View Full Version : Moderated: Чудя се как да и се извиня?
Anonimnoto
05-01-2007, 09:33
Моля ви за помощ защото се случи нещо много ужастно. много е дулга историята така че няма да я пиша цялата. Там е работата че майка ми започна да ме бие, и аз не можах да изтърпя тая болка и и кряснах"посмей да ме удариш пак по този начин" И тя започна да ме бие по силно баща ми дойде и ни разтурва по точно я махна от мен и почнаха да се бят. Майка ми подивя и не иска да ме погледне пове4е а преди се разбирахме мн добре не знам какво да правя да не ме поглежда ж момента треперя и се чудя как да и се извиня.... ПОМОЩ
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Моля ви за помощ защото се случи нещо много ужастно. много е дулга историята така че няма да я пиша цялата. Там е работата че майка ми започна да ме бие, и аз не можах да изтърпя тая болка и и кряснах"посмей да ме удариш пак по този начин" И тя започна да ме бие по силно баща ми дойде и ни разтурва по точно я махна от мен и почнаха да се бят. Майка ми подивя и не иска да ме погледне пове4е а преди се разбирахме мн добре не знам какво да правя да не ме поглежда ж момента треперя и се чудя как да и се извиня.... ПОМОЩ
:smt005 :smt005 :smt005 Ole izvinqvai ma ti se buzika6 s nas.Sbili ste se ,posle te dvamata sa se sbili :smt005 :smt005 Nevqrvam moito momi4e
Mimka_sweet
05-01-2007, 09:42
Успокой се , щом майка ти те е била толкова ...хм.. зверски,защо изобщо трябва да и се ивиняваш?!?!?
Вярно е че всяко дете има нужда от майка,но ако твоята наистина се държи лошо с теб не си струва да я търсиш.
От друга страна ако смяташ че си си заслужил боя и наистина не искаш да я убидиш много и не искаш да ти се сърди-намери думи и смелост и иди при нея.Попитай я защо се държи така с теб и и кажи,че ако си я наранил с нещо , искрено съжеляваш :wink:
:smt005 :smt005 :smt005 Ole izvinqvai ma ti se buzika6 s nas.Sbili ste se ,posle te dvamata sa se sbili :smt005 :smt005 Nevqrvam moito momi4e
ne az se izvinqvam no ba6ta mi re6i da me za6titi puk i ne sme se sbili tq me bie6e az ne smeq da q udarq razbira6 li 6oto sum i du6terq v kraina smetka
danitoo666
05-01-2007, 09:55
spokoino rano ili kusno 6te i mine :wink:
Tc tc produljavam da ne vqrvam qvno maika ti ne6to i lopa duskata.I vse pak ako e istina az pomnq 4e mama edin put se opita da me udari ma az q xvanax za kosata i ot togava ne mi e posqgala.Da ti kaja vodete q na psixolog moje da i pomogne nqkvi uspokoitelni moje da i dade
незнам вече става се по ло6о и ло6о :( маика ми си е добре просто бе6е много нервна както казах по горе винаги сме се разбирали явно съм и писнала :( толкова ли съм отвратителна
Izvinqvai mnogo tova ne e kurs za uveli4avane na samo4ustvieto,a forum.Stegni se i zemi jivota si v ruce :smt011
jim_beam
05-01-2007, 10:19
6te i mine :wink:
az jivota sum si go vzela v ryce i sum se otvurdila kum koq posoka da trygna otnosno samo4uvstviety tyk ne go zasqgame do kolkoto znam prosto pomolih za pomo6t no qvno nqkoi hora ne mogat da pomognat s ni6ty
mechtaq_za_teb
05-01-2007, 10:46
Nqma za kakvo da i se izvinqvash.Tq zashto te bie?!Oplachi se nqkyde,zashtoto ne moje da prodaljava taka!
Mimka_sweet
05-01-2007, 12:43
djeini,момичето си има сериозни проблеми , не е нужно да си пишеш мнението вярваш ли и , не и ли вярваш.Ако не можеш да помогнеш-просто не пиши в темата :?
prosto i stana mnogo nervno neznam ne se sdurja az ve4e gore dolu vlqzohh v polojeniety blagodarq mnogo na tezi koito mi pomognaha {}}{{}{}}}
BOI BOI BOI i posle analen sex s baba ti....
Незнам как става така, че родителите да бият децата си но явно има й такива. А да се сърди на собственото си дете това вече е направо недопустимо. Що за майка е това?!? Какво ще се извиняваш каква вина имаш ти? По добре тя да се извини. Ако не се извини значи е откачена!
BOI BOI BOI i posle analen sex s baba ti....
ммм леко обижда6 ме баба ми е мн по разли4на и освен тва по4ина скоро :smt009
оправих се горе долу говорим си извини ми се нали и аз и се извиних само 4е не си говорим пак така както преди странно ми е ама със времето... :)) благодаря ви