View Full Version : Какво бихте направили?
General Optimus
05-01-2007, 20:42
Значи, много си харесах едно момиче.. мисля, че и тя ме харесва, обаче сме се виждали 2 пъти покрай общи приятели и не сме имали особен контакт! Нямам и телефона, пък и да го имах е Ъпсурт да й се обадя на този етап...
E mi ti taka go izkara 4e seedno ni6to ne moje da se napravi.Vij sq nameri i telefona i q pokani na kafe tui e nai-razumno
cherinka
05-01-2007, 20:58
Аз ще те улесня.
Говори с някой ваш общ познат да я оговори да излезете заедно някъде ей така компанийка.
Така не стаа ли?..
ами помоли приятелите дето сте били в една компания с нея да се събирате по-често в тази конфигурация и пред тези събирания общувай с нея и тя сама ще ти даде тел-а си .............ай късмет :smt023 :smt023 :smt023
sexi_lady_666
05-01-2007, 21:34
ami da ti kaja nai dobre i nameri tela prati i edno hubavo SmS-4e ili i se obadi za edno kafence ako si ot po sramejlivite koito nemoga da ponasqm |-( moje da se konsultira6 s nqkoi va6 ob6t priqtel mn blizuk dali ne6to e govorila povuprosa ;)
{Sweety_f}
05-01-2007, 21:34
направи всичко възможно да се видите пак...и от там нататък ще разбереш дали ще се получи нещо;)
maybelline
05-02-2007, 04:29
Значи, много си харесах едно момиче.. мисля, че и тя ме харесва, обаче сме се виждали 2 пъти покрай общи приятели и не сме имали особен контакт! Нямам и телефона, пък и да го имах е Ъпсурт да й се обадя на този етап...
Аз и приятеля ми съще себяхме виждали 2-3 пъти("от дъжд на вятър"),покрай общи приятели и то за по няколко минути.Как се развиха нещата ли?Ами той беше в моята посока до някъде и след кафенето ме изпрати до спирката като си тръгвах.Там докато си говорехме,ми каза че би искал да ме види отново и така си уговорихме среща.А на срещата вече...всичко потръгна ;)
Вижте се пак така сред общи приятели и й вземи скайпа, ако не искаш телефона.
Да се запознаеш с момиче е възможно най-лесната работа, когато сте в една компания. Говорите си малко, на края на вечерта й искаш там телефон, скайп или адреса на пещерата и си ти. Уау.
Да се запознаеш с момиче е възможно най-лесната работа, когато сте в една компания. Говорите си малко, на края на вечерта й искаш там телефон, скайп или адреса на пещерата и си ти. Уау.
Съгласен. Тфа е максимално кратко и точно казано.
кво има да се чудиш? Действай за да не те яд после. Намираш тел. и се обаждаш ореждате си да ходите на кафе например и после както обикновено. Така е най-добре. Ако не я забрави и готово. Толко ли не можеш сам да го проумееш?