Влез

View Full Version : Дървени гребени!

Ice_Queen_
04-30-2007, 20:03
Не намерих др такава тема.
Исках да ви питам,дали знаете нещо относно това :
чувала съм че е по-хубаво косата да се реши с дървен гребен.Някой да е запознат? И от къде мога да си взема такъв,ако...?

sweet_bubka
04-30-2007, 20:12
ami nz dali e po dobre,no v interes na istinata kogato se sresvam s dyrvenata mi 4et4ica sresvaneto e po nejno,ne skupe tolkoa i mi e po priqtno.Apak za zakupuvaneto v kozmeti4ni magazini i takia :) Moita e reklamna 4etka na SUNSILK i za tfa nemoga da ti kaja dali gi ima navsqkade

04-30-2007, 20:54
И аз знам, че е по-добре с дървена четка или гребен. Аз попринцип си ползвам дървена четка. Иначе се продават в магазините за левче. Е има и на др места, ама са скъпички. Тия от магазините за левче лесно се разлепят, ама ако имаш силиконов пистолет (от ония с пръчките, дето се затоплят и разтапят силикона) се лепи лесно и трайно. Но е хубаво и да се сменя четката по-честичко, до колкото знам.

Ниго
04-30-2007, 21:03
АЗ, като човек без коса, но любознателен и четящ какво ли не ще ви кажа, защо хвалят дървените гребени. Вземете пластмасовия гребен. Виждате ли как между зъбите има остър кант? Той не може да бъде загладен и се получава при стандартното отливане на гребена във форамта. Най-добре се вижда на евтините гребенчета. Този кант буквално стърже косъма както например се стърже кажкавал на ренде. Естествено не може да се наблюдава с просто око. При качествените дървени гребени няма остри кантове и те не стържат и нараняват косата. Важното е гребена да е финно шлифован, да няма остри ръбове и, ако е дървен, да е е лакиран, за да не се отчупват трески от дървото. Не е важна дръжката на четката, или гребена е збъите да са много гладко и фино полирани. Може да ви се струват малки ръбчетата, но помислете колко е тънък косъма!!!

djeini
05-01-2007, 07:04
Mda az polzvam durven greben i durvena 4etka bqxa mi komlekt vzex si gi ot edin kozmeti4en magazin.Za kosata opredeleno e po-dobre durven greben

neusan88
05-06-2007, 10:36
с дървената четка/гребен е по добре защото с тях не се наранява кожата на главата и така самата ти се чувстваш по добре :wink:

ultra
05-06-2007, 19:52
Ако не се лъжа от дървения гребен(четка) не се наелектризира косата.Поправете ме,ако греша.Знам,че има такива гребени,които обират стат.електричество и все се каня да си купя,ама забравям... #-o