PDA

View Full Version : Истината и само истината!Никакви лъжи !

ИСТИНАТА БЕ
04-30-2007, 18:48
Xaxaa ima xora koito se pravqt na mnogo silni v neta ( 4atove,forumi ) i t.n. deto se pravqt na mno vajni i na nekvi takiva ama kato se vidqt lice v lice mlukva :twisted: :twisted: :twisted: Ebati sme6nicite (momi4etata) stava na vupros :D :D Xvashtam bas che 80 % ot potrebitelite na tozi sait nqmat 16 godini a govorqt za sex,lubov.A za lubov da ne govorim da se razpla4a napravo.Boje koolko mrazq takiva xora ! Pone az sum bez4ustven i ne me interesuvat jenite i tqhnite kaprici ma4kam gi a te xodqt sled men.Ebati typite sushtestva :twisted: :twisted: :twisted: Eto edin primer : V Skype na edna moq priqtelka i vikam "Are be iskam da te lija " i taq vika " ami are i az iskam ama imam mnogo da u4a" :D :D :D Na Dena na rojdeniq i den nali bqh tam v edin restorant i vikam " are da xodim v toaletnata" xaxaxa taq znaete li kvo mi kaza " Ami ne ne iskam sa drugite sa tuk moje da ni xvanat" xaxaa ama v skype mi vicka mn durvena mi se pravi !! Ebati sme6nite xora :D :D :D Xaxa a v izpoved kvo 4etoh. Boje nekva pi6e "ami az neznam mnogo iskam da pravq sex s ku4eto mi da mi ruga ama se 4udq " Na taq mai i trqbva edin negur da q opravi malko.Na tozi svqt kvo mu e stanalo be nekvi otka4alki bojeee....Jenite samo kato im kajesh 2-3 dumi i veche se raztapqt govorqt mi za lubov a o6te imat julto okolo ustata :D :D :D A Da ne govorim za mujete (14-16) godi6ni :D :D se pravat na golemi dupeta znaqt nali trudnostite na jivota neznam si kvo tam :D :D TEQ NE SE SRE6TANLI PROBLEMI A GOVORQT !!! XAXAXA AZ SUm na 15 godini obache ne sum takuv i znam kvo iskam...TAKA CHE JENITE KOITO SE PRAVQT DA GO DUHAT ILI DA MI LAPAT 17.5 SM-ROVIQ XUI ! XAXAXA :twisted: :twisted: :twisted:

TE TVA BESE CQLATA ISTINA I MISLQ CHE SHTE ME PODKREPQT NQKOI XORA A DRUGI SHTE KAJAT " AMA TI KVO RAZBIRASH I TI SI NA TAZI VUZRAST" AZ SHTE IM KAJA " _!_ ZAVRI SI GO OTZAD PEDAL SHIBAN ILI SVINQ GROZNA" ;) ;) :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019 :smt019

Presley
04-30-2007, 18:57
E ,и? И да е вярно эа какво пускаш тема ...!Всички са наясно ,че повечето егэемпляри в нета се представят эа това,което не са,ама какво от това..!?!?!?!Ти направо откри Америка ](*,) Окей-подкрепям това ,което си каэал,ама не цепа эа к`во си пуснал тема....пф беэсмислена работа.....а и раэдела не е тука :mrgreen:
:smt012

Nassgerrack
04-30-2007, 18:59
1.Много нецензурни думи. Емоционален ефект се постига и без такива светущи изрази,разкриващи коефициента ти на интелигентност.

2.Прав си,че голяма част от хората тука са по малки от 16г. , но ако не си забелязал форума се казва teenproblem,което значи ,че засяга изключително много хората между 12 и 18 години.

3.Всеки има право да си дава мнението,без значение на колко е. Затова е форум - за да се дискутира. Всеки е достатъчно умен сам за себе си за да разграничи правилното от грешното.

4.За момичетата си прав до известна степен,но примерът ти по-скоро не говори толкова лошо за тях,колкото за теб.Ку*ви на 14-15г няма да намериш,самият разговор е неуместен,нереален и преувеличен.Чатовете са единственото място,където могат без притеснение да се споделят по-пиперливи слова. Това ,че ти си достатъчно ограничен ,че да им се връзваш,си е изцяло твой проблем.

sun_flower
04-30-2007, 19:02
mn qko da obijda6 vsi4ki i da gi slaga6 pod ob6t znamenatel.Golqma 4est ti pravi na vuzpitanieto i mnenieto,koeto ima6 za sebe si.Za6to trqbav da gelda6 drugite kakvi sa?Tova v kraina smetka si e tehen problem,ako vuob6te moje da se nare4e problem,ne tvoi nali.Kazva6,4e ma4ka6 momi4etata i te ti hodqt po dupeto-evala,na takiva si popadnal.Samo 4e 6te ti dam edin suvet,4isto priqtelski,ne iskam da te zasegna ili ne6to dr,no vnimavai,za6toto ako popadne6 na nqkoe po-stabilno momi4e,taka 6te te zatapi s 2 repliki prosto,4e 6te se 4udi6 otkude ti e do6lo.:P

ProstoAz
04-30-2007, 19:03
Ето още един от гореописаните екземпляри. :lol:

2 и 11 точка от правилника!