Влез

View Full Version : КОРЕМ

SaDneSs`
05-03-2007, 16:24
Хораа....кажете ми как да си махна коремчето? Освен коремните преси..
правя по 100 дневно..и пак не се смалява..плс

05-03-2007, 16:31
abe ti na 5 li si be ne vijda6 li 4e ima tarsa4ka ima nay malko 30 temi po vaprosa ami nqma da ti sa maha 6kembaka i po 500 na den da prai6 ako qde6 po 10bani4ki na den

Drakthul
05-03-2007, 16:34
Така .. първо корем НИКОГА, ама АБСОЛЮТНО НИКОГА не може да се свали с коремни преси.<ТОЧКА! Защо? Защото когато правиш коремни преси натоварваш коремните мускули, тоест мускулите се разсширяват и оголемяват. Друг е въпроса, че със 100 коремни преси на ден 100% претоварваш мускула, което води до много лоши последствия ( отделяне на млечна киселина, болки в корема, намаляване на коремните мускули ( да не се бърка с отслабване, защото намалява мускула, а не мазнините )). Съвсем е друг въпроса, че сигурно не изпълняваш правилно упражнението, защото със 100 коремние преси на ден на следващия нема да може да се дигнеш от леглото..

ПО ТЕМАТА - корем се сваля само и единсвено с ДИЕТА+КАРДИО!! Диетата е индивидуално съствен режим на хранене съобразен с целите и възможностите ти като задължително се спират - цигари, алкохол, газирани напитки, кафе, захар, сладки, тестени изделия, хляб, зрънчовци, чипсове, полуфабрикати, сандвичи, мак'доналдси, КФЦ-та и т.н.! Кардиото е тична, колело и т.н.

05-03-2007, 17:06
Drak'thul, samo da te svetna, ne si osobeno osvedomen po vuprosa... ta taka 4e dieta ti trqbva, qsno e, 4e s kardio stava i tva su6to. Oba4e koremnite presi dale4 ne sa ti izli6ni - naprotiv, kolkoto po-stegnati i razviti muskuli ima6, tolkova po-intenzivno se izgarqt mazninite okolo tqh, taka 4e koremnite presi nqma da gi spira6, no produljava6 s ti4ane ili kolelo na nai-lekata skorost i burzo vurtene. O6te pove4e 100 koremni presi sa ni6to Drak'thul... vijdala sum hora deto pravqt po 200 i ne6to - 300 bez da im migne okoto... a na teb 6tom sa ti trudnost i posle ima6 daje muskulna treska... qvno si prekaleno obezdvijen...
P.P. pri ti4ane ili velo si uvivai nailon okolo korema,ako nqma6 gumen kolan, za da se izpotqva i zagrqva dopulnitelno, ima efekt, probvala sum! Uspeh!!!

Buhtaaa
05-03-2007, 17:18
ne mojesh si mahnesh korema po kakvito i da bilo nachini ... probvala sym sichko koto sa mi kazali ... s koremni presi samo mojesh si go stegnesh ama ne i da go mahnesh ...

Drakthul
05-03-2007, 17:22
За съжаление неосведомения тука си ти.. първо никаде не съм казал, че коремните преси/мускули са излишни .. това за мазнинтие околко тях дет се изгаряли по-бързо направо ме разби, просто отива в някви фитнес форум бисери..

За коремните преси пък вобще не си запознат/а така, че моля без глупости .. първо се научете как се изпълнява упражнението, защото и аз ако тръгна мога да направя 50000 ама не е това целта .. второ корем никога не се тренира всеки ден, дори не и през ден, корем се тренира 2 пъти, да точно така - 2 пъти в седмицата! И не повече от 3х20 .. тия дет правели по 300 и не им мигва и нямали мускулна треска >>> ха-ха-ха-ха .. ясно ми е кви преси са правили .. :smt005

Другия огромен мит е това с изпотяването и найлоните и т.н. Та нека ти го обясня и него. Горенето на калории не е по никакъв начин свързано с изпотяването. Изпотяването е реакция на тялото при прекално затопляне ( когато се прави кардио се увеличава пулса, а от там и температурата ) и е с цел да го охлади. Двама човека правещи едно и също кардио в продължение, на 30 мин. ще са изгорили почти еднакъв брой калории ( е зависи какво са яли преди това, добавки и т.н. ) без значение дали единя плува в пот, а други има две капки на челото ( тук определна роля играят и отделящите жлези ).. съвсем друг въпрос е че потта трябва да се мие от кожата, а не да се втрива в нея благодарение на найлона/колана ..