Влез

View Full Version : Какво става...?!

NoRetreat
05-01-2007, 10:20
Здравейте ... Незнам към кого да се обърна и реших да е тук. Значи вчера правихме секс с моя приятел ... и днес сутринта се събудих и отидох да пишкам ...и като се избърсах забелязах 4е има кръв... Кръвта беше доста тъмно червена ... Но все пак не трябва да ми идва при полужение че ми свърши преди 14 дена...Имате ли си напредстава от какво може да е това?? Мисля че въпроса ми е главно към женската аудитория ... =P~ И ще ви помоля да пишете сериозно, а не да ми пишете " шшш тоя ти е пръснал путката хаха :P :P " и т.н. Благодаря предварително O:)

martyivanova
05-01-2007, 10:22
ami ne znam :) mi moje da ti e neredoven de da te znaem :) idi na doktor be mila nai dobre

Госпожица
05-01-2007, 10:25
Възможно е да се се протрила /въпреки че не изпитваш болка/, ако сте правили по-грубичък секс или по-продължителен, а ти си "изсъхнала". А и ако е влизал много навътре. Аз съм точно така от вчера :oops: Ако кървенето ти продължи и се увеличи- при гинеколог!
Айде, със здраве!

djeini
05-01-2007, 10:25
ami ne znam :) mi moje da ti e neredoven de da te znaem :) idi na doktor be mila nai dobre
Absolutno,za6to trqbva da gadaem otivai na doktor

miloto_girl_4e
05-01-2007, 10:26
Явно просто е бил по груб и те е протрил някъде и затова си имала малко кръв, не мисля, че има място за притеснение :wink:

mi6ani
05-01-2007, 10:26
ne6to ne razbrah za parvi pat li pravite seks 6toto ako e taka pri nqkoi momi4eta sled tova im idva i e mn silno ako ne ti e za parvi pak moje prosto da te e protril ne6to lil naranil malko spoko O:)

NoRetreaT
05-01-2007, 10:57
mi6ani Определено не правим за 1ви път секс .. Но да вие сте прави гинеколог си му е мамата... А колкото за протриването незнам не съм от тези който изсъхват хахаха като чешма съм :smt005 Благодаря Ви все пак

05-01-2007, 20:30
споко случва се понякога