Влез

View Full Version : Naranena do bolka

DeaD_SouL
05-01-2007, 09:34
sled parvoto mi gadje ne moga da obicham drug...vsichko mi se struva edno takova tapo i ednoobrazno...po princip jiveq za trapkata koqto ne moga da otkriq nikade...molq za pomosht nqkoi da mi kaje kak moga da se otarva ot tazi bolka zashtoto veche ne izdarjam!chudq se kak edna detska liubov moje da se prevarne v neshto tolkova bolezneno!ne moga da jiveq poveche taka...tarsq spasenieto....

dass
05-01-2007, 09:36
za jalost kvito i saveti da ti dadat,nqma spasenie edinstveno vremeto;/...

gPa3HuTeJl
05-01-2007, 09:38
Времето ще излекува болката ти.. или евентуално ако си намериш друго момче..

BAYO
05-01-2007, 09:39
Ами твоето е безнадеждно влюбване мисля. Няма ли начин да се върнеш при него? Защо сте се разделили, дай малко детайли, щот от тва което си написала, положението не е никак розово :roll:

DeaD_SouL
05-01-2007, 09:41
vremeto nadali pomaga...to kolko vreme trqbvashe da mine veche blizo dve godini ...
ot togava sam imala i dr priqteli no prosto nishto ne stava...vse edno i sahto...

honda^
05-01-2007, 09:42
Времето лекува... :|

DeaD_SouL
05-01-2007, 09:42
nie bqhme ot razlichni gradove i na nego prosto mu omrazna da bade sam tam....tva mi kaza toi...prosto mi se stori prekaleno tapo no bolkata si ostana i do dnes q ima...

Presley
05-01-2007, 09:43
Ами според мен е така эащото ти е първия...!Но нэ..не съм съгласна эа времето,эащото не винаги лекува ](*,)

danitoo666
05-01-2007, 09:48
spri da misli6 za nego i produljavai na pred[/b]

mechtaq_za_teb
05-01-2007, 09:59
Kogato si namerish drugo mom4e vsichko shte se opravi.Nedei se sduhva zatova,tolkova vreme e minalo,qvno nqma smisyl.Prodylji napred i tolkova.

Nassgerrack
05-01-2007, 10:04
Ако тряа против волята ти , си намери някое свястно гадже. Даже да не излязат нещата,промяната ще се осъществи. Майната му на миналото,спомените са само в главата. А ние живеем в настоящето. Трябва споменът насила да бъде изкаран от главата ти.

Времето не лекува,защото проблема си остава. И 10 години да сме с един проблем,като не се опитваме да го превъзмогнем той ще си остане,само болката ще намалее.

Не казвам ,че моя съвет е най-правилния,но със сигурно ще ти помогне да преодолееш себе си и спомените си.

Lonley
05-01-2007, 10:40
mila i az bqh taka sled purvata mi "detska" liubov i da ti kaja sega 2godini po kusno o6te ne moga se suvzema 6toto to kolkoto i da e se pak si ostava edin spommen i ne moje da isak6 da go zabravi6 6toto to takova ne6to ne se zabravq... misliq 4e tuka po pravilno e da se kaje, 4e sled vreme 6te si doide druga liubov i si4ko 6te si doide nq mqstoto... a prez tfa vreme opitvai se da misli6 za drugi ne6ta.. zapulni si ejednevieto s zada4i ot - do... tei nqma da se se6ta6 tolkva 4esto za nego i taka... uspeh mila!!!

05-01-2007, 10:41
ne moga da preodoleq spomena...po silno e ot men.......

DeaD_SouL
05-01-2007, 10:46
moje bi sam namerila liubovta na jivota si ili de da znam ne moga da go preodoleq prosto ei taka dori i da se zanimavam s neshto nqma smisal shtoto mislq samo za edno i to e qsno za kakvo...

05-01-2007, 10:48
sled parvoto mi gadje ne moga da obicham drug...vsichko mi se struva edno takova tapo i ednoobrazno...po princip jiveq za trapkata koqto ne moga da otkriq nikade...molq za pomosht nqkoi da mi kaje kak moga da se otarva ot tazi bolka zashtoto veche ne izdarjam!chudq se kak edna detska liubov moje da se prevarne v neshto tolkova bolezneno!ne moga da jiveq poveche taka...tarsq spasenieto....

ако не беше наранена "до болка" щях да си помисля, 4е са те наранили "под упойка"

Много ясно 4е ще боли.
Щом живееш "за тръпката" а не "за щастието" или за нещо такова мога да ти препоръ4ам ЕКСТРЕМНИ СПОРТОВЕ, хем ще се запознаеш с много яките хора, дето и те оби4ат тръпката и живеят "тук и сега" а не с миналото или с бъдещето.

BAYO
05-01-2007, 11:48
Стига си живяла със спомените си. Те са в миналото, излез от там и ела в настоящето :arrow:

BWald0rf
05-01-2007, 17:08
След време ще си намериш друг и ще го забравиш...
Друг съвет немога да ти дам..

djeini
05-01-2007, 17:12
Absolutno vremeto lekuva

Skullbreaker
05-01-2007, 17:15
Absolutno vremeto lekuva

Ани , много спамиш момиче...

По темата: Притъпяването на болката за известно време я прави в пъти по-силна когато излезе наяве отново..

koalka
05-01-2007, 17:49
Не се насилвай да обичаш и да имаш чувства.Това трябва да си дойде от само себе си.
Не знам колко време е минало, но изчакай.Не става от само себе си, особено ако си изживяла голяма любов. :wink:

FiRe_LaDy
05-01-2007, 19:17
Tova neshto mi e poznato do bolka.No kakto ti kazaha veche osven vremeto nishto drugo ne moje da ti pomogne.Ot opit razbrah,che drug ne moje da pomogne,zashtoto vinagi si mislish za bivshiq dokato celuvash drugiq .. i taka.Prosto s vremeto vsichko shte otmine i shte go zabravish. :roll:

Mystic.Queen.
05-01-2007, 19:38
em mila mn dobre te razbriram...Az su6to si mislex 4e sled onova tolkova prekrasno,dobro,milo i sladko mom4e(pone za men be6e takova,a realnostta 4esto e razli4na..)nqma da moga da obi4am drug...tolkova vreme stradax po nego.Imam 4uvstvoto 4e si izplakax o4ite i ve4e nqmam sulzi,no to4no kogato bqx nai-ot4aqna i vsqka ve4er zaspivax sys sylzi na o4ite se poqvi TOI.Nov,po-dobur i po-mil ot predi6niq,Toi ozari vsi4ko sys svetlina.Blizo godina 4akax tozi svetyl lu4 na nadejda.O4akvax da q otkriq v mnogoto mom4eta koito imax i to4no kogato bqx zagubila nadejda toi doide.Taka 4e nedei da strada6 i pogledni napred,za6toto 6tastieto moje da te debne ot vseki ygyl.Zatovsa usmixvai se dori kogato ti e tujno za6toto ne znae6 koi moje da se vlubi v usmivkata ti. :!: :!: :!: uspex