PDA

View Full Version : Moля ви дайте ми съвет понеже вече започвам да се отчайвам

05-03-2007, 11:52
Имах си приятел дълго време. Много го обичах и продължавам да изпитвам все така силни чувства към него. Като всяка нормална двойка и ние се карахме – но само за глупости, нищо сериозно. Проблема беше, че го правихме твърде често. Месец преди да се разделим, аз виждах как лека полека го губя, но все така ставаше, че все единия се заяждаше с другия – като малки деца. Лека полека чувствата му охладняха. И след известен период от време той пожела да се разделим. Молех го, умолявах го, че ще се оправим, че просто сме в труден период, но той не намираше смисъл... Разберете ме този човек е всичко за мен! Не си мислете, че съм някаква 14/15 годишна тинейджърка която казва така, на всяка една малко по сериозна връзка. Не е така. Той наистина е всичко за мен. Без него живота ми просто е сив. Аз просто съществувам, не като преди – преди живеех и всеки ден за мен беше дар от Бога ... Дадох му време да помисли и вчера поговорихме отново. Помолих го да ни даде шанс. А той ми отговори: ‘разбери ме имам чувства към теб, но ме е страх да не се получи както тогава..сега ми липсваш,но не зная като се съберем дали няма отново да започнеш да ми ставаш безразлична... и двамата ни заболя много след раздялата, не искам да причинявам тази болка нито на теб нито на мен, отново... вярвай ми не зная какво да правя..’ Моля ви дайте ми съвет какво да правя. Понеже наистина го обичам безкрайно много и не искам да го загубя...

MartiSSima
05-03-2007, 12:09
Мила съвета ми е просто да се бориш за него!Показвай му всеки миг колко значи за теб!Друго незнам какво да те посъветвам от личен опит в момента ти казвам бори се!Не оставяй любовта ви да се изплъзне!Радвайте се на всеки миг заедно!Пожелавам ти успех дано всичко е наред![/b]

Octofunk
05-03-2007, 12:10
Въпреки че виждам колко много го обичаш, ти препоръчвам просто да мине време без да се виждате и чувате! Така и двамата ще разберете какво искате и ако и на него му липсваш толкова много, то той ще се върне при теб! Но според мен трябва време да преосмисли нещата!

miloto na miloto:P
05-03-2007, 12:11
подобно на моята история..но ние продължаваме да сме заедно,защото ще се справим с проблемите..според мен му покажи,че си приела решението му,помоли го да останете приятели и му се обаждай да се виждате,той сам ще открие промяната в теб,когато усети,че вече не си негова,но и си се променила и ще поиска да си те върне..ДАНО!!КЪСМЕТ:)

Magnoliq'
05-03-2007, 13:24
Мила съвета ми е просто да се бориш за него!Показвай му всеки миг колко значи за теб!Друго незнам какво да те посъветвам от личен опит в момента ти казвам бори се!Не оставяй любовта ви да се изплъзне!Радвайте се на всеки миг заедно!Пожелавам ти успех дано всичко е наред![/b] тоеа е нямам какво друго да добавя ! Успех !

BAYO
05-03-2007, 13:36
Борба. Само тва ще ти кажа. Покажи му, че можеш да се промениш. И да, промени нещата. Спрете с глостите, не се дръжте като малки деца, нали претендираш, че не си някоя 14-15г. Teen мацка.