Влез

View Full Version : neznam zashto taka

05-03-2007, 14:14
zna4i az sumna 21 , ot 15 godishen hodq i na rabota i na u4lishte ot togava ne sum sprql i pravq samo tova sega zavurshih i samo raotq i si stoq kusthi pred komputara, no se pritesnqvam 4e jeni ne me interesuvat mojebi shtom pisha tuka zna4i me ineresuvat mlako no ne i az neznam, vikam si da neusm pedal nesho no i maje ne me interesuvat i dnite pri mene is minavat smao rabota i v kushti tuk tame izlqzq do magzina, i tova 4e mi e takuv jivota ve4e 6 godini neme ebe no toa za jenite ve4e napravo se pritesnqvam malko nito okoto mi hvashtat nito nishto samo gi psuvam kat vida nqkoq macka da kara nqkoi SLC mercedes ,nqkoi ako ima podoben proglem i ako jivota mu e nastupil promqna sled vreme da kaje da ne se pritesnqvam ili da napravq nqkakvo deistvie

mademoiselle_de_Soleil
05-03-2007, 14:20
pfhahahahahahahahahah abe 4ovek......ima i dr ne6ta na toq svqt osven rabota i kompiutara..... :D :D kak moje na 21 da ne se zaglejda6 po madamite?! :D :D :smt005 :smt005

Mainata ti
05-03-2007, 14:25
От това което си написал мисля че ти липсват контакти с хора.Хора, като приятели с които да се веселиш, да излизате на барове,кръчми и т.н. Не знам дали е така,поне не си споменал. Според мен е по-добре да не се затваряш у вас, ами излезни някъде. Ако ти не си пормениш живота, трудно някой ще го направи друг. Ако пък нямаш проблем с приятели, а само с жени,направи същото.Отвори се към света по начин, който можеш. Не знам с какво друго да помогна, така че успех.

PaRkInSoN
05-03-2007, 14:28
Излизай бе момче не стой затворен в къщи!
Като почнеш да излзиаш ще се промениш! :::

Ariena
05-03-2007, 14:34
Започни да излизаш по-често. Опитай се да промениш ъгъла, от който гледаш живота. Живота не е само работа и компютри. Добре да предположим, че чрез упорита работата ще постигнеш голям успех и ще спечелиш доста пари. Това добре, но ако няма с кой да споделиш всичко това, за какво ти е тогава. Започни да излизаш, все пак си на 21, а не 91. Опитай се да промениш ежедневието си, не дреми вкъщи пред компютъра. Пожелавам ти успех.

05-03-2007, 14:56
taka e neizlziam nikade nqmma mnogo priqteli s koito da izlziam i tva koeto kazvate zapo4ni da izlziash da se zabavlqvash zvu4i dobre no ne e mnogo lesno za ispulnenie taka kakto zvu4i no qvno dokato si go povtarqm nikog anqma da zapo4n ada izlizam

N0_feAR
05-03-2007, 15:03
Виж ся предполагам че не може да нямаш поне един приятел, с който да се подберете някъде...то било да бар,кафене,дискотека или просто малко да се пошматкате.Може да се позапознаете с нови хора(при тебе в случея и с жени) Няма нищо лошо в тва.Трябва малко да поотпуснеш нещатата.Сам каза че от 6 години насам само учиш,работиш и чаткаш на компа.Еми вземи се поразнообрази малко.Даже ако отидеш един ден на фитнес пак можеш да се запознаеш с много нови хора ;) Айде и не се чуди, а действай!

05-03-2007, 15:09
a kat kaza fintes mislq da po4vam zashtoto do nas otvarqt edin visok sum192. teja 110 kg rakatami e 43sm ne e mazna tova mnogo li e mlako li e bahtami se me hvali se edno si e kupil porshe i da imam edin priqtel i s nego izlziame ponqkoga i to primerno da obikolim burrgas s koli4ka da otidem do nqkoq benzinostanciq da hapnem po diskoteki sum hodil 2 puti i to dve pritelki na sestrmi me napiha i ne si spomnqm nishto ot tozi den

Mishity
05-03-2007, 15:13
Излизай повече!Излизай с приятели,ходете по дискотеки,по кафета насам танам и 100% някоя мацка ще ти хване окото.А и ако си се интересувал единствено от работа .. тя до такава степен те е вманиачила,че не мислиш за друго.Поживей си!Сега е момента,не като станеш на 50г :roll:

Miss_Beauty_16
05-03-2007, 15:20
E kak iska6 da te interesuvat jenite kato ne izliza6. Izlizai s priqteli ako nqma6 nameri si takiva, zapoznai se s nqkoe momi4e opoznai q i taka v kraina smetka ni6to ne gubi6. Opredeleno ti trqbva promqna

bibonka
05-03-2007, 15:22
Депресия моето момче...депресия :) Започни да излизаш повече и намали работата малко и ще видиш как постепенно всичко ще си дойде на мястото :)

Adwokat
05-03-2007, 15:57
A be pich izlizai na kafeta , diskoteki i t.n.. ili s kolegite ot rabota e.. nqma li twoi nabori izlizai s tqx spriqtelete se... ili xodi na disko moi si fanish nqkoi gadje.. i t.n

Leo Messi
05-03-2007, 15:59
Почвай да ходиш по дискотечки, по кафета и насам натам. Кво па лошо има че приятелките на сестра ти са те напили и са си играли с теб. Даже е супер яко и ако тряа дори може пак да им се обадиш :P Тряа просто да се кефиш на живота!!!

Drakthul
05-03-2007, 16:06
Няма за какво да се притесняваш, инвестирай в себе си ( здравословно хранене, фитнес ), бачкай си, събирай си парици и си купувай квото си искаш! Вобще да не ти дребе за тия скапани пачи. Аз съм почти по абсолютно същия начин и вобще не ми дреме! Отдавна съм разбрал, че жените няма да ги разбера и не се и опитвам! Кога на купонче, на дискотека - трескам по някой колко да не забравя как се прави и тва е! Иначе вобще не ми пука за тия работи. Да си губя времето да омайвам неква пача, а тя да ми говори некви глупости и да харача пари за тъпотии, вместо да си зема амино или протеини.. да бе да.. Фитенс, здравословно хранене, спорт, компютри ( ДотА ), бачкане .. кво повече му трябва на човек!!? :-D

05-03-2007, 16:06
neim znam imenata apuk i te sa po golemi ot men kolegite mi ot rabota sa na ot 35 do 45 godini , i kak stava tozi noemr da izlqza da si namerq priqteli zvu4i mi malko kato izlez i si kupi strandjeka

vvs_go
05-03-2007, 17:07
moje da si A sexualen

Mainata ti
05-03-2007, 18:03
Ами никой не е казал че е лесно. От друга страна, по-лесно от това да се запознаеш с някой, просто няма.

koalka
05-03-2007, 18:18
Може би си на такъв етап от живота си, не знам, но опеделено не мисля, че си гей.

05-03-2007, 18:48
a i oshte neshto ot izvenso vreme 4eta tozi forum i gledam 4e pove4eto abonati na saita se oplakvat ot kolko im bil malak ili nenzam si ko si kak da obedi onazi priqtelkatmai neshte da mu pravi svirki onazai se 4udila men puk ne me valnuvat tezi raboti, mersi 4e se otneseohte s razbirane kum proglema mi

05-03-2007, 18:58
Първо да кажа на всички, които казваха: излизай, забавлявай се и т.н. Хора не си мислете, че е толкова лесно да се излиза/забавлява на хора, които нямат средства и то от малка възраст. За конкретния случай не мога да говоря, но много почнали работа на 16, въобще нямат проблемите на обикновенните тиинейджъри. Те мислят за това, какво да ядът и как да преживяват! Просто, ако опознаете такива хора, ще разберете какво имам в предвид. Но със сигурност много от вас никога няма да имат подобни проблеми, а и аз им пожелавам да ги избегнат!
За автора на темата.. В това няма много странно и лошо, просто си се отдал на други неща. Препоръчвам ти, ако нямаш сериозно финансови проблеми, опознай кафенетата в града и дори с хора от бившия ти клас се свържи и излез малко. Предполагам, че много учат по София/Варна, ако имаш възможност иди им на гости и се весели по дискотеките.