Влез

View Full Version : Какво да правя?

05-03-2007, 15:05
Здравейте! Преди няколко дни момичето което харесвам имаше Рожден ден и бях поръчал на един цветарски магазин да и занесе букет в даскалото.. Така и стана самоче някакъв друг също и беше изпратил букет по-голям от моя и и беше написал някаква картичка, но не беше казал кои е.. Вечерта в 12 когато тя имаше Рожден ден аз и пратих смс с пожелание за РД и тогава за пръв път и казах че много я харесвам и постоянно мисля за нея.. След това признание и след букета с цветя тя все още не ми обръща внимание.. Как да я спечеля? Дали тя ще тръгне с мен или с онзи другия?

Valserp
05-03-2007, 15:19
Може би с никой от двамата.

die eiskoenigin
05-03-2007, 15:35
Хубаво е , че си се сетил да и пратиш цветя, смс-а сигурно също е бил готин, но аз имам усещането , че момичето не се интересува от теб щом като не ти обръща внимание дори след това.А принципът аз пръв и пратих смс (т.е. кой превари - той завари) не важи в случая. :(
Тъй че ако искаш съвет кво да праиш-пробвай пак и ако и тогава не стане, май ще е по-добре да се откажеш.
Сори че съм такава песимистка, но .....

vvs_go
05-03-2007, 17:59
tva s cvetqta ne stava zaguba na pari dadoh 50 lv na sv valentin i rezultata be6e nulev

JaklinA
05-03-2007, 18:04
може би и трябва малко време нз

sh3_1s_7h3_0n3
05-03-2007, 18:09
causa perduta

по-добре се откажи и се огледай за някоя друга... щом въпреки всичко проявява явна незаинтересованост към теб...

Feel Lonely
05-03-2007, 18:39
Може би с никой от двамата.
I az mislq taka..

koalka
05-03-2007, 18:43
Щом не те харесва(това поне показва държанието й) най-вероятно няма да тръгне с теб. :wink:

kuber
05-03-2007, 18:55
tva s cvetqta ne stava zaguba na pari dadoh 50 lv na sv valentin i rezultata be6e nulev

хехехех
Да беше отишал в някой "офис"

А по темата: Кога ще се научите, че такива неща не се казват чрез СМС или по телефона - тка излизаш страхлив

Трябвало е да проявиш смелост и хладнокръвие като отидеш и и кажеш всичко в очите.
Имайте достойнство бе хора...
Ти сега в нейните очи си жалак... Бъдй мъж и действай открито и дирекно!