PDA

View Full Version : Моля за съвет

Г
05-01-2007, 13:28
Здравейте!
Имам един проблем и бих искал да ме посъветвате какво да правя.
От близо 3 месеца харесвам момиче, което е по-голямо от мен с една година, а сме приятели от една. Тя е 11 клас, аз 10, но се виждаме често в училище и като цяло имаме доста социални контакти, но не сме излизали на кафе или някъде другаде. Мисълта ми е, как би реагирала според вас тя, когато и кажа, защото ми се струва, че тя вече се привлича не от "дечица" като мен, ами направо от големи мъже. Има ли някакъв шанс?
Честно да си кажа, малко ме е страх, защото досега не съм бил с момиче по-голямо от мен.
Благодаря за отговорите предварително!

My_Way
05-01-2007, 13:31
Ами ако е от тоя тип дето се мислят за супер пораснали и излизат само с батковци, нямаш шанс. Ще видиш как ще реагира само ако пробваш, тъй че кво чакаш \:D/

Papagal4e
05-01-2007, 13:33
според мен имаш реален шанс..предложи и едно кафе пък каквото и да става - много важно ! А и не мисля,че ако си пада по по -големи това значи ,че нямаш шанс !
опитай

honda^
05-01-2007, 13:35
Мммм... много малко момои4ета се интересуват от по-малки мом4ета :roll: . Предцени тя дали е от тях и тогава ре666и дали 666те й каже666 или не.

Nassgerrack
05-01-2007, 13:47
Шансът ти не е голям,но все пак опитай.
Ако не опиташ шансът ти е задължително 0%.

Причина да я поканиш на среща: Ако не го направиш винаги ще се питаш тъпи въпроси от рода на "Какво би било станало,ако аз..." . По добре да преживееш провал,отколкото да не преживееш нищо.

Това за батковците не е вярно,уверявам те. Всеки се влюбва в личността , а не в ЕГН-то.

BAYO
05-01-2007, 13:48
Ами излезте на кафе бе, покания и й виж реакцията. После разсъждавай над случилото се, а и ни усведоми де :D Според мене имаш шанс, за кфо пък не! Айде дерзай момко \:D/

led_i_ogyn
05-01-2007, 13:50
Predloji i da izlezete.. v kraina smetka ni6to 4ak tolkova nqma da zagubi6!Spored mene 6te se syglasi, a ako ne 6te prieme6, 4e ne e za teb! Uspeh! :-D :-D :-D

die eiskoenigin
05-01-2007, 13:57
присъединявам се към останалите:Покани я на среща, пук квото стане!длъжен си да опиташ!!!!и стискаме палци

djeini
05-01-2007, 15:08
Na4i da se izkaja i az 6toto za kude ste bez moito mnenie prosto neznam :-D Az mislq 4e ima6 6ans i to dosta golqm i kakvo kato izliza s batkovci,nakara6 li q edin put da se vlubi nqma da gi pogledna po-golemite.Tui 4e sladuk ne se kompleksirai ami se zaxva6tai da zabie6 momi4eto.Aide kusmet :wink:

Presley
05-01-2007, 15:17
Хора стига се иэлагахте бе :-D Се пак си момче...ми действай к`во чакаш....пффффф ](*,)