View Full Version : КАКВО според Вас ТОЙ има към мен????
_abe nz we hora_
05-04-2007, 09:53
ТОЙ ми е от класа:
има една(пак е от класа),с която постоянно говори,предлага й,осамотяват се на купони и т.н....,НО:
пита за мене(случайно съм го чувала и даже тогава му напомнят да спомене за "другата",защото сички си мислят че я харесва),само ме хвали,сяда винаги така че да ме гледа и го прави някво вторачено,дълбоко а едновременно и тъжно,,,,може и нищо да не изпитва,но усещам просто,,,една такава енергия -аз пък само съм привързана към него..........уфффффффффф надали някой ще помогне :smt010 :smt010 :smt010
mechtaq_za_teb
05-04-2007, 10:29
Emi neznam...ne sym mnogo sigurna,no e napalno vazmojno da ima nqkakvi simpatii kam teb,shtom te gleda taka.Zashto ne mu kajesh kakvo izpitvash kym nego?
Може би иска и тебе, и нея. Може би те харесва, като визия, за тва да точи лиги по тоя начин. Ма ти му направи така, че да те гледа непрестанно, още по-вторачено и да не мисли за оная а за тебе. Флиртувай, не се предавай, след като той и тя не са НИЩО, поне от тфа коет разбрах де. Може само да си "играят" без чувства... пък нз.
BWald0rf
05-04-2007, 11:17
Май си доста объркана...Ами намекни му че го харесваш и виж реакцията му...Ако продължава да се държи така(да се занимава и с нея и с теб) просто няма смисъл да се мъчиш с него :)
Вероятно и той самия не знае към коя, какво изпитва :)
beautiful.soul
05-04-2007, 12:31
може да те ебава
Кажи му пък каквото стане. Ако не искаш директно по така дискретно но все пак пробвай.
Cherlotte
05-04-2007, 13:09
Ами, че ти само си "привързана", както каза (което малко странно ми звучи, да не би да сте приятели? :smt017 ), към него. Тогава дори той да има симпатии към теб (както изглежда), няма особено значение. Ако решиш, че имаш някакви чувства към него, тогава вече си струва да се замислиш дали и той изпитва нещо към теб и евентуално да предприемеш нещо. :wink:
бих казала че момчето има симпатия към тебе, ама ако е и нещо още направи нещо че да ти се потвърдят нещата, ама това е моя гледна точка, макар че от къде да знае човек какво си мисли някой
Само той си знае какво му е в главата, но определено си му е най-добре да се занимава и с двете ви.
alkobalko
05-04-2007, 17:46
Доста трудно ще познаем какво си мисли това момче. Опитай да му намекнеш, че го харесваш и виж как ще реагира. А най-лесното нещо е да говориш лично с него.
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 19:44
Може би иска и тебе, и нея. Може би те харесва, като визия, за тва да точи лиги по тоя начин. Ма ти му направи така, че да те гледа непрестанно, още по-вторачено и да не мисли за оная а за тебе. Флиртувай, не се предавай, след като той и тя не са НИЩО, поне от тфа коет разбрах де. Може само да си "играят" без чувства... пък нз.
Mhm..
Зав1рти му главата... БАУО беше написал един ден в подписа си.. к'во беше точно...
" Да обичаш някого може да е най-готиното нещо, но да накараш някой да се влюби в тебе, това е изкуство.. "
Вие момичетата това изкуство го владеете до с1в1ршенство... приложи го... умотай го в любовната си мрежа... и спокойно... не б1рзай.. всичко с времето си..
Mhm..
Зав1рти му главата... БАУО беше написал един ден в подписа си.. к'во беше точно...
" Да обичаш някого може да е най-готиното нещо, но да накараш някой да се влюби в тебе, това е изкуство.. "
Вие момичетата това изкуство го владеете до с1в1ршенство... приложи го... умотай го в любовната си мрежа... и спокойно... не б1рзай.. всичко с времето си..
Естествено, че е така. Тва е най-лесното, което едно момиче може да направи спрямо едно момче.
П.П. Да ни нараняват е второто :P