Влез

View Full Version : molq vi za ideq

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.
05-02-2007, 19:12
zdraveite.
az sum na 16 i utre spriqtelq mi pravim dve godini.
toi shte doide u nas a az iskam da e neshto specialno.
za sega imam sveshti i obleklo,v koeto toi iska da me vidi i nikoga do sega ne me e (dnes si go kupix po negovo jelanie)
iskax da vi pomolq da mi dadete nqkakva ideq kakvo moga da napravq za da e neshto po-specialno.
molq vi naistina mnogo za nqkoq ideika
P.P. Izvinqvam se ako e imalo takava tema ili nqkakva podobna

blagodarq vi predvaritelno

koalka
05-02-2007, 19:18
Мисля, че това е достатъчно. :wink:

05-02-2007, 19:18
za6to ne probva6 da mu napravi6 stiptiiz mislq 4e 6te mu haresa :wink:

miloto na miloto:P
05-02-2007, 19:20
mn se radvam za vas!!!dve godini si e mn vreme i e mn hubavo,che ste zaedno DANO VSE DA E TAKA I DA STE MNOOOOOOOOOOOGO SHTASTLIVI!!pojelavam ti go ot s1rce!!ami za utre..moje da ti se stori banalno..no..zavisi po koe vreme shte doide..da rechem,che ste v edna staq,kupi malki sveshti,ot onezi aromatiziranite,seshtash li se i gi naredi v staqta(vnimavai da ne stane pojar),ot nqkoi indiiski magazin,mislq che ima,prodavat susheni rozovi lista,am..mojesh da mu napishesh neshto,koeto idva ot s1rceto ti i da mu go prochetesh na fona na pesenta,na koqto ste tancuvali za pr1v p1t..USPEH!!dano s1m pomognala

05-02-2007, 19:21
Zna4i az sum mom4e i 6e ti kaja na mene kvo bi mi haresalo -Kato za na4alo oblekloto -ssve6ti ,napravi mu ve4erq i sled tova go zavedi kam legloto ti i go hapi savsem leko navsqkade i go deri s noktite si.Napravi taka 4e ti da vodi6 parada kaji mo prosto da legne i da te ostavi moje mu pravi6 malko striptis i sled tova kato se suble4e6 da go suble4e6 i nego i da pravite seks oba4e ti rukovodi vsi4ko i vsi4ko tva na priglu6ena svetlina ako ima6 vuzmojnosta.

ZaHarInChO
05-02-2007, 19:22
ами зависи ... водите ли полов живот :? ... аз ли4но с моита приятелка когато правихме годиа много се зарадвах , на един перфектен стриптиз придружен с оскъдно белио, след това малко зака4ки ... примерно вържи го за някои стол да неможе да шава докато му танцуваш... и се върти6 около него , след това би било добре една орална любов ако нете е гнус ... 6тото и такива ги има . :) и по нататък си знаете :) сигорен сам 4е това би се харесало на 99% от мом4етата :)

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.
05-02-2007, 19:22
shte doide sutrinta rano i shte sme zaedno cql den i sveshtite veche gi imam.mersi na tezi do sega,nadqvam se i oshte nqkoi da me posuvetva

gPa3HuTeJl
05-02-2007, 19:34

с1гласен с колежката.. 8)

sun_flower
05-02-2007, 19:48
Purvo evala naistina za vruzkata =D> osven vsi4ko za koeto sama si se dosetila ili s malko pomo6t,moje6 na naredi6 po putq koito minava gotini poslaniq,svurzani pomejdu si i sus strelki naso4va6ti,kato mu napi6e6 vs gotini ne6ta koito 4uvstav6 i primerno nakraq poslednoto,na koeto pi6e primerno obi4am te moje da e v teb,za da mu se naloji malko po-usurdno da si go potursi :o nadqvam se da ti e dopadnalo predlojenieto mi

BAYO
05-03-2007, 10:56

с1гласен с колежката.. 8)

Съгласен с колегите, другото от СЪРЦЕ!!! :D

Vladokaaa
05-03-2007, 11:18
zdraveite.
az sum na 16 i utre spriqtelq mi pravim dve godini.
toi shte doide u nas a az iskam da e neshto specialno.
za sega imam sveshti i obleklo,v koeto toi iska da me vidi i nikoga do sega ne me e (dnes si go kupix po negovo jelanie)
iskax da vi pomolq da mi dadete nqkakva ideq kakvo moga da napravq za da e neshto po-specialno.
molq vi naistina mnogo za nqkoq ideika
P.P. Izvinqvam se ako e imalo takava tema ili nqkakva podobna

blagodarq vi predvaritelno

Еми ако се и наебете вечерта ще е идеална.