View Full Version : Moderated:Дайте ми някакъв съвет...
_AnOnIm4e_f_
05-01-2007, 15:43
Zdraveite :( Purvo sry ako ima takiva tema t.e. znam 4e ima no tva e edinstvenoto mqsto kadeto moga da kaja si4ko koeto ve4e me izgarq otvutre :smt010 . Na 15 sam... nikoga ne sam imala gadje,(ne sam se i celuvala), nqmam mn priqteli, mn sam sramejliva iskliu4itelno mn :oops: :oops: :oops: :smt010 Ne iskam da sam takava no i ne moga da se promenq :( nikoga ne sam mogla da ob6tuvam s mom4etata normalno bez da se pritesqvam ili sramvam, ve4e otsqkade se sduhah :smt010 ne izlizam i mn ot nas moje bi 6toto ne sam kato drugite da hodq sqka ve4er po diskotekite do 2 4asa prez no6ta ili da visq po kafetata mi tupo mi e :( ne iskam zavinagi da si ostana sama kato gledam dr momi4eta ot moq klas i ne vijdam kak moga da se sravnqvam s tqh vinagi sam nqkfa zatforena v sebe si i ne moga da promenq tva kolkoto i da se opitvam :smt010 Vsi4ko tva koeto go pi6a sq tuk sigurna sam nqma da moga da go kaja na nikoi v o4ite ... nz dali ima takuv 4ovek kato men no ve4e mn se mrazq taka. Samata moga da se nareka stranna osobenna razli4na ot ostanalite i tva ne se izdurja ve4e ne iskam da jiveq taka. Ne moga da opi6a si4ko samo v edna tupa tema 6toto e adski mn i ve4e nz kvo da pravq :smt010 . Sry 4e ne pi6a na BG :(
PS: PLS bez bazici ne mi e do tqh :( pi6ete samo ako mojete da mi dadete nqkav savet ili ne6to nz i az ve4e :( :smt010 i mersi 4e ste imali tarpenie da pro4etete si4ko :(:(:(
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Ами, мили4ка, не можем да ти помогнем :? . Проблема е в теб... ако ти не се постарае666 да се промени666...
Skullbreaker
05-01-2007, 15:47
Винаги бъди себе си , другото само ще стане , спокойно :) .
В това, че се намираш за различна няма нищо лошо.
Бих ти препоръчал само да работиш над срамежливостта си, останалото ще се подреди.
Ами, мили4ка, не можем да ти помогнем :? . Проблема е в теб... ако ти не се постарае666 да се промени666...
Napulno sum suglasna vzemi dumite
мноооо кофти!!!Ама още си само на 15 ,така че има верме да се вэемеш в ръце!Но аэ те съветвам да побърэаш эащото времето тече и ще вэемеш да навлеэеш в много дълбока депресия и да си пропилееш младостта...!Бъди по-куммоникативна и вэимай участие в раэговорите на другите...абе раэчупи леда :-D
_AnOnIm4e_f_
05-01-2007, 16:03
iskam no ne moga ot kakto se pomnq sam takava :smt010
BWald0rf
05-01-2007, 16:05
Винаги бъди себе си , другото само ще стане , спокойно :) .
Мн си прав.Евала ;)
Проблема ти е че се сравняваш с другите и се подтискаш.Приеми че си такава каквато си и си уникална с това.Колкото до притеснителността ти-опитай се да си по общителна и комуникативна.Ще видиш че всичко ще се оправи ;)
mechtaq_za_teb
05-01-2007, 16:06
Kofti situaciq i na teb ne ti e dobre taka nali?!Prosto si nameri nqkolko priqteli s koito da izlizate navan na razhodki.Nedei da se ot4aivash,zashtoto mojesh da promenish vsi4ko stiga da iskash.Po4ni da obshtuvash s poveche hora i neshtata ot samo sebe si shte se poopravqt.Kolkoto do problema s mom4etata spokoino!Samo na 15 si i nqma povod da pritesnenie.Shtom po4nesh da izlizash shte sreshtnesh nqkoe mom4ence :) Ot teb zavisi dali tova shte stane.Kysmet i da ne se sduhvash za gluposti :D
_AnOnIm4e_f_
05-01-2007, 16:11
ve4e napulno otka4am :smt010 kato vidq nqkoi gu6nati taka hubavo i mi stava super gadno ili nqkoi me pita "ima li gadjeta" i az est "ne" :smt010 nikoi ne me obi4a sas seki den stava po zle i po zle :smt010
emi spox i az sam taka samo 4e sam mom4e
mechtaq_za_teb
05-01-2007, 16:13
ve4e napulno otka4am :smt010 kato vidq nqkoi gu6nati taka hubavo i mi stava super gadno ili nqkoi me pita "ima li gadjeta" i az est "ne" :smt010 nikoi ne me obi4a sas seki den stava po zle i po zle :smt010Nedei da govorish taka,zashtoto ne e taka!Prosto si si go vtylpila.Vsichko shte se slu4i kogato nai-malko o4akvash.
Оф и ти си в депресия...! Дай Скайп
tova e samo period i az s1m bila taka ama sega idva lqtoto i vsi4ko 6te se opravi piini malko sled kato izliza6 za pove4e uverenost no ne prekalqvai za6oto 6te vzeme6 da se izloji6 i vsi4ki 6te po4nat da ti se smeqt i s16o taka si vzemi qki dre6ki i se grimirai 6tot okolnite p1rvo tova gledat kak si oble4ena
BWald0rf
05-01-2007, 16:20
ve4e napulno otka4am :smt010 kato vidq nqkoi gu6nati taka hubavo i mi stava super gadno ili nqkoi me pita "ima li gadjeta" i az est "ne" :smt010 nikoi ne me obi4a sas seki den stava po zle i po zle :smt010
Не е вярно че никой не те обича!Просто не си намерила подходящи хора...Ако щеш и в нета търси фр..Само не се депресирай и не се затваряй още повече в себе си
Witch NOT Bitch
05-01-2007, 16:21
Предполагам, че си толкова затворена, защото прекалено много ти пука за мнението на другите. Може би се притесняваш да не сгафиш с нещо... Недей да се впрягаш толкова. Не се интересувай от мнението на другите...
Колкото до проблема с гаджетата, целуването и т.н., не се притеснявай ще се случи, когато трябва да се случи, но не мисля, че ще стане докато не преодолееш срама си и не започнеш да общуваш с момчетата. И те са хора все пак (е не съвсем нормални хора). Трябва да намираш обща тема с околните и да не се срамуваш да изкажеш мнението, защото ако само мълчиш няма как да те опознаят и харесат!
alkobalko
05-01-2007, 16:24
Не се сдухвай и самосъжалявай. Всеки човек е уникален сам по себе си. Няма защо да си мислиш, че си нещо по-малко от другите, само защото не си една от многото. Вярвай ми, един ден ще откриеш човек, който ще те обикне точно, защото си различа и се отличаваш от другите. Сега вдигни глава и се усмихни, има толкова прекрасни неща около теб и не си заслужава да страдаш.
LSD^Lady
05-01-2007, 16:30
Не се здухвай мила! Знам какво е да се чувстваш различен от останалите ... Пиши едно ЛС и ще си поговорим ако искаш
~ShaDoW~
05-01-2007, 17:24
виж сега мило момиче,аз бях СЪЩАТА,че и по-зле :lol: но се взех в ръце и вече съм привидно една от "отраканите непукистки" просто спри да се самосъжаляваш за това какво имат другите и какво нямаш ти,ами помисли малко,опитай дори да имитираш едно по-смело поведение и така:) заговаряй се с нови хора (моми4ета и мом4ета) създавай контакти (с късмет може да порастнат приятелства:)) и имаше една много хубава и вярна приказка "не мога значи неискам:)" айде дерзай и успех:)
Отпусни се просто. От кво се притесняваш? От тва кво си мислят другите? Който не те харесва му тегли една майна и тва е.
Виж какви интереси имаш. Събирай се с хора, които харесват същите неща. Ако гледаш положително на нещата и си себе си ще те харесат. Усмихвай се повече :)
sportist4eto
05-01-2007, 17:40
Не се самосъжелявай,това само ще ти навреди.Когато имаш повече увереност в себе си тогава и другите ще започнат да се отнасят така с теб.Това че си на 15 не значи нищо,все още имаш много време пред себе си.Бъди просто малко по уверена и ще видиш как нещата ще се наредят,сега може да не вярваш,може да си подтисната,но живота винаги ще ти поднесе нещо хубаво,когато най-малко го очакваш..Не мисли че си единствена,хората имат много различни характери и ти някой ден ще срещнеш някой просто с времето нещата ще се наредят.За това не се самосъжелявай и горе главата.
Не трябва да се отчайваш, няма смисъл.Вземи направи нещо.Примерно не се дръж с момчетата по-различно, от колкото с момичетата.Не се притеснявай, защото няма за какво.Трябва да се отпуснеш и част от проблемите ти определено ще се решат, сама ще го разбереш. :wink:
Другото, което е-казваш, че нямаш приятели.Ами, намери си.Не може от класа ти с никой да не си по-близък.Излизай с него примерно, от квартала не може да нямаш някой познат...Ако се отчайваш постоянно и си казваш живота колко е ужасен няма нищо да постигнеш освен да ти стане по-зле.Ако ти е тъпо по дискотеките-не ходи, никой не може да те накара.Отиди на кафе с някой, говорете си. :wink:
shivacheva
05-01-2007, 17:45
Не се безпокой-аз съм нещо подобно на теб,само че съм малко по-малка.Недей да се впрягаш толкова за глупости:"Никой не ме обича"...ТВА СА ГЛУПОСТИ!Не си втълпявай такива неща,тъй като срама ти е достатъчен...като за начало излизай понякога с фр /не може да нямаш един,двама приятели/ки.../,дори ако бъде по-често ще е супер!След това се съберете в няква по-голяма компания и се опитай поне да проведеш ЕдИн по-дълъг разговор-няма страшно,все пак не си на интервю!И си повдигни самочувствието някакси...и така постепенно ще станеш по-общителна,хората ще те харесват и ако е толкова важно-Споко!И гадже ще си имаш!САМО НЕ СЕ СДУХВАЙ!И помни:по дрехите посрещат,по ума изпращат!Не се прави на надута!Ще бъдеш отхвърлена така!Късмет4е!!!! :wink: :smt006
love in the darkness
05-01-2007, 18:15
Знаеш ли какво???На 13 години бях нещо като теб ;)Мислих си,че никой не ме обича,че никой не иска да ми е приятел,но знаеш ли докато си мислиш точно тези неща никога няма да си себе си.Мисли,че можеш с твоя характер да бъдеш забавна и готина.Мисли,че си точно като другите,че даже и малко повече.И не казвай "искам,но не мога" ако го искаш достатъчно силно винаги ще успееш
`Death`Whore``
05-01-2007, 18:16
Аз се целувах за пръв път почти на 16. Не се депресирай!
Nikoga ne padai po grub ako drugite iskat da se buzikat s teb...no i ne izpadai ot o4ite im... :smt006
Явно има666 доста комплекси :-s . Просто се отпусни и не бъди толкова стеснителна...