Влез

View Full Version : trqbvat mi spe6ni s1veti

Seks1t i G1z1t
05-03-2007, 21:06
az s1m na 18 i obi4am pod4ertavam obi4am edno momi4e ot moq klas i s1m dosta nesiguren kakwo da pravq sled slednite ne6ta koito se slu4iha ta tq e dosta prqma i vinagi kazva tova, koeto misli re6ih da predpriema ne6to napisah i 3 stihotvoreniq na dosta seriozna tema i sled kato gi pro4ete se zamisli dosta usetih 4e po4uvstva vsqka duma i mi kaza mnogo sa qki ( dadoh i samo 2-te) na sledva6tiq den i dadoh tretoto pak dosta se zamisli i kogato zagovorihme za tqh mi kaza ami ako edno momi4e go 4uvstva6e tova 6te6e da e tvoq no go kaza dosta zavoalirano izob6to ne v nein stil po princip bi kazala az ne iskam da b1da s teb ili ne6to ot sorta no mislq 4e ne e sigurna. Vie kakwo mislite

gPa3HuTeJl
05-03-2007, 21:08
Че има искрица любов в нея.. там няк1де д1лбоко в нея тя крие своята любов, която чака да б1де открита.. няма какво да му мислиш - от опит глава не боли.. такаче действай и айде УСПЕХ !

Nassgerrack
05-03-2007, 21:17
Ти си мечтател.
Със стихотворения едно момче много много много рядко може да свали момиче. Просто не е мъжкарско.
Мацката много добре ти е схванала намека,ако имаше нещо да ти каже нещо положително,щеше да го направи. Не е знаела как да реагира в тая ситуация и затва е изръсила такава завъртяна фраза. Втрещил си я,ама да знаеш,че следващия ви сериозен разговор ще е открит,така че се приготви ;)

Разговор,подчертавам разговор,а не дискусия върху новото замацано стихче. Тряа да говориш сериозно с нея за чувствата ти.

kuber
05-03-2007, 21:41
Ти си мечтател.
Със стихотворения едно момче много много много рядко може да свали момиче. Просто не е мъжкарско.
Мацката много добре ти е схванала намека,ако имаше нещо да ти каже нещо положително,щеше да го направи. Не е знаела как да реагира в тая ситуация и затва е изръсила такава завъртяна фраза. Втрещил си я,ама да знаеш,че следващия ви сериозен разговор ще е открит,така че се приготви ;)

Разговор,подчертавам разговор,а не дискусия върху новото замацано стихче. Тряа да говориш сериозно с нея за чувствата ти.

точно така

BAYO
05-04-2007, 12:05
Абе не е баш така , ама както и да е. Според мене има още хляб в тия отношения, просто отиваш и си ги взимаш :wink: И тоя път не толкова сухарско, бъди по-нахъсан за успех иии ... не си мисли за провал, още преди да си говорил с нея.

BWald0rf
05-04-2007, 12:11
Според мен като го е казала "завоалирано" не е искала да те нарани или нещо такова... :roll:

honda^
05-04-2007, 13:14
Мисля, 4е не изпитва ни666то към теб. Каза666, 4е е директна, ами ако е така, до сега да е направила не666то за да те спе4ели :| . О666те пове4е, след твоя опит не е предприел ни666то, отново :roll: . Еми не виждам смисъл да продължава666 :roll: