View Full Version : Искам някой..
Искам някой, който да си го гушкам, когато ми е тъжно, но също така и когато ми е весело.
Искам някой, който да си милвам, да си целувам, да си галя.
Искам някой, който ще си мисли за мен така, както и аз за него.
Искам някой, с който да споделям и съпреживявам проблемите си.
Искам някой, с който да се наслаждаваме един на друг, да ни е хубаво заедно, да се отдадем един на друг.
Искам някой, който, въпреки всичко и мен, да ме харесва такава каквато съм.
Искам някой, който да ме желае, да се радва на всеки един момент, прекаран с мен.
Искам някой, който да ме уважава..
Не говоря за любов, ...или обич ...
Имам нужда от мъжка ласка/закрила/близост.. и т.н.
Толкова момчета искат да са с мен, а мен ме е страх да се разкрия пред някой така, както на бившия.. страх ме е някой да не се подиграе и да ме унизи така, както бившия.. нямам сили да продължа напред, отчаянието ми е толкова голямо.. а самосъжалението за глупостта ми с бившия не ми дава мира.
Защо е нужно хората да се нараняват един друг, дои много често и нарочно. Защо.... ! От къде да търсим сили да се преборим със всичко случващо ни се........
bqsna_teenagerka
05-01-2007, 18:17
много искаш.
много искаш.
Vqrno si e mnogo iska6
shivacheva
05-01-2007, 18:23
Ем то и аз искам много неща,ама няма....затва и не коментирам...ц-ц-ц-ц! :x :shock:
cherinka
05-01-2007, 18:24
Едва ли има момче, което може да ти даде всичко това, което искаш.
..Може и да има пък. Кой знае..:)
Свали малко изискванията, че така доникъде няма да стигнеш.
Абе вие сте много тъпи бе !
Кво е това много което иска момичето ? Всички тези неща които е изброила не са ли елементите на една пълноценна връзка и любов ? Не смятате ли че точно така трябва да бъде ??? Или дотолкова сте се извратили в и без това изкривеното време че бъркате кое е правилно и кое не е.
Защо е нужно хората да се нараняват един друг, дои много често и нарочно. Защо.... !
На това ли се смеете ?
Пфу...
bqsna_teenagerka
05-01-2007, 18:48
ами Digital,вси4ки тези неща си остават само в ме4тите ни...мн рядко може да се намери 4овек който да отговаря на пове4ето от условията...просто такъв е живота 4е перфектни няма.
Който търси намира.
Щом имаш желанието, ще постигнеш желанията си. Не се безпокой. Ще се намери точният човек, който ще те накара без да се усетиш да му се отдадеш в пъъъъъти повече, отколкото на този твой така плашещ те бивш. Горе главата. Светът не свършва тук.
Нищо прекалено не иска момичето.
FiRe_LaDy
05-01-2007, 19:04
Tova,koeto iskash ne che e mnogo,a prosto edva li shte uspeesh da otkriesh takyv chovek,koito da ti go dade.Vsichki se nujdaem ot nqkoi ot tezi neshta,no rqdko gi poluchavame.I az kato teb bqh naranena ot bivshiq si i me e strah sega da se razkriq pred drugite,no moje bi tova s vremeto shte mine i shte mojem otnovo da se doverim na drug,koito shte ni dade tova,keoto iskame ili pone chast.Ne se otchaivai .... :wink:
Що пък да не успее да открие такъв човек ? Нищо сложно няма. Колкото и да не ви се вярва, всеки от нас си има по една половинка, чакаща го. Бъдете малко по-позитивни, бе. Отратителни сте, когато говорите така.
maybelline
05-01-2007, 19:08
много искаш.
Нe e "много",доста хора открили любовта го имат.
Ice_Queen_
05-01-2007, 20:14
Искам някой, който да си го гушкам, когато ми е тъжно, но също така и когато ми е весело.
Искам някой, който да си милвам, да си целувам, да си галя.
Искам някой, който ще си мисли за мен така, както и аз за него.
Искам някой, с който да споделям и съпреживявам проблемите си.
Искам някой, с който да се наслаждаваме един на друг, да ни е хубаво заедно, да се отдадем един на друг.
Искам някой, който, въпреки всичко и мен, да ме харесва такава каквато съм.
Искам някой, който да ме желае, да се радва на всеки един момент, прекаран с мен.
Искам някой, който да ме уважава..
Не говоря за любов, ...или обич ...
Имам нужда от мъжка ласка/закрила/близост.. и т.н.
Толкова момчета искат да са с мен, а мен ме е страх да се разкрия пред някой така, както на бившия.. страх ме е някой да не се подиграе и да ме унизи така, както бившия.. нямам сили да продължа напред, отчаянието ми е толкова голямо.. а самосъжалението за глупостта ми с бившия не ми дава мира.
Защо е нужно хората да се нараняват един друг, дои много често и нарочно. Защо.... ! От къде да търсим сили да се преборим със всичко случващо ни се........
Вс тва с червеното го имам..и мила,точно това е Любовта!Глупачка си ,ако мислиш че ще получиш тва без любовта да я има като движеща сила в отношенията!
Хората се нараняват,понеже самите те са били наранявани и понеже искат да наранят!Понеже са зли и понеже не са се научили да страдат!А страданието е част от живота!И всяко щастие е с прекалено висока цена!!!!!!
Сили черпи от себе си..черпи ги от слънцето което грее навън,от усмивката на майка ти,от любимата ти песен ..от вс.Наслаждавай се на живота и си кажи-да имам една възможност,нека не я пропилявам!Не се предавай и както обичам да казвам - все някога пак ще изгрее слънце!
Skullbreaker
05-01-2007, 20:18
С 1 дума искаш мен.
*Оо Айс :) .
Ice_Queen_
05-01-2007, 20:20
С 1 дума искаш мен.
*Оо Айс :) .
ъ? непонимаю!
:?
П/С.
Няма лошо да иска човек - човек е голям,колкото са големи мечтите му! :-D
Еми аз мисля да го напише тфа ф некой сайт за запознанстфа :twisted: там може се да се намери някой, който да отговаря поне на повечето неща :D
{Sweety_f}
05-01-2007, 21:43
може би те е страх да не се случи това което се е случило и с бившия но трябва да преодолееш този страх и да бъдеш готова за нова връзка...
може би те е страх да не се случи това което се е случило и с бившия но трябва да преодолееш този страх и да бъдеш готова за нова връзка...
Добре че й каза.
страх ме е някой да не се подиграе и да ме унизи така, както бившия.. нямам сили да продължа напред, отчаянието ми е толкова голямо.. а самосъжалението за глупостта ми с бившия не ми дава мира.
Споко мацко в живоата си много от хората имат некой тъп бивш.....НО не всички са такива...Ако те е страх никога няма да има следващ :wink: :wink:
cherinka
05-02-2007, 03:15
Ако те е страх никога няма да има следващ :wink: :wink:
Тва трябва да го сложат във "Философски размисли и страсти за и от живота".
ами Digital,вси4ки тези неща си остават само в ме4тите ни...мн рядко може да се намери 4овек който да отговаря на пове4ето от условията...просто такъв е живота 4е перфектни няма.
Съгласна съм напълно!
А и не неамирам смисъл в темата.... :-k
malkoto_sladur4e
05-02-2007, 11:14
Е,е,е по-полека с желанията :smt016
изобщо не иска мн момичето иска все нормални неща,които съзнателно или не всеки ги иска!Друг е въпроса дали всеки си признава или не!Който търси намира,все едни ден ще срещнеш човек,който ще те накара да се чувстваш така както искаш :!: Нормално като си преживяла нещо,което те е разочаровало да се страхуваш от нова връзка,но ще го преодолееш с времето...и когато срещнеш човек който да ти помогне да го преодолееш.Това че мн момчета искат да са с теб,не значи нищо!В живота главното е не кои си пада по теб,а по кого ти си падаш,щом не искаш да си с тях,значи никой от тях ,не е човека за теб! [-(
Абе да, всеки го иска тва нещо, ма то понякога само не влиза в стаята, чака покана. Може би пък да искаш едно голямо плюшено, жълто мече...
Или казано с др. думи; Който търси - намира.
изобщо не иска мн момичето иска все нормални неща,които съзнателно или не всеки ги иска!Друг е въпроса дали всеки си признава или не!Който търси намира,все едни ден ще срещнеш човек,който ще те накара да се чувстваш така както искаш
Точно така! И това което иска тя е с една дума.. "любов". Която голяма част от хората не притежават, а и в това объркано и извратено време много хора ( и момчета, и момичета) забравиха що е т'ва любов. Но все пак има хора които я намират рано или късно... и не я пускат. Аз примерно съм едва на 16, но до мен имам едно прекрасно момиче, и давам и получавам всички тези неща+ още много. Може би ще кажете че съм малък за истинска любов, но аз така го чувствам, и твърдя че е истинска. Така че не отричайте нещо, само защото вие не сте го изпитали. А напротив, можете само да съжалявате.
Cheers...
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-02-2007, 11:58
i az iskam i az... :smt005
Beautiful and alone
05-02-2007, 14:12
433045442 probavi me pak moje da re6im kvo moje da napraim po vaprosa.
изобщо не иска мн момичето иска все нормални неща,които съзнателно или не всеки ги иска!Друг е въпроса дали всеки си признава или не!Който търси намира,все едни ден ще срещнеш човек,който ще те накара да се чувстваш така както искаш
Точно така! И това което иска тя е с една дума.. "любов". Която голяма част от хората не притежават, а и в това объркано и извратено време много хора ( и момчета, и момичета) забравиха що е т'ва любов. Но все пак има хора които я намират рано или късно... и не я пускат. Аз примерно съм едва на 16, но до мен имам едно прекрасно момиче, и давам и получавам всички тези неща+ още много. Може би ще кажете че съм малък за истинска любов, но аз така го чувствам, и твърдя че е истинска. Така че не отричайте нещо, само защото вие не сте го изпитали. А напротив, можете само да съжалявате.
Cheers...
=D>
JoeBanana
05-02-2007, 14:33
....
ти само искаш, пък нищо не предлагаш http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
я, кажи красива ли си ?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif