Влез

View Full Version : А аз й вярвах... ;(

бебетуууу
05-01-2007, 20:39
Здравейте!
Еми, то мойто историйка не е някфа по-специална, просто исках да споделя с вас, как се почувствах наскоро :roll:
Бяхме у една приятелка (аз, тя и още едно момиче) и цяла вечер се бяхме ришили да не спим и поканихме 2 момчета за компания, като аз си падам по едното...И той непрекъснато ми дава некфи надежди, само погледи, гушкания, обарвания...
И така ги бях намислила нещата, че нали да стане нещо! Обаче както си седяхме в кухнята и нямаше един стол, и едната моя пиятелка седна в тоя въпросния! И нали аз очаквах просто да си седят ей така, но непрекъснато ми правеше впечатление как той я опипва и тя не се дърпа и станах няколко пъти, отидох в другата стая, поплаках си...
И тя нали идваше при мен, поговирхме си, аз й споделям всичко на нея и тя ми обеща че ако тръгне да става нещо, нали ще го бутне! Общо взето че е с мен...и аз, разбира се й повярвах!
И какво стана пак, нещо ми стана гадно и отидох отново в другата стая и дойде другата моя френдка и ми каза че ги е видяла да се целуват! И мен ми стана супер кофти, ама си замълчах! Винаги си мълча в такива ситуации..мноо тъпо :x и те дойдоха тримата (той, и двете френдки) и нещо легнаха при мен на леглото, но така се наредиха нещата, че от двете му страни бяха те, а аз най-в края, а те и двете знаят кфо изпитвам към него и ми стана супер шит и станах и си излязох от стаята! И по едно време идва едната и ми вика те почнаха да се натискат, да се целуват и аз вече почнах да подивявам, да рева, изпаднах в някфа история направо! И отидох при тях в спалнята, отворих врата и стоя и ги гледам, тя върху него, и се целуват моля ти се и само й казах на нея че й благодаря за постъпктата, излязох и като се почна един рев...
и тя явно ме е чула, щото и тя се разрева, почна да обеснява че съжалява, че не е искала да става така.
А той до момента не знаеше кфо изпитвам към него и мен вече ме хванаха лудите и отидох и му казах моля ти се...е така, директно :mrgreen: и той почна да казва че съжалява, че се извинява, и мен все повече ми се реве и си рева, разбира се и после нали уж се оправихме с него, повикахме си малко, поговирхме си...
но той самия е...не че имисли само за себе си, обаче понякога постъпва много глупаво! Много пъти съм му правила намеци че си падам по нео и той ги разбираи ми отвръща и накрая...к*р! :-#
Ние и с нея се оправихме, уж смеп се сдобрили, аз в тая въпросната вечер я нахраних много лошо, почнах да казвам че я мразя, бе въобщеее...ама са сме в горе-долу отношения, аз й обясних че няма да й имам такова доверие вече, тя се разплака, каза че съжалява, че е искала да се случи, прсосто не е знаела кфо прави...(тя беше леко пийнала :mrgreen: )
Просто исках да споделя и ако някой се навие да я прочете, да каже какво да правя с нея и с него...толкова ми е трудно и едвам вече се сдържам да не се разплача като ги виждам навън...
Мерси предварително

djeini
05-01-2007, 20:44
Taq tema mai sum q vijdala i predi :smt017

бебетууу
05-01-2007, 20:46
е не знам, аз за пръв път я пиша тая тема...
може пък да има още някой с моя проблем... :-k

Ice_Queen_
05-01-2007, 20:49
Като погледнах колко ти е дълъг поста се ококорих и чесТно ти казвам мислех да се откажа.. :shock:
Но..
аз лично ако бях на твое място,нямаше да я погледна тая скоро..след време о.к.Тия номера " ама аз не исках,ама бях пияна,ама без да искам,ама не се усетих" да ги разправя на тъпите,от тъпото село дето идва!Нито ти си отрепка,нито си тъпа(предполагам) да и се връзваш и да и прощаваш ,за да може пак да ти скрои тоя номер.Хем ти го е скроила 4-5 пъти за 1 вечер..пф.

pepelqshka
05-01-2007, 20:56
и двамата не си заслужават тя ако ти е била приятелка нямяло е да постапи така.Според мен не заслужават да плачеш заради тях и да се измъчваш

Kelso
05-01-2007, 21:02
Mi spish s nego posle i go natqkvash :mrgreen: az da sam momi4e tai bih naprael ti si reshavash :)

meni
05-01-2007, 21:06
Da be tva s "piinah si pove4ko,mn sujalqvam,ne znaeh kvo pravq"sa nai-tupite obqsneniq!Az te suvetvam ne samo da i nqma6 doverie,a hi4 da ne ob6tuva6 s neq ili pone da q otbqgva6,6tot tva sa k**venski nomera to4no!I na mene mi se e slu4valo predi okolo godina podobna slu4ka.(s taq razlika 4e az hodeh s mom4eto,demek zabi se s gadjeto mi).Az oba4e napravih gre6kata da i prostq.Togava tq mi se opravda 4e bila piqna i az vikam aide poznavame se ot 10 god...pro6tavam nali.Sega taq su6tata hodi s toq det togava hodeh s nego... :-# Za tva ti kazvam mila,tegli im po edna i na neq i na nego.Dano da ne sa ti tolko silni 4uvstvata kum nego i da haresa6 nqkoi koito te zaslujava O:) uspeh

cherinka
05-01-2007, 21:08
Като погледнах колко ти е дълъг поста се ококорих и чесТно ти казвам мислех да се откажа.. :shock:
Но..

Но.. я прочетох .. :-D
Ебати, ти пък кво ревеш..
Било им е густо и са решили да се понацелуват малко.
А ти защо не беше на мястото на това момиче..
А лепи ли й един шамар на тази..?
Е, карай, щом ти е казала, че съжалява и сте говорили.. ОК
Щом и с него си говорила. Ок.
В крайна сметка какво искаш от въпросното момче?

бебетууу
05-01-2007, 21:31
От него нищо, нито ми е длъжен, нито треа специално аз да съм на първо място! В крайна сметка, той няя толко вина...може би най-тъпото е, като ми каза "ИЗвинявай" все едно ме е ударил нещо и очакваше да ми мине е така...но искам от нея да си осъзнае грешката, но не знам как да я накарам...

А ти защо не беше на мястото на това момиче.. - как? Да стана, да й олепя един шамар, да я разкарам от него и просто да се натреса на крака му ли? Са, като е седнала, да стои...просто не очаквах е така да стигнат нещата дотам, че да ги хвана как едва ли не ще се наебат

pepelqshka
05-01-2007, 21:49
такива като нея едва ли ще я осазнаят
тя е знаела че го харесваш и все пак го е направила
едва ли си заслужава да я наричаш приятелка

Devilka
05-01-2007, 21:52
и двамата не си заслужават тя ако ти е била приятелка нямяло е да постапи така.Според мен не заслужават да плачеш заради тях и да се измъчваш

тя приятелката ти не заслужава да,но момчето не е знаело... :-k но аз лично на твое място не знам какво щях да направя,освен и аз като теб да изпадна в истерия с основателна причина...каква е тази твоя "приятелка"? никога нямаше да го направи,никога нямаше да седне в него поначало...за мен това не е приятелство..

danitoo666
05-01-2007, 22:02
emi kakvo da ti kaja podbirai si priqtelite,za6toto ina4e postoqnno 6te se nameri nqkoq da te predade

koalka
05-02-2007, 06:42
Това момче явно си пада и по двете ви.В смисъл с нито една не би тръгнал, ама се забавлява като ви обарва.По-добре не се занимавай с него.А приятелката ти може би от алкохола и той като я е пипнал и не е могла да се сдържи, но абкохола не е оправдание.Реши как ще постъпиш с нея-дали ще си й пак приятелка или няма да имаш нищо общо с нея.

LetiCherry
05-02-2007, 08:52
Ебати приятелките има6, 4естно...!
Разкарай ги по-бързо от живота си и как може да се 4увства6 виновна, 4е си я убидила?! Тя заслужава много пове4е от убида, да е мислила, едно извинявай НЕ може винаги да оправя не6тата! А пък другата, дето ти4а да ти дава доклад, 4е те се целуват, вместо да освести другата и да й каже - Абе ти какво прави6?!?! А мом4ето - ми то се радва на женски прелести, явно на него му се все едно 4ий са...

IlLuSi0nS`
05-02-2007, 10:27
а не ти ли е минало през ума, че може би те се харесват и искат да им се получат нещата.. супер е егоистично от твоя страна, щото тоя ако те харесваше щеше да се натиска на тебе не на нея.. остави ги да се обичат хахаха

HopeLesss
05-02-2007, 12:08
ГОЛЯМ рев е имало :smt005 :smt005 :smt005

BAYO
05-02-2007, 12:38
Еми да, тряяло е да идеш при нея и да и кажеш : Ама ей ку*во остави ми пича ма 'фца! Секи си брани неговото бе, не е ли така? Аз не моа да си представя да съм в твоята ситуация и да се примиря със случващото се пред мен. Абе ти си знаеш, но според мен се заблуждаваш мноо яко, щото той не държи на теб толкова, колкото ти се иска на тебе.
Моят съвет - загъбри случката и продължавай напред, пък докъдето стигнете :::

white_chik
05-02-2007, 14:38
Много кофти ситуация наистина.Значи първо за момчето,щом се е забил с нея,явно няма никви по-специални чувства към теб.Мисля,че няма смисъл да му се сърдиш все пка той е момче и освен това не е занел за чувствата ти.Колкото до приятелката ти,не знам,аз може би бих простила,но вече няма да е същото,това е момиче,на което явно не можеш да разчиташ

sladuranata_891
05-02-2007, 15:08
zdr az iskam prosto da kaja 4e vsi4ko koeto si napisala i az go izjivqh i sega i predi vinagi moita priqtelka mi go pravi toq nomer,i da ti kaja ve4e znam 4e dori da i go kazvam da prestane tq pak 6te go napravi,az v momenta se bora za moito si,6toto moito si e moe i na nikoi drug.no i az nz kak da te posavetvam za6toto i az nz kakvo da prava s moita'priqtelka' ako moje taka da se nare4e

CraZy_AnGeL_f
05-03-2007, 16:45
Мила виж....аз ти предлагам да им биеш шута и на двамата...не залужават да плачеш за тях..
Мъже бол на вънка...приятели също! А тая щом му се е натискала значи не ти е никва приятелка...ако те обичаше съвсем малко и държеше на теб нямаше да го прави това..
Успех мацка! И горе главата!!

Th3MaN
05-03-2007, 18:12
Тая твойта "Приятелка" според мен трябва да я забравиш и вече да не ти е приятелак. Тва направо е яко гадно такива номера да ти върти.

JaklinA
05-03-2007, 18:24
кво да ти кажа тая не ти е най добрата приятелка а тоя не си заслужава

kuber
05-03-2007, 18:45
Майната му на ония....
Твоята "приятелка" заслужава един хибв бой и не за друго, а именно за това, че ти си наранена и трябва да напавиш нещо за да се почувстваш по добре....Така или инъче вашето "свещенно приятелсво" е обречено....

Препоръчвам ти го от собствен опит...
Сега ще ми ревнат някой, че с бой нищо не се оправя и, че нямало смисал, но смисал има и това само ти го знаеш...