PDA

View Full Version : gaf4e

massenbewegungsmittel
05-01-2007, 17:29
v4era pravih sex s 1 momi4e oba4e se polu4i nekaf fal. za tva ako moje nqkav komentar shtoto nz kvo da pravq. Fala beshe v tva 4e pravihme sex dosta dulgo (pone az taka si mislq) - nqkade kam 1 4as - 4as i polovina i po sredata nqkade tq mi kaza 4e ne moje pove4e. ama az si prodaljih i ne se zamislih osobeno mnogo. sled oshte tolkova vreme pak mi kaza 4e ne moje pove4e i... v kraina smetka mi se naloji da si izpraskam 1 4ekiq v banqta. posle tq nishto ne kaza a i az si mul4ah shtoto nz kvo da kaja i i bqh besen 4e ne me iz4aka. I sq vaprosa mi e spored vas kva e taq situaciq shtoto az ne sam mn opiten i nqmam ideq za kvo stava vapros a i neshto me e strah da q pitam shtoto nz kvo shte kaje.

nemepoznava6
05-01-2007, 17:34
V kraina smetka az ne razbrah s kakvo iska6 da ti pomognem :-k Ami spored men si pogovorete vie dvamcata i se razberete za6to 6te izpadnali v tazi tupa situaciq :-k

`Death`Whore``
05-01-2007, 17:46
Може би я е заболяло, свиньо гадна! На теб готино ли би ти било да те боли и на другия да не му дреме, а даже да изкарва теб виновен?

~ShaDoW~
05-01-2007, 17:47
ami w momenta se se6tam za ne6to (nz dali e bilo taka de :D ) pri nqkoi momi4eta/jeni pri dostigane na orgazam stawat prekaleno 4uwstwitelno i im trqbva wreme za da prodaljat otnowo i im e nepriqtno kogato ne se spre :/ dr koeto e 4e moje da e bila prekaleno kapnala...znam li i az #-o :smt017

05-01-2007, 17:50
Може би я е заболяло, свиньо гадна! На теб готино ли би ти било да те боли и на другия да не му дреме, а даже да изкарва теб виновен?

svinq gadna shi vikash na toq deto e u vas i e*e maika ti pile. qsno?

Cherlotte
05-01-2007, 17:53
Да, и аз не видях да искаш съвет или мнение, ама как тя ще ти казва, че я боли, а ти ще продължаваш и ще се правиш, че не си я чул?! :smt011 И на всичкото отгоре ти се оплакваш, все едно едва ли не ти си онеправданият. Да те съжаляваме ли искаш? ](*,)

05-01-2007, 17:55
a po moq vapros... mi deam ama ako q e bolqlo da si kaje. puk i ne sam sas 30 santa patka... ne kazvam 4e ne sam vinoven ili 4e tq e vinovna. prosto se po4uvstvah super gadno. ako pone tq e svarshila pak po-biva :D

`Death`Whore``
05-01-2007, 17:57
Не смей да споменаваш майка ми, детенце. И щом иска да спрете, мислиш, че И е прекалено хубаво и затова не иска ли?

jim_beam
05-01-2007, 17:58
abe ti normalen li si :?:
6tom e kazala 4e nemoje pove4e zna4i spira6 i tva e :!: a ti molqti se si bili qdosan 4e ne te e iz4akala....
mn si zle 4esno ti kazvam :smt013

05-01-2007, 18:02
Не смей да споменаваш майка ми, детенце.
e huu de sorka ama az govoreh za bashta ti :D kakto i da e izvinqvam se za prostashkoto izbuhvane, batence

`Death`Whore``
05-01-2007, 18:03
Жена съм, батенце.

05-01-2007, 18:05
6tom e kazala 4e nemoje pove4e zna4i spira6 i tva e :!: a ti molqti se si bili qdosan 4e ne te e iz4akala....
em dobre priemam kritikata. sig sam tapak prosto mi e interesno zashto stana taka.

alkobalko
05-01-2007, 18:06
Помисли ли, че за да ти кажа да спреш явно я е заболяло. Как си могъл да не спреш при положение, че момичето те е помолило. Как мислиш, че се е почувствала? Не и е било особено приятно. Говори с нея и и се извини.

gazarka
05-01-2007, 18:08
mi i na men mi se slu4i vednaj,svur6ih po rano i posle mi be6e gadno,kazah mu no moqt priqtel ne e svinq kato teb i sprq.sled okolo10min pak po4nahme

`Death`Whore``
Нормално е жената да започне да я боли при по-продължителен полов акт.

Помисли ли, че за да ти кажа да спреш явно я е заболяло. Как си могъл да не спреш при положение, че момичето те е помолило. Как мислиш, че се е почувствала? Не и е било особено приятно. Говори с нея и и се извини.
ok taka shte napravq.

05-01-2007, 18:10
mi i na men mi se slu4i vednaj,svur6ih po rano i posle mi be6e gadno,kazah mu no moqt priqtel ne e svinq kato teb i sprq.sled okolo10min pak po4nahme
e ne be 4akai i az sprqh za malko. ama 1-2 minuti ne pove4e

`Death`Whore``
05-01-2007, 18:11
Ама така нещата не се оправят...да я беше помолил да ти направи свирка, ако иска...

koalka
05-01-2007, 18:23
Боляло я е, ти какво искаш.Да търпи ли?Голям егоист си.

Demonology_
05-01-2007, 18:45
Кофти :( маи си я наранил ... Незнам в кви отношения сте ама поне можеш да идеш да са извиниш.. И друг път малко са замисли че не си само ти на тоя свят

DevilWish
05-01-2007, 18:54
Абе мен не ми се е случвало да ме боли ама при твойта мацка може и да се е случило...Еми поискай й извинение и това е ,не виждам какво друго можеш да направиш. :)

Ariena
05-01-2007, 18:56
Може ли да си такъв егоист. Мислиш само за себе си. Ако не си разбрал нека ти кажа нещо: двама души правят секс, защото им е приятно и им носи удоволствие. А не за да се нараняват. Как си могъл да постъпиш така с горкото момиче. Надявам се, че ще й се извиниш и реваншираш по мил и нежен начин. И вземи затвори този егоизъм в някое чекмедже на съхранение.

mi6ani
05-01-2007, 19:00

=D> =D>

optical_illusion
05-01-2007, 20:10
е т'ва вече тотално ме размаза!!!!всички ние горчиво съжаляваме че момичето го е заболяло,помолило те е два пъти да спреш и не те е изчакало!!!!Тигре,не трябва да мислиш само за себе си,а ако ти беше свършил,омекнало ти е достойнството и после мацката ти се разсърди че не си я изчакал?!И като ти каже спри,спри!едва ли го казва за разнообразие!!!!!

martyivanova
05-01-2007, 20:24
Glupak! Vuob6te ne q e bolqlo ot goleminata na `patkata ti` kakto se izrazi.Dori da ne e 30 santima prosto si q protril be. Kakav si ti ne4ovek....Daite malko oralna 6tom q boli a ti ne iska6 da spirate.

krem4et0
05-01-2007, 20:43
При акт над 20-30 минути изпитвам ужасни болки. не съм навита да ме клатят с часове. когато не мога спираме. Моя си ме знае, че съм малко трудна в това отношение, ама нищо не казва. понякога от болка не мога д дойда на себе си и д му доставя удоволствие, но той ме разбира и не го коментира. И определено не ходи в банята да се самозадоволява.

отка4ена ку4ка
05-01-2007, 22:09
Оле как може да си толкова тъп бе :?: След като мацката ти казва спри веднъж - СПИРАШ ! Ако те помоли ве4е втори път,да знаеш,4е не е защото не знае кво да ти каже и е ей така за разнообразие,а защото може би не й е приятно или я боли.Вземи са извини на моми4ето и следващия път бъди по-внимателен и нежен с нея :!: :!: :!: Давайте орален ако толкова ти са иска ,са ибеш кат разпран.Поне ще свършиш кат ти прай свирка .Упех в на4инанието :) :mrgreen:

Devilka
05-01-2007, 22:13
Може ли да си такъв егоист. Мислиш само за себе си. Ако не си разбрал нека ти кажа нещо: двама души правят секс, защото им е приятно и им носи удоволствие. А не за да се нараняват. Как си могъл да постъпиш така с горкото момиче. Надявам се, че ще й се извиниш и реваншираш по мил и нежен начин. И вземи затвори този егоизъм в някое чекмедже на съхранение.

Точно така! [-X

Valserp
05-02-2007, 00:00
a po moq vapros... mi deam ama ako q e bolqlo da si kaje. puk i ne sam sas 30 santa patka... ne kazvam 4e ne sam vinoven ili 4e tq e vinovna. prosto se po4uvstvah super gadno. ako pone tq e svarshila pak po-biva :D

Ако я е боляло да си каже?! А "не мога повече" какво мислиш, че значи?

Unknow
05-02-2007, 00:13
Предполагам, че по скоро е свършила ...и след това акта не й носи удоволствие. Ако я е боляло едва ли щеше да изтърпи час и половина...а и то щеше да си проличи.Съмнявам се автора на темата да е толкова тъп...да не разбере, че я е боляло. ПО изражението на лицето...звуците които издава...все трябваше да е усети.Другото, сам автора каза "shtoto az ne sam mn opiten" ...ми освен да е свършила и да не си забелязал...знам ли :-k Но каквато и да е била причината....наистина дължиш извинение на момичето.Грешката в случея е в теб.И вместо да питаш тук, поговорете с нея и попитай нея каква е била причината...разбира се СЛЕД твоето извинение.Успех! :wink:

05-02-2007, 07:06
10x za otgovorite shte se postaraq da popravq greshkata. Ako e vazmojno...