View Full Version : Не предполагах,че ще е толкова зле!
iNl0Ve_wItX_liFe
05-03-2007, 15:58
Хора,днес с маика ми(ужас) ходихме в някво даскало и бешесупер гадно! Мале.... сичко НОВО и ми се лепналинекви курви,ама не от ония лиглитеа отония злобните! Малееееее! И сички гейчетаот моето даскало! Мале .....неискам да кандидатствам!Ония в сравнение с нащо даскало (според мен преди - най-гадното на света) ....... няам думи! Предтех изглеждаме най-задружния клас!
ПЛС! Кажете ми че не навсякъде е така! Като ги видях ....просто се изплаших ..... :? :smt010
Ако можете кажете вие от коедаскалосте и дали е свесно!
НЕ искам в друго даскалооооооооооооооооооо ооооо! :smt010
Кажете нещо! :smt009
Е,виж сега и на мен никак не ми хареса 1вия ден,когато отидох-изглеждаше ми точно като някое ОБЩЕЖИТИЕ , а и хотата едни..надути или тъпи комплексари ,или сноби...в началото си въобразих,че е екстра и всичко вървеше добре,но в последсвтие се уверих,че ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НЕ ЛЪЖЕ , та мисълта ми е,че ако не ти е харесало, просто кандидатствай другаде,не е задължително да си там,нали? А може и да се окаже яко, кой знае... но според мен не рискувай,защото аз сега съжалявам,но нямам как да променя обстоятелствата! ТИ постъпи,както намериш за добре.
iNl0Ve_wItX_liFe
05-03-2007, 16:35
Е,виж сега и на мен никак не ми хареса 1вия ден,когато отидох-изглеждаше ми точно като някое ОБЩЕЖИТИЕ , а и хотата едни..надути или тъпи комплексари ,или сноби...в началото си въобразих,че е екстра и всичко вървеше добре,но в последсвтие се уверих,че ПЪРВОТО ВПЕЧАТЛЕНИЕ НЕ ЛЪЖЕ , та мисълта ми е,че ако не ти е харесало, просто кандидатствай другаде,не е задължително да си там,нали? А може и да се окаже яко, кой знае... но според мен не рискувай,защото аз сега съжалявам,но нямам как да променя обстоятелствата! ТИ постъпи,както намериш за добре.
Благодаря :)
az min godina vlqzoh v ikonomikata sq sum 10klas ama ne tam e vuprosa. Otna4alobqh v edna paralelka kudeto mi be6e sr qko vsi4ko si be6e OK ama posle ba6tata mi zaqvi 4e ima vuzmjnost da me izmestqt v 2no po hubava paraleka v su6toto daskalo= Kato se zapoznah s novite si suo4enici nqmah dumi bqha sr obiti vsi4kite 20% bqha absiolutni ciganeta abe s 2ve dumi pa4i i vikam na ba6tate a ne v nikauv slu4ai nqa ma natika6 tam ama nqma6e polza da go molq premestih se. Sq 2ra god sum s tqh i vse o6te sa si pa4i ama pone gledame da se razbirame kolkoto mojem puk i si namerih sreda ot 2 - 3 4oveka i ne me ebe kvo govorqt za men i za kvo mi zavijdat a minavam i zaminavam prosto si pravq taka 4e da mi e Qko i ne sujelqvam 4e se izmestih 6toto sq sum v po dobura paralelka opredeleno!
И на мене ми се виде точно така като кандидатствах. След 3 години вече може да се каже че само 40% от училището е толкова лошо. Момичетата някакви сладки и добри са, само малко от тях са каквито описа че си видял. В началото сигурно всичко изглежда зле ама би трябвало да не е, просто нещо ново от тоя сорт ... няма как да ти се види добре.
Помня първата година, некви батковци на оглеждат в стаите, ше на бият, а след няколко месеца - пием бира долу в кръчмата. Ае късмет!
fak_you_maafaka
05-03-2007, 17:09
Тва бях аз ^ :?
maybelline
05-03-2007, 17:44
Хора,днес с маика ми(ужас) ходихме в някво даскало и бешесупер гадно! Мале.... сичко НОВО и ми се лепналинекви курви,ама не от ония лиглитеа отония злобните! Малееееее! И сички гейчетаот моето даскало! Мале .....неискам да кандидатствам!Ония в сравнение с нащо даскало (според мен преди - най-гадното на света) ....... няам думи! Предтех изглеждаме най-задружния клас!
ПЛС! Кажете ми че не навсякъде е така! Като ги видях ....просто се изплаших ..... :? :smt010
Ако можете кажете вие от коедаскалосте и дали е свесно!
НЕ искам в друго даскалооооооооооооооооооо ооооо! :smt010
Кажете нещо! :smt009
Споко,ще оживееш където и да попаднеш.Не мога да ти препоръчам - от година на година поколенията са все по-зле и по-зле,така че където и да си ще е еднакво "добре" и "зле".Горе главата и се успокой!Голяма работа при кой ще си.Ще се сприятелиш с тях,ще видиш ;)
_DaRk_AnGeL_
05-03-2007, 17:57
Аз като отидох за първи път в новото дасколо ми мязаше на няква болница... нови съу4еници, нови стай, нова зграда... всичко ми беше толкова чуждо и първото нещо което си помислих е за ко съм кандидатствала там?! Но сега вече спр мн си го харесвам, аз съм в гимназия по електротехника и вътре е пълно с момчета и ти като влезеш вътре е се едно джунгла, но хората са много по яки и по добри от колкото в основното училище :) така че не се стряскай ;)
BWald0rf
05-03-2007, 18:02
Ти изобщо не познаваш тези хора там и имаш само някаква бегла представа за училището така че не трябва да се отказваш заради това ;)
Exothermic
05-03-2007, 18:03
Ми даскалото ни е супер,ама съучениците ми с няколко изключения са пълни пендели.Много съ тъпи ......ма споко ще свикнеш постепенно да седиш в една стая с тях и да ги гледаш всеки път и лллл иии ....ииЪх
в нац.проф.гимназия М.В.Ломоносов учааа
nelkalee
05-03-2007, 18:28
Ами когато отидох за първи път в моето даскало беше ужасно, изобщо не ми хареса!Ама сега вече там са ми приятелките и всичко и малко или много свикнах!А хората са еднакви навсякъде няма училище в което да няма злобни хора!Където и да отидеш все тая!