Влез

View Full Version : Ако някой може да ми обясни.....

05-03-2007, 19:07
Здравейте.Аз съм момче на 16 години ето го и моят случей:Преди 1 година бях на екскурзия от училище а на предишния ден бях скъсал с гаджето ми.Беше ми ужасно защото я харесвах доста и цял ден ми беше кофти.Един от мойте приятели доиде и ми даде савет че за да забравя момиче най-лесния начин е да си намеря друго и да не мисля за предишното е послушах го и и това явно ми беше грешката.Преди бях чувал че момичето с което се пробвах ме било харесвало много и т.н и реших да действам ОБАЧЕ вечерта направих грешката да се напия и нищо не направих ](*,) [-( .На другия ден вече трябваше да се връщаме и изобщо не ми се занимаваше със такива работи .Върнахме се в София и започна лятната ваканция от тогава 3 месеца не съм я виждал тя замина за чужбина и така я забравих но идва 15 ти септември и в главата ми проблясва някакви спомени за екскурзията.Минават 2-3 седмици нея я няма на училище и аз си мисля че вече се е преместила и никога повече няма да я видя и по едно време поглеждам през прозореца и я виждам как идва към училище и се зарадвах адски много.След този ден си мисля вече само за нея и осещам че нещата отиват към влюбване но аз нищо немога да направя за мен съществува само тя и никоя друга.За 1-2 месеца супер много се зближихме станахме супер добри приятели и идва друга екскурзия на нея вече си казвам че няма да се напивам нищо няма да правя само да тръгна с нея така и стана нищо не съм правил обаче ми я взе един от мойте "приятели" тогава вече неможах да издържа отидох в мойта стая напих се и се оказа че от накякаде набарах нож и тръгвам да го търся по стаите да го убия добре че ме спряха че иначе незнаех кво правя и щтех найстина да го убия.От тук вече ще ви разкажа на кратко шото много дълго стана.Прибираме се на към София аз съм си пуснал няква сдухана музика и съм заспал отварям си очите и я виждам как реве.2 дена след като се върнахме реших да и кажа какво изпитвам към нея(въпреки че тя вече се беше досетила)и тя каза че не искала гадже точно сега иначе ако искала гадже нямала да се замисли изобщо.Е добре това сега как да го разбирам с една дума ми каза в очите ИЗЧЕЗВАЙ или че изпитва някакви чувства към мене обаче не иска да ходиме тва се чуда ве4е няколко седмици и немога да си отговора.Вие как го разбирате тва според вас какво е искала да ми каже с тези думи

П.П:Пропуснах да кажа че след като ми каза тея думи ме гушна и после я виждам в коридора пак реве....

_DaRk_AnGeL_
05-03-2007, 19:17
Според мен трябва да поговориш с нея на дълго и на широко за това какво ще става за напред ако наистина я харесваш или пък си жлюбен в нея! Единият вариянт е наистина да не иска да се занимава с теб както сам каза а просто да иска да ти е приятелка защото в пове4ето слу4аи когато едно моми4е се сближи с мом4е това за нея не озна4ава 4е го харесва но щом ти казваш 4е сте ходили за някакъв период от време може би не ти е безразли4на... а от друга страна когато стане нещо такова тя се от4уждава от мом4ето и се мъ4и да го избягва, но щом ти казваш 4е като си я видял тя е плака което може да е заради теб или по някакъв друг повод по - добре ще е да си поговорите за да приклю4и вси4ко това и от там ще разбереш дали имаш някакви шансове за напред или просто ще си останете приятели...

MeRiToR
05-03-2007, 19:19
mi men samo moga da ti kaja 4e momi4eto i to e mn privurzano kum tebe i 4e nqq te zabravi lesno no go pravi za neino dobro 6toto ti si malko buen kakto 4eta tuka .i neq q e strah d ane stane en6to takova i po natataka . po dobre q ostavi ako naistina si tolkova vliuben samo 6te q naranish pove4e ako produljavash . [-X

Th3MaN
05-03-2007, 19:22
Тва стана като сапунен сериял. Толко много време да я харесваш и да не направиш нищо Вземи си в ръце и действай. Ако не стане поне ще знаеш че си опитал. Успех

05-03-2007, 19:27
Edno momiche nqma da se razplache prosto ei taka shtoto nqma kvo drugo da pravi... spored mene ima neshto kum tebe,no ili e naranena ot predishnoto ti durjanie ili q e strah ot neshto.. tuk veche ne znam.Samo ne shvanah zashto si trugnal da ubivash momcheto?nqma li i drugi nachini?moje da si q stresnal s povedenieto si... Pogovori s neq za da se izqsnite.Zashto pravi edno,a kazva suvsem drugo...i da se chudish sam nqma da go izmislish..nito puk nie

Valserp
05-03-2007, 21:03
Извадил си нож ли, ве боклук? Как няма да реве момичето. Я иди порастни, после си помисли за отношенията между хората.

extazygirl
05-03-2007, 21:09
tebe e imala v predvid ;)

05-03-2007, 21:39
Не вади нож срещу човек щото аэ энам че като го иэвадиш ТРЯБВА да го ползваш не че искам да одиш ся да го колиш тоя твоя приятел

BAYO
05-04-2007, 09:43
Нож ли бе??? :smt118 ОмФг... :arrow: отпиши я от живота си, сега.

Cunk
05-04-2007, 13:55
Извадил си нож ли, ве боклук? Как няма да реве момичето. Я иди порастни, после си помисли за отношенията между хората.

stiga de... bil e piqn i razstroen kvo pyk ... :| ne e iskal

Cunk
05-04-2007, 13:56
po-dobre pogovori s neq... shtom te e gushnala znachi 100% ima neshto koeto izpitva kym teb ... uspeh 8-[

titania
05-04-2007, 14:25
като гледам те харесва, ама наистина сигурно е страх от нещо, за реването предполагам че е от това че си мисли че може и да те загуби, но за това тя сама си е виновна
ама като се замисля, че дори и момичетата понякога се мъчат да си върнат някой може и тя да те потърси, но не й знам нейното мислене
говори с нея, па може и да се случи нещо ;)