PDA

View Full Version : "Никога няма..."

honda^
05-02-2007, 14:43
До скоро имах 4овек, на когото могада раз4итам винаги, на когото мога да се доверя... Е ве4е не е така :smt009 . С най-близката ми приятелка бяхме всеки ден заедно. Тя ми е помагала толкова много пъти, както и аз на нея. Никога до сега не се бях доверявала до такава степен на някого :smt011 . Ето, 4е сега тя си има приятел и прекарва цялото си време с него. Не успява да ми отдели дори 1 4ас :( . Разбирам, 4е й харесва да е с него и се радвам, 4е е сре666тнала подходя666т за нея 4овек, но не ми харесва това, 4е ве4е сяка666 дори не й се излиза с мен :smt010 . Хиляди пъти сме си казвали, 4е заради мом4е няма да си прецакваме отно666енията, но ето, 4е това се слу4ва :smt010 :smt010 :smt010 .
Аз, по принцип, не вярвам в приятелството, а тя толкова пъти се е опивала да ми обясни, 4е такова не666то съ666тествува. Сега, когато бях на път да повярвам, именно тя ми доказа, 4е не е така ](*,) ](*,) ](*,) .
Не държа да ми давате съвети(ако все пак някой иска, нека пи666е), просто пускам този пост, за666тото ми се събра доста и искам да го споделя с някой(и явно е по-добре да е непознат) :smt089 :smt090 :smt086 :smt085 :smt022 :smt010 :smt009 ](*,) :| :cry: :(

Presley
05-02-2007, 14:47
Найстина се е получило много кофти...раэбирам те...!
Но все пак мисля ,че трябва да се отнесеш с раэбиране-всички влюбени в началото пощуряват :) Сега и е тръпката и эатова се е отдала иэцяло на това :) Раэбери я и ако това продължи прекалено дълго говори с нея :) Но според мен нещата ще си дойдат по местата :)

honda^
05-02-2007, 14:49
Но все пак мисля ,че трябва да се отнесеш с раэбиране-всички влюбени в началото пощуряват :) Сега и е тръпката и эатова се е отдала иэцяло на това :) Раэбери я и ако това продължи прекалено дълго говори с нея :) Но според мен нещата ще си дойдат по местата :)
Ммм не ми се вярва. Както казах, разбирам я и се радвам за нея. Просто не мисял, 4е трябва да постъпва така. Не държа да излизаме всеки ден(като преди), просто от време на време да се виждаме :( . Не мисля, 4е е много :roll:

cherinka
05-02-2007, 14:50
Чувството е гадно. Много при това!
Що не се опиташ чат пат да излизате тримата?
Кани ги у вас(примерно). И т.н.

Presley
05-02-2007, 14:52
Ммм не ми се вярва. Както казах, разбирам я и се радвам за нея. Просто не мисял, 4е трябва да постъпва така. Не държа да излизаме всеки ден(като преди), просто от време на време да се виждаме :( . Не мисля, 4е е много :roll:
Ами кажи и го-няма нищо лошо!

honda^
05-02-2007, 14:52
Ами аз не харесвам приятеля й. Не ми е приятен... Пък и като излезем 3мата, ни666то няма да можем да си кажем с нея ](*,)

honda^
05-02-2007, 14:54
Казвала съм го... :smt010

Presley
05-02-2007, 14:55
И тя как реагира??????
Оффф милата ...сиг ти е мн мн кофти..... :?

honda^
05-02-2007, 14:57
И тя как реагира??????
Еми 1во запо4на да се оправдава и да твърди, 4е не е така. След като и дадох доста примери, каза, 4е 666те се постарае да се оправи, но :smt011 :smt009

Presley
05-02-2007, 15:01
И тя как реагира??????
Офф найстина много гадно...!Ама както каэах-според мен тръпката ще премине и сама ще съжали и всичко ще се оправи..!Е да се надяваме?
Съветвам те отново да говориш с нея ,но тоэи път постави нещата кратко и ясно....ако не се получи ,няма какво да се направи-все пак всеки сам решава как да ръководи живота си...! :(
Еми 1во запо4на да се оправдава и да твърди, 4е не е така. След като и дадох доста примери, каза, 4е 666те се постарае да се оправи, но :smt011 :smt009

Presley
05-02-2007, 15:02
И тя как реагира??????
Офф найстина много гадно...!Ама както каэах-според мен тръпката ще премине и сама ще съжали и всичко ще се оправи..!Е да се надяваме?
Съветвам те отново да говориш с нея ,но тоэи път постави нещата кратко и ясно....ако не се получи ,няма какво да се направи-все пак всеки сам решава как да ръководи живота си...! :(

honda^
05-02-2007, 15:04
Съветвам те отново да говориш с нея ,но тоэи път постави нещата кратко и ясно....ако не се получи ,няма какво да се направи-все пак всеки сам решава как да ръководи живота си...! :([/quote]
Еми така си е. Аз не виждам смисъл да провеждам отново този разговор и само да тъп4ем на 1 място

Presley
05-02-2007, 15:07
Еми така си е. Аз не виждам смисъл да провеждам отново този разговор и само да тъп4ем на 1 място[/quote]
Еее недей така!Това можеш да го кажеш ,ако си опитала поне няколко пъти!Пробвай пак,ама малко по ясно и кажи всичко...мисля,че ако държи на теб ще схване ....ако ли не -НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ!!!!винаги има иэход :)

honda^
05-02-2007, 15:09
Еми така си е. Аз не виждам смисъл да провеждам отново този разговор и само да тъп4ем на 1 място
Еее недей така!Това можеш да го кажеш ,ако си опитала поне няколко пъти!Пробвай пак,ама малко по ясно и кажи всичко...мисля,че ако държи на теб ще схване ....ако ли не -НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ!!!!винаги има иэход :)[/quote]
Много благодаря за подкрепата и съвета. 666те видим как 666те се стекът обстоятелствата :? :(

Presley
05-02-2007, 15:12
Няма проблем :) И да говориш пак :)
После обади к`во е станало

honda^
05-02-2007, 15:13
Няма проблем :) И да говориш пак :)
После обади к`во е станало
Ок

kobrichka
05-02-2007, 15:39
Гадна ситуация [-( Честно казано мисля като Presley`n`Sum трябва да говориш с нея,но не разни приказки,а директно да и кажеш всичко които си мислиш и че не искаш да се разваля едно приятелство.Ако тя наистина държи на теб,ще направи всичко възможно,за да съчетае някак си теб и гаджето си.Успех

bqsna_teenagerka
05-02-2007, 16:18
временно е....ще се сети за теб ще видиш

cherinka
05-02-2007, 16:52
Ами аз не харесвам приятеля й. Не ми е приятен... Пък и като излезем 3мата, ни666то няма да можем да си кажем с нея ](*,)
А защо не се опиташ да го харесаш заради нея?
Попринцип когато не познаваме ДОБРЕ един човек, ние твърдим за него, че не ни харесва, допада и т.н.
Щом няма да можете да си кажете нищо с нея, говорете си по телефона(примерно), а когато излизате тримата се забавлявайте. Не е казано, че приятелствто е само споделяне.

Sirma
05-02-2007, 17:04
Нз дали си имаш гадже(май не), но ако нямаш като си хванеш ще видиш, че и при теб ще се получи така отначало! А иначе, ако продължава прекалено дълго това положение пак говори с нея. Кажи и, че не е честно така да те игнорира, че не постъпва приятелски и мн , ама мн да се замисли какво прави! Момчетата са мн, истинските приятели малко, а и мн бавно се градят добри приятелства.
btw и аз съм в подобно положение, но се старая да проявявам разбиране

koalka
05-02-2007, 17:45
Идеята да се виждате тримата е добра. :wink:
Все пак не е зле да поговориш с нея за това, кажи си, каквото ти е на сърцето-не го крий.Тя трябва да те разбере.

05-02-2007, 18:04
До скоро имах 4овек, на когото могада раз4итам винаги, на когото мога да се доверя... Е ве4е не е така :smt009 . С най-близката ми приятелка бяхме всеки ден заедно. Тя ми е помагала толкова много пъти, както и аз на нея. Никога до сега не се бях доверявала до такава степен на някого :smt011 . Ето, 4е сега тя си има приятел и прекарва цялото си време с него. Не успява да ми отдели дори 1 4ас :( . Разбирам, 4е й харесва да е с него и се радвам, 4е е сре666тнала подходя666т за нея 4овек, но не ми харесва това, 4е ве4е сяка666 дори не й се излиза с мен :smt010 . Хиляди пъти сме си казвали, 4е заради мом4е няма да си прецакваме отно666енията, но ето, 4е това се слу4ва :smt010 :smt010 :smt010 .
Аз, по принцип, не вярвам в приятелството, а тя толкова пъти се е опивала да ми обясни, 4е такова не666то съ666тествува. Сега, когато бях на път да повярвам, именно тя ми доказа, 4е не е така ](*,) ](*,) ](*,) .
Не държа да ми давате съвети(ако все пак някой иска, нека пи666е), просто пускам този пост, за666тото ми се събра доста и искам да го споделя с някой(и явно е по-добре да е непознат) :smt089 :smt090 :smt086 :smt085 :smt022 :smt010 :smt009 ](*,) :| :cry: :(
mn si tupa...4esno...ne vii6 4e e vliubena iska da e s nego...samo do teb i se ga ...lelee... :smt013

gPa3HuTeJl
05-02-2007, 20:03
Идеята да се виждате тримата е добра. :wink:
Все пак не е зле да поговориш с нея за това, кажи си, каквото ти е на сърцето-не го крий.Тя трябва да те разбере.

Да... доняк1де е добра... но погледни от страната на honda^ ( казвам ник-а защото незнам името ) не мислиш ли че ще се чувства неловко... представи си... седнали в едно кафене... на една маса тримцата.. те се прег1рнали и се мляскат, а тя седи и гледа... малко т1по ще се почувства..

Аз и преди с1м го казвал :

Истински приятели в този живот няма, има познати, но приятели - НЕ

05-02-2007, 20:12
ти си била с нея в трудни моменти преди да го срещне, тя рано или късно ще се усети рано или късно,че най-тъпото нещо е като си намериш някой да си зарежеш приятелите,колкото и да си влюбен... [-(
не се знае кво ще стане с това момче утре могат да се разделят,но приятелита остават завинаги!

hondadjiq
05-02-2007, 22:14
kazah ti predi vreme, i drugi raboti shte razberesh... :?

honda^
05-03-2007, 04:02
Няма да пускам сега цитати, 666те отговоря на вси4ки.
С нея сме близки от около 2 години. През този период и аз съм имала приятел и не съм я омаловажавала по никакъв на4ин(е вярно, 4е контактите ни не бяха толкова 4ести).
Старая се максимално да проявя разбиране. Влюбена е, ок. Това оба4е не мисля, 4е я оправдава [-X .
Не харесвам приятеля й, за666тото ми е малко ску4ен. Освен това, когато съм била с тях, седя и мъл4а. Той постоянно й говори не666то. Когато аз запо4на да приказвам, той ме прекъсва, казва й не666то, а тя веднага му отговаря. Аз млъквам...
Откровен и директен 4овек съм. По време на 1вия разговор си й казах вси4ко, то4но както си е. Нямам навика да овъртам и т.н. ... Резултат няма...

[Fr33land3R]
05-03-2007, 05:28
Syvet ne moga da ti dam samo da te pomolq da pi6e6 normalno bez 666.. mn drazni tva

05-03-2007, 06:30
Няма да пускам сега цитати, 666те отговоря на вси4ки.
С нея сме близки от около 2 години. През този период и аз съм имала приятел и не съм я омаловажавала по никакъв на4ин(е вярно, 4е контактите ни не бяха толкова 4ести).
Старая се максимално да проявя разбиране. Влюбена е, ок. Това оба4е не мисля, 4е я оправдава [-X .
Не харесвам приятеля й, за666тото ми е малко ску4ен. Освен това, когато съм била с тях, седя и мъл4а. Той постоянно й говори не666то. Когато аз запо4на да приказвам, той ме прекъсва, казва й не666то, а тя веднага му отговаря. Аз млъквам...
Откровен и директен 4овек съм. По време на 1вия разговор си й казах вси4ко, то4но както си е. Нямам навика да овъртам и т.н. ... Резултат няма...

Това е просто отвратително от нейна страна... Щом вече си говорила с нея и е нямало никакъв ефект няма смисъл да говорите пак...само ще се изнервите още повече. Е какво тя по цял ден ли е с него? И през деня и вечерта? Това е супер тъпо - да се влюбиш и всички останали едва ли не да умрат за теб. Просто спри да я търсиш въобще...няма никакъв смисъл да продължаваш. Намери си нови приятели и ако тя поиска нещо от теб ще те намери..не мислиш ли?

honda^
05-03-2007, 09:49
Това е просто отвратително от нейна страна... Щом вече си говорила с нея и е нямало никакъв ефект няма смисъл да говорите пак...само ще се изнервите още повече. Е какво тя по цял ден ли е с него? И през деня и вечерта? Това е супер тъпо - да се влюбиш и всички останали едва ли не да умрат за теб. Просто спри да я търсиш въобще...няма никакъв смисъл да продължаваш. Намери си нови приятели и ако тя поиска нещо от теб ще те намери..не мислиш ли?
Ами аз си имам доста приятели, с които да излизам насам-натам, но само с нея споделях толкова много :| . Тя знае стра666но много не666та за мен, които не бих ги казала на никой друг. Не съм сгре666ила с това, 4е й се доверих, но просто се 4увствам изоставена. Наистина е тъпо да прекарва666 цялото си време с гаджето, но... Абе тя си знае. Аз не виждам смисъл да я търся и само да и досаждам.

BAYO
05-03-2007, 10:27
Споко мацка, ще се усети твоята приятелка, че е постъпвала грешно и ще ти се извини. Въпрос на време е. После само да не съжалява за постъпката си. Ама така е, хората се осъзнават какво са направили, чак когато вече се е случило. И с нея ще стане така, просто я остави ся да видим колко ти е приятелка. :smt011

slan4evo_momi4e
05-03-2007, 13:41
аз си мисля, че ревнуваш ....

UnaBletoLoVeU
05-03-2007, 13:47
А може би приятелството е точно това...да правиш компромиси за сметка на собственото си щастие. Ако се опиташ да ги разделиш, ти наистина ще постъпиш ужасно. Повярвай, има приятелство и ако ти се радваш на щастието й и ги оставиш да се радват на любовта си, без да хленчиш, че я губиш, наистина ще си изпитала значението на тази дума. Приятелство не значи само споделяне, а и разбиране и поставяне в положението на другия.

ПП. Не съм чела ничии коментари, така че съжалявам ако съм повторила нечие мнение.

honda^
05-03-2007, 15:54
А може би приятелството е точно това...да правиш компромиси за сметка на собственото си щастие. Ако се опиташ да ги разделиш, ти наистина ще постъпиш ужасно. Повярвай, има приятелство и ако ти се радваш на щастието й и ги оставиш да се радват на любовта си, без да хленчиш, че я губиш, наистина ще си изпитала значението на тази дума. Приятелство не значи само споделяне, а и разбиране и поставяне в положението на другия.

ПП. Не съм чела ничии коментари, така че съжалявам ако съм повторила нечие мнение.
Аз нямам намерение да ги разделам!!! Тя е 666тастлива с него, за666то да ги разделям?! Тя си ре666ава какво да прави все пак... Не съм от тоя тип хора [-X

BWald0rf
05-03-2007, 15:58
Опитай се да преодолееш ревността си.Тя е щастлива с него и го обича но и теб те обича като фр и това че има гадже не променя чувствата и към теб ;)

malkoto_sladur4e
05-03-2007, 17:20
Стига рива,стига ! :smt008 Аз едно време казах ли ти,че няма приятелки и,че винаги един ден се разочероване една от друга м? :wink: Казах ти го нали?...Тогава ти ми твърдеше обратното,но ето сега и ти се сблъска с реалноста!И да не ти пука ! :wink:

coteto
05-03-2007, 19:01
blaze vi pone imate priqteli i to istinski a pak az si nqmam nikakvi nqma s kogo da si spodelq ni6ti i za tova si namerix re6enie pone taka mislq napravix si dnevni4e i si pi6a vsi4ko e az ot kakto se pomnq si imam dnevni4e.ama nqma lo6o v tova nali?vse pak az nqmam doverie i vqra na nikoi taka 4e e po dobre otkolkoto da spodelq s nqkakvi klukarki/

648541
05-03-2007, 19:37
pro4etoh iztoriqta ti samo do polovinata za6toto mi e mnogo poznato...s mene se slu4i su6toto...samo 4e nie bqhme 4 priqtelki i ednata si nameri gadje i po4ti ni zabravi...vseki den bqha zaedno i sqka6 nie ne su6testvuvame,e da oba4e sled godina toi q zarqza i tq prestana sqka6 da su6testvuva,sprq da qde napravo si iz4ezna i nali se se6ta6 4e ne moje da q ostavime v takuv moment....bqhme s neq,pomagahme i s kakvoto mojem no tq taka i taka go prejivq mnogo trudno...kakto i da e suvze se leka poleka....
ta tova koeto moga da ti kaja e 4e i na tebe 6te ti se slu4i su6toto da si nameri6 nqkoi s koito da iska6 da prekarva6 pove4e vreme dori ot kolkoto si prekarvala s priqtelkite ti...mnogo dobre znam kak se 4uvstva6 no to e do vreme...6te si nameri6 i ti nqkoi ne se pritesnqvai :wink:

Digital
05-03-2007, 20:04
Ами това е. Аз доскоро си мислех че само гаджетата идват и си отиват, пък то и с приятелите ставало същото. Дори и добрите приятели.
Freeze your soul.

honda^
05-04-2007, 06:50
Стига рива,стига ! :smt008 Аз едно време казах ли ти,че няма приятелки и,че винаги един ден се разочероване една от друга м? :wink: Казах ти го нали?...Тогава ти ми твърдеше обратното,но ето сега и ти се сблъска с реалноста!И да не ти пука ! :wink:
malko_sladur4e аз както писах горе в някой от постовете, съ666то не вярвам в приятелството. Но запо4нахме да водим този спор, за666тото ти натяква666 твоето мнение по въпроса :-s . Еми това е нередно [-X . Не си никоя, 4е да казва666 на тоз и оня "Няма666 приятели, не го ли разбра" и т.н. Кажи, 4е според теб няма и остави всеки сам да предцени...

648541
05-04-2007, 10:13
xaxxahxhxahaxhxahxahaxhxhxhxahxahxah kak q nahrani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

05-04-2007, 10:35
xaxxahxhxahaxhxahxahaxhxhxhxahxahxah kak q nahrani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Няма да има секс [-X " хахахаха. Като няма секс ще ти мухляса путката и самичка ще тичаш да измиеш паяжините.

honda^
05-04-2007, 12:25
Не съм я "хранила", просто й казах не666тата така, както аз ги виждам :::

malkoto_sladur4e
05-04-2007, 13:19
malko_sladur4e аз както писах горе в някой от постовете, съ666то не вярвам в приятелството. Но запо4нахме да водим този спор, за666тото ти натяква666 твоето мнение по въпроса :-s . Еми това е нередно [-X . Не си никоя, 4е да казва666 на тоз и оня "Няма666 приятели, не го ли разбра" и т.н. Кажи, 4е според теб няма и остави всеки сам да предцени...
Хахаха на мене пък никой никога не може да ми дава мненията си и да ми затапва вижданията по даден въпрос ! :wink: Така че каквото мисля аз това е вярното,защото просто е очевидно! :wink: :smt036 :smt020 :smt024

honda^
05-04-2007, 13:55
Хахаха на мене пък никой никога не може да ми дава мненията си и да ми затапва вижданията по даден въпрос ! :wink: Така че каквото мисля аз това е вярното,защото просто е очевидно! :wink: :smt036 :smt020 :smt024
Знае666 ли, запо4вам да си мисля, 4е не си от най-умните :-k .
Каквото си мисли666 ти, може и да е вярно, но според твоята гледна то4ка. Това, 4е си права за себе си, не ти дава право да мисли666, 4е вси4ки са кухи лейки(извинявай :twisted: )като тебе и имат съ666тите разсъждения. Земи се пооправи малко! Как о4аква666 да има666 приятели като ти не за4ита666 4уждото мнение и по-възможно най-наглия на4ин натяква666 своето... Еми как да стане [-X :evil: :smt013

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 11:24
Честито!От най-умните съм!Точно ти не си от тях! :wink:wink::wink:

BAYO
05-05-2007, 12:20

Oh, God, take me away from here, pleaseeeeeeee.

Малката, имаш още много неща да научиш и да видиш , преди да се изказваш толкова неподготвена. [-X

БАЙО
05-05-2007, 12:22
ИСКАМ ДА МЕ ШИБАТ КаЛИНИКИТЕ!

NightSky
05-05-2007, 12:52
Ще си останеш само с желанието :twisted:

BAYO
05-05-2007, 13:57
Ще си останеш само с желанието :twisted:

Хаха! Добре му го каза маце :>

И калинки неа да може да е*е камо ли нещо друго, щот просто няя с кфо просто :twisted:

648541
05-05-2007, 14:00
s brumbarite ne iska6 li :smt005 :lol: :lol:

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 14:12
:smt005 :smt005 :smt005 :smt040 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119

honda^
05-05-2007, 15:11

Oh, God, take me away from here, pleaseeeeeeee.

Малката, имаш още много неща да научиш и да видиш , преди да се изказваш толкова неподготвена. [-X
Благодаря за подкрепата :wink:

honda^
05-05-2007, 15:12
Мили4ка, земи се пооправи малко, за666тото си няма666 представа колко сме666на изглежда666. Приеми го като съвет :twisted:

BAYO
05-05-2007, 15:14
:smt005 :smt005 :smt005 :smt040 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119

Е на такива мнения "шапка им свалям" #-o