View Full Version : Wypros poroden ot ot4aqnie ;(
nakazan:(
04-30-2007, 18:02
hora nqkoi znae li nqkakuw metod za pone malko udyljawane na penisa poneje sum na po4ti 18 a e kum 14-15 ... towa e golqm problem poneje sum dosta priwlekatelna li4nost i mi prawi problem ako iskam da legna s momi4e :( ima li nqkakwi metodi ili nz ne6to koeto da pomaga ;(
p.s. molq bez ebawki ... ne e za byzik !
Mastodont
04-30-2007, 18:07
Са секи щи каже или с чекии, или да си го топиш в кисело мляко, да си увесиш гирички на него и тем подобни простотии. Аз па щи кажа тва: отговори ми на следния въпрос: оправяли си до край момиче, без да се задържаш, без да му мислиш, и тя да ти е казвала че не стааш, или те е страх да проаш. Земи чети ко писаха в подобни теми разни дами, че не щат 20 шот боляло, ми сигурно е вярно. Е ако си фанеш някоя курвичка сигурно няма да и стигнат ама "привлекателна личност" щом си, не се занимаай с курви. :-D
ne e vajno kolko ti e golqm vajnoto e da moje6 da go izpolzva6 kato horata
Ooo mom4e, vuob6te ne sa pla6i, tva ne e problem... moq priqtel kato ima6e 21 i kato stiskah qko zubi i kakvo... do udovolstvie moje da stigne vsqka jena dori i s po-malki ot tvoite razmeri.. a i da ti kaja momi4etata deto 6te ti pravqt svirki 6te sa mnogo po-dovolni!!! :P Jivei si jivota i si ostavi priqtel4eto na spokoistvie, obu4avai go smelo i se gordei s nego :wink:
04-30-2007, 19:25
oprawqne .... da, no nali znaete 4e `nowoto pokolenie` silno kazano jeni ... wse gledat da e MEGA golqm .... emi ....kak da go prawq bez da mi puka .. za towa iskam da znam dali bez opracionna namesa ima nqkakuw na4in ... :(
НЕ ти трябва, но щом питаш ще ти кажа: има хирургически методи, но те са болезнени и кофти и ефектът е малък(4-5см.)
ThePainIsReaL
04-30-2007, 19:28
Не обичам големи. Никога не гледам размера. Може да ми прави впечатление, но не му пука за него. Колкото толкова, важно е какво прави с него и как си "играе" с мен.. а не дали има пишка 15 или 20 см. Не си нося линийка, за да ги меря. Споки, пич ..
UnBornKb
04-30-2007, 19:31
Никоя няма да седне да ти го мери колко е. Предполагам си чувал баналната фраза "Размерът не е от значение", според мен е напълно вярна - по-важно е да знаеш как да го използваш.
sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 19:39
НЕ ти трябва, но щом питаш ще ти кажа: има хирургически методи, но те са болезнени и кофти и ефектът е малък(4-5см.)
и ти на т'ва му викаш малък ефект?!?! ако му е 15см + тез' 4-5 = 19-20... алоооо...туй ще й го вкара и ще й го изкара направо през ушите... кое му е малкото?! :-s 8)
и ти на т'ва му викаш малък ефект?!?! ако му е 15см + тез' 4-5 = 19-20... алоооо...туй ще й го вкара и ще й го изкара направо през ушите... кое му е малкото?! :-s 8)
Еми според, за да дадеш еди колко си хиляди лева и да чакаш после 4-5 месеца да зарасне като хората(ако това стане) тряяя да има по-сериозен ефект....10-12 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 19:47
Еми според, за да дадеш еди колко си хиляди лева и да чакаш после 4-5 месеца да зарасне като хората(ако това стане) тряяя да има по-сериозен ефект....10-12 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
абеее, да! +20 направо... поне да сме максималисти... 4-5 за удължаване са напълно достатъчни... даже са и излишни...даже 4-5см са излишни... и то ко... 14-15 пак върви...с'я набарах тука една линия до мен..пффф 14см МАЛКО?! баси ямите дет' сме ние... проблемът май не е във вас и вашия размер...а в нашите 'бездни'...от чернобил насам...нищо вече не е същото... :::
Glezanka
04-30-2007, 19:47
Shtom si "priwlekatelna lichnost" bi trqbwalo i da imash samochuwstwieto na takawa ... toest da ne si kompleksiran i da ne ti puka dali pishkata ti e 15 santa ili 20.
абеее, да! +20 направо... поне да сме максималисти... 4-5 за удължаване са напълно достатъчни... даже са и излишни...даже 4-5см са излишни... и то ко... 14-15 пак върви...с'я набарах тука една линия до мен..пффф 14см МАЛКО?! баси ямите дет' сме ние... проблемът май не е във вас и вашия размер...а в нашите 'бездни'...от чернобил насам...нищо вече не е същото... :::
Я се измери линията да видим дали 14 те устройват... :mrgreen:
sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 19:59
да, да...да си ръгна линията, да дам лош пример и утре да четем теми 'отворих се с линия' и 'достатъчно дълбока ли съм'... :-D не бих си позволила да покваря така младите... че те и без друго са бързо възприемчиви :-D
да, да...да си ръгна линията, да дам лош пример и утре да четем теми 'отворих се с линия' и 'достатъчно дълбока ли съм'... :-D не бих си позволила да покваря така младите... че те и без друго са бързо възприемчиви :-D
То, ти вече даде идеята...
..till tomorrow.... :mrgreen:
04-30-2007, 20:04
znam 4e hirurgi4eskiqt metod e boleznen no naistina sum ot4aqn ... towa ne e normalno ... prosto se 4uwstwam gadno ... i ne 4e sum komplksar ... po - skoro towa mi dokarwa kompleksite (razmera) ... ;(
sh3_1s_7h3_0n3
04-30-2007, 20:07
znam 4e hirurgi4eskiqt metod e boleznen no naistina sum ot4aqn ... towa ne e normalno ... prosto se 4uwstwam gadno ... i ne 4e sum komplksar ... po - skoro towa mi dokarwa kompleksite (razmera) ... ;(
да, де...комплексар си...
м/у другото дебел ли ти е? (малко нетактично...ама тъй и тъй сме засегнали темата...пък и това може да компенсира дължинката) :roll:
Абе намери си гадже, направете го и ще видиш, че няма да има нищо против. Колко момичета трябва да ти казват, че първо не е важен размерът и второ те самите предпочитат по-малки. Мирни се! Нищо ти няма. Цял китайски народ(който е доста) го карат с по 11-13 см и к'во? Никъв проблем нямат! ЖИв и здрав да си, а патката да ти е най-малкият проблем. При това при секс с жена, е доста вероятно да го надървиш повече отколкото при маструбиране :mrgreen:
miss_anji
04-30-2007, 20:43
Я не се притеснявай за глупости!Даже е супер,нито прекалено малък,нито твърде голям.А иначе начини за удължаване май няма освен хирургически,но наистина не си заслужава!!!
Ami spore men nqma smisal da se zamislqsh dori nad tozi vupros,zashtoto razmera ne e tolkova vajen...vajnoto e da znaesh ka kda se spravish s durgite ne6ta...moga da ti kaja 4e ....maj s 20 santimetrov ne bi me zadovolil ako ne znae kak da go izpozlva
Абе човек я не се шашкай за глупости - средната дължина на пениса е толкова 15 - не си нито единствения с толкова, нито си последния - жените като са възбудени им е все тая колко е, така че щом те харесват ги работи, пък да видим дали някоя ще се оплаче.
alkobalko
05-01-2007, 06:13
Като начало се успокой. Не размерът е най-важен. Ти сам казваш, че си "привлекателна личност". Мисля, че едно нормално момиче ще оцени точно това и когато стигнете до момента, когато ще го направите, тя няма да гледа дали ти е 15 см, или 18.
Sisilota
05-01-2007, 06:24
oprawqne .... da, no nali znaete 4e `nowoto pokolenie` silno kazano jeni ... wse gledat da e MEGA golqm .... emi ....kak da go prawq bez da mi puka .. za towa iskam da znam dali bez opracionna namesa ima nqkakuw na4in ... :(
Ami nameri Si nqkoq `Jena` chiito razbiraniq ne sa kato na `novoto pokolenie` :!:
Drakthul
05-01-2007, 06:32
По въпроса с операциите които не е запознат да не дрънка глупости. Ако увеличението беше с 4-5см. всеки щеше да си прави такива. Всъщост е много по малко от 1 до 2, максимум 3см.
По темата - размера ти е абсолютно нормален. 14-15см е средния размер за Еврпа, всичко си е в нормата. Няма от какво да се притесняваш. Пък и всяка истинска жена знае, че не дължината, а ширината е от значение.
ширината (може би по-правилно е диаметър...) е 4,7 см а обиколка 13,5 см ... но просто факта че е такъв .... :(. Приятелка .... ами имах но се разделихме и от тогава все си мисля че е заради това ... ох нз мисля че ще откача в най-скоро време
п.с. благодаря на вс които се опитаха да ме окуражат !
aniezina
05-01-2007, 09:45
ширината (може би по-правилно е диаметър...) е 4,7 см а обиколка 13,5 см ... но просто факта че е такъв .... :(. Приятелка .... ами имах но се разделихме и от тогава все си мисля че е заради това ... ох нз мисля че ще откача в най-скоро време
п.с. благодаря на вс които се опитаха да ме окуражат !
Абе пич вземи се стегни! че ти си идеален бе!