View Full Version : Съвет...?
BebeTooOoo
05-03-2007, 18:34
Здравейте !!! Пиша...защото имам нужда от съвет... и предполагам че ще ми помогнете.Значи ситуацията е следната---в края на 1-вия срок ... момчето което харесвам се премести в друго училище...стана ми много гадно...защото наистина исках нещата да се получат...той ми призна че ме харесва...и секи път искаше да се запознаем...но от глупавия ми срам аз все измислях нещо...и не отивах...което е голяма грешка.Продължихме да си пишем и в скайп и с смс-си...но всичко беше същото.Попринцип си се движа с някой от момчетата от бившия му клас...и вчера така стана , че се срещнахме...съответно той да се види с тях и т.н. Но по смс-сите ми каза че няма да забрави да се запознаем като се видим..но това не стана...бяхме около 1 час и нещо заедно...а нито дума... :( Вече незнам какво да правя...много го харесвам...вече не се срамувам до такава степен , че да го отбягвам...но просто незнам какво да му кажа...след толкова време отлагане да се запознаем... сигурно ще ме помисли за побъркана...няколко пъти ходих до даскалото му.. но не го виждах.Много искам да му кажа какво изпитвам , но ме е страх от реакцията му...Моля ви дайте ми съвет как да постъпя...какво да направя...защото вече не издържам... Мерси предварително...
BWald0rf
05-03-2007, 18:38
Ами...след като харесваш това момче просто не прави грешката заради срам да оставиш нещата така.След като той не прави първата крачка към запознанство-направи я ти.Следващия път като се видите иди при него..поздрави го..намерете си някаква тема за разговор и така..Нататък ще е по лесно да се стигне до евентуална връзка ;)
Айде успех :)
UnBornKb
05-03-2007, 18:39
Ако наистина искаш да стане нещо, трябва да оставиш срама на една страна. Като за начало направете първата крачка със запознаването и от там нататък мисля всичко ще се подреди. Успех!!
Горе долу те разбирам 'щото имах подобна ситуация.И аз кат теб мног се канех да се запозная с тва момче,съответно и той с мен, но все нещо не се получаваше и аз незнам защо.както и да е предполагам, че щом ти е казал че ако се видите веднага ще се запознае с теб,а не го е направил явно не само ти си се срамувала.Няма какво друго да те посъветвам освен ти да саи тази, която ще направи първата крачка.Айде успех!
BebeTooOoo
05-03-2007, 19:15
Ще напраа сичко за да се запозная с него ... но незнам какво да му кажа... как да го заговоря...дайте идеи плсс...мерси на тези които дадоха мнение...
е нали ти е споделил че и той те харесва не се притеснявай просто се разберете да се срещтбенете някаде й се запознайте.
UnBornKb
05-03-2007, 19:31
Ми .. като се засечете му се усмихваш чаровно и казваш "Здравей, не мислиш ли, че е време да се запознаем?" или нещо такова .. импровизирай ;)
Vladokaaa
05-03-2007, 19:49
Еми май нещо си закъсняла :lol: То момчето до кога да те чака???
Ами...след като харесваш това момче просто не прави грешката заради срам да оставиш нещата така.След като той не прави първата крачка към запознанство-направи я ти.Следващия път като се видите иди при него..поздрави го..намерете си някаква тема за разговор и така..Нататък ще е по лесно да се стигне до евентуална връзка ;)
Айде успех :)
Съгласна съм1не чакай,ами действай докато е време :-D