(който е доста) го карат с по 11-13 см и к'во? Никъв проблем нямат! ЖИв и здрав да си, а патката да ти е най-малкият проблем. При това при секс с жена, е доста вероятно да го надървиш повече отколкото при маструбиране :mrgreen:

miss_anji
04-30-2007, 20:43
Я не се притеснявай за глупости!Даже е супер,нито прекалено малък,нито твърде голям.А иначе начини за удължаване май няма освен хирургически,но наистина не си заслужава!!!

BigStar
04-30-2007, 20:59
Ami spore men nqma smisal da se zamislqsh dori nad tozi vupros,zashtoto razmera ne e tolkova vajen...vajnoto e da znaesh ka kda se spravish s durgite ne6ta...moga da ti kaja 4e ....maj s 20 santimetrov ne bi me zadovolil ako ne znae kak da go izpozlva

WaKo
04-30-2007, 21:02
Абе човек я не се шашкай за глупости - средната дължина на пениса е толкова 15 - не си нито единствения с толкова, нито си последния - жените като са възбудени им е все тая колко е, така че щом те харесват ги работи, пък да видим дали някоя ще се оплаче.

alkobalko
05-01-2007, 06:13
Като начало се успокой. Не размерът е най-важен. Ти сам казваш, че си "привлекателна личност". Мисля, че едно нормално момиче ще оцени точно това и когато стигнете до момента, когато ще го направите, тя няма да гледа дали ти е 15 см, или 18.

Sisilota
05-01-2007, 06:24
oprawqne .... da, no nali znaete 4e `nowoto pokolenie` silno kazano jeni ... wse gledat da e MEGA golqm .... emi ....kak da go prawq bez da mi puka .. za towa iskam da znam dali bez opracionna namesa ima nqkakuw na4in ... :(

Ami nameri Si nqkoq `Jena` chiito razbiraniq ne sa kato na `novoto pokolenie` :!:

Drakthul
05-01-2007, 06:32
По въпроса с операциите които не е запознат да не дрънка глупости. Ако увеличението беше с 4-5см. всеки щеше да си прави такива. Всъщост е много по малко от 1 до 2, максимум 3см.

По темата - размера ти е абсолютно нормален. 14-15см е средния размер за Еврпа, всичко си е в нормата. Няма от какво да се притесняваш. Пък и всяка истинска жена знае, че не дължината, а ширината е от значение.

05-01-2007, 09:37
ширината (може би по-правилно е диаметър...) е 4,7 см а обиколка 13,5 см ... но просто факта че е такъв .... :(. Приятелка .... ами имах но се разделихме и от тогава все си мисля че е заради това ... ох нз мисля че ще откача в най-скоро време
п.с. благодаря на вс които се опитаха да ме окуражат !

aniezina
05-01-2007, 09:45
ширината (може би по-правилно е диаметър...) е 4,7 см а обиколка 13,5 см ... но просто факта че е такъв .... :(. Приятелка .... ами имах но се разделихме и от тогава все си мисля че е заради това ... ох нз мисля че ще откача в най-скоро време
п.с. благодаря на вс които се опитаха да ме окуражат !
Абе пич вземи се стегни! че ти си идеален бе!