View Full Version : мОре от ЛЯЯябофф
miloto na miloto:P
05-01-2007, 11:40
гледате ли "море от любов"?и бихте ли направили на някой така да се каже.."море от лЮбов"? :lol: ..иска ли ви се да участвате като изненадан заекк O:) :mrgreen: :smt005 :smt007 :lol: :twisted:
Рядко го гледам. Бих направил "море от любов" на някоя, обаче на мен по-добре не ;););)
Не , не мисля да правя а и да ми правят на мене ... лелееее ш' ме знае целия град после (не че не ме) ама се пак НЕ 8) :smt016
plah4eto_
05-01-2007, 12:47
ot vreme na vreme go gledam i udovolstvie bih napravila takava iznenada na nqkoi,koito zna4i mn za men.a ako na men mi napravqt podoben jest,tva 6e me raztopi,absulutno.mn bih se nekefila,ako nqkoi se seti za men po toq na4in,bi bilo super mili4ko nekvo :lol:
i az go gledam ot wreme na wreme i me kefi kato ideq,no ne sum priwurjenik na osobenata pokaznost. :smt018 Ako imam nqkakaw problem wuw wrazkata si predpo4itam da go razre6a na same s 4oweka otkolkoto da me gledat po telewiziqta.Puk i sigurno moga da izmislq ne6to po - romanti4no, ako prosto iskam da kaja I LOVE U :smt007
die eiskoenigin
05-01-2007, 13:48
тва горе бях аз :wink: [/quote]
BWald0rf
05-01-2007, 13:55
Не го гледам често но мисля че е много романтично да направиш такава изненада на любимия човек.
mechtaq_za_teb
05-01-2007, 14:13
Gledam go mnogo rqdko,no smqtam 4e e super romanti4no :-D I vse pak ne bih iskala da pravq na nqkoi more ot lubov ili pyk da mi pravqt na men .
Не знам за вас обаче аз бих пукнал от срам. :roll: Ама ще ми е кеф де.
Ami to i az ne go gledam 4esto ,no bix se zaradvala na takuv jest i bix go napravila za lubimiq 4ovek :oops:
nencuHka
05-01-2007, 14:44
Не знам за вас обаче аз бих пукнал от срам. :roll: Ама ще ми е кеф де.
ме2
ami az iskam da sym iznenadan ama da pravq more ot lubof me e sram
Амиии чат пат го гледам,ама преди беше по-интересно..!Като малка много исках да участвам и някой да ме покани ,ама ми мина мерака :-D
HopeLesss
05-01-2007, 15:10
Вие луди ли сте?!? На мен ми правиха... ужасно бешеееееееееееееееее :lol: :lol: :lol: Още сънувам кошмари как онази лудата Наталия ме гони пред пощата. Пффф добре, че Морето не беше от едно бивше гадже, защото тогава щеше да стане наистина напечено :lol:
Не бих направила и не искам да ми правят.Не мисля, че би ми било приятно да ме питат някакви лични въпроси.
Ami to i az ne go gledam 4esto ,no bix se zaradvala na takuv jest i bix go napravila za lubimiq 4ovek :oops:
me 2
lLady_MooN_RaiN
05-02-2007, 03:28
Гледам "Море от любов". Предаването е хубаво, добре направено и има благородна мисия. Но не мисля, че аз бих го направила на някой. Просто не обичам прекалената публичност, а и има толкова малки жестове, които носят повече наслада от това да дойде една руса вещица и да ти каже, че си герой в "Море от любов".
BrokenInnocence
05-02-2007, 04:20
Предаването никога не съм го харесвала, лигаво ми се струва. Следователно не бих участвала... поне не доброволно.
malkoto_sladur4e
05-02-2007, 11:11
Ами аз бих направила "Море от любов" на моето мило и ест,че много ще се зарадвам ако той някога ми направи ! :smt050 :smt008 :smt049