ИСТИНАТА БЕ
04-30-2007, 18:48
Xaxaa ima xora koito se pravqt na mnogo silni v neta ( 4atove,forumi ) i t.n. deto se pravqt na mno vajni i na nekvi takiva ama kato se vidqt lice v lice mlukva :twisted: :twisted: :twisted: Ebati sme6nicite (momi4etata) stava na vupros :D :D Xvashtam bas che 80 % ot potrebitelite na tozi sait nqmat 16 godini a govorqt za sex,lubov.A za lubov da ne govorim da se razpla4a napravo.Boje koolko mrazq takiva xora ! Pone az sum bez4ustven i ne me interesuvat jenite i tqhnite kaprici ma4kam gi a te xodqt sled men.Ebati typite sushtestva :twisted: :twisted: :twisted: Eto edin primer : V Skype na edna moq priqtelka i vikam "Are be iskam da te lija " i taq vika " ami are i az iskam ama imam mnogo da u4a" :D :D :D Na Dena na rojdeniq i den nali bqh tam v edin restorant i vikam " are da xodim v toaletnata" xaxaxa taq znaete li kvo mi kaza " Ami ne ne iskam sa drugite sa tuk moje da ni xvanat" xaxaa ama v skype mi vicka mn durvena mi se pravi !! Ebati sme6nite xora :D :D :D Xaxa a v izpoved kvo 4etoh. Boje nekva pi6e "ami az neznam mnogo iskam da pravq sex s ku4eto mi da mi ruga ama se 4udq " Na taq mai i trqbva edin negur da q opravi malko.Na tozi svqt kvo mu e stanalo be nekvi otka4alki bojeee....Jenite samo kato im kajesh 2-3 dumi i veche se raztapqt govorqt mi za lubov a o6te imat julto okolo ustata :D :D :D A Da ne govorim za mujete (14-16) godi6ni :D :D se pravat na golemi dupeta znaqt nali trudnostite na jivota neznam si kvo tam :D :D TEQ NE SE SRE6TANLI PROBLEMI A GOVORQT !!! XAXAXA AZ SUm na 15 godini obache ne sum takuv i znam kvo iskam...TAKA CHE JENITE KOITO SE PRAVQT DA GO DUHAT ILI DA MI LAPAT 17.5 SM-ROVIQ XUI ! XAXAXA :twisted: :twisted: :twisted:
TE TVA BESE CQLATA ISTINA I MISLQ CHE SHTE ME PODKREPQT NQKOI XORA A DRUGI SHTE KAJAT " AMA TI KVO RAZBIRASH I TI SI NA TAZI VUZRAST" AZ SHTE IM KAJA " _!_ ZAVRI SI GO OTZAD PEDAL SHIBAN ILI SVINQ GROZNA" ;) ;) :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019
TE TVA BESE CQLATA ISTINA I MISLQ CHE SHTE ME PODKREPQT NQKOI XORA A DRUGI SHTE KAJAT " AMA TI KVO RAZBIRASH I TI SI NA TAZI VUZRAST" AZ SHTE IM KAJA " _!_ ZAVRI SI GO OTZAD PEDAL SHIBAN ILI SVINQ GROZNA" ;) ;) :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019