View Full Version : oralna lubov ---> spin ! ?!
taka znam 4e moje da se hvane spin ako momi4e duha na mom4e,mom4eto e bolno ot spin,a momi4eto ima rani4ka v ustata. Vyprosyt mi e ako mom4eto NE e svyr6ilo v ustata i i spermata ne se e doblijala do ustata i moje li da se razbolee ?
I o6te edin vypros : sled kato tq moje da hvane spin ot zarazenata mu sperma zaradi rani4ka ... moje li primerno ako mu pipa spermata i ima rani4ka na rykata da se zarazi ?!
mersi
LetiCherry
05-01-2007, 19:58
taka znam 4e moje da se hvane spin ako momi4e duha na mom4e,mom4eto e bolno ot spin,a momi4eto ima rani4ka v ustata. Vyprosyt mi e ako mom4eto NE e svyr6ilo v ustata i i spermata ne se e doblijala do ustata i moje li da se razbolee ?
I o6te edin vypros : sled kato tq moje da hvane spin ot zarazenata mu sperma zaradi rani4ka ... moje li primerno ako mu pipa spermata i ima rani4ka na rykata da se zarazi ?!
mersi
Отговорът на вси4ко е да! Ако има6 открит арани4ка и попадне сперма там - да, може6 да се зарази6! Абе кви са тея теми за СПИН в последните дни - хора, внимайте какво правите, а НЕ СЛЕД ДЪЖД КА4УЛКА да питате разни не6та!
e dobre zna4i moje ako prosto mu duha i kogato po4ne da se ovlajnqva se drypne da hvane spin ??? bez da e dokosnala spermata s usta ?
SmiLe_BaBy{P}
05-01-2007, 21:48
а бе къде сте тръгнали да духате на заразен човек ... въздържайте се ..именно заради такива невнимания тази болест е една от най-разпространените в света..
Sexapilna_kukla
05-01-2007, 21:53
а бе къде сте тръгнали да духате на заразен човек ... въздържайте се ..именно заради такива невнимания тази болест е една от най-разпространените в света..
Е, ти, до като му духаш едва ли знаеш, че е заразен... :-s
SmiLe_BaBy{P}
05-01-2007, 21:56
от това,което написа тя,останах с впечатлението,че е знаела за това...
Sexapilna_kukla
05-01-2007, 22:11
Едва ли е знаела... Може по-късно да е разбрала, или просто да има някакви съмнения... Дано всичко да е наред :roll:
Едва ли е знаела... Може по-късно да е разбрала, или просто да има някакви съмнения... Дано всичко да е наред :roll:
ако тя е знаела от самото начало дали е щяла да го направи? Иначе да,дано няма нищо.
Schnitzer
05-02-2007, 12:53
Спина се пренася по телесните течности,както и по предеякулационната течност,която се отделя и преди да е свършил :wink:
Не е нужно мом4ето да й свърши в устата, за да се зарази. Предеякулационната те4ност, която се отделя, когато мом4ето се възбуди също е опасна
`Death`Whore``
05-02-2007, 12:59
Я се замислете, че в дефиницията "СПИН се предава по полов път" никъде не се споменава еякулация...
Не е нужно мом4ето да й свърши в устата, за да се зарази. Предеякулационната те4ност, която се отделя, когато мом4ето се възбуди също е опасна
Imenno [-X
Sexapilna_kukla
05-02-2007, 13:16
ако тя е знаела от самото начало дали е щяла да го направи? Иначе да,дано няма нищо.
Съмнявам се, че е щяла да го направи, ако е знаела. Трябва да си някакво безмозъчно същество, за да сториш това... :-s
Я се замислете, че в дефиницията "СПИН се предава по полов път" никъде не се споменава еякулация... :smt017