View Full Version : Възможно ли е проблеми да затъпят желанието?
В чужбина съм и имам страшно много проблеми на главата , онзи ден исках да правя секс с едно прекрасно момиче , но просто не ми ставаше твърд .. стоеше наполовина паднал - притесних се и нищо не направих.. а наполовина паднал е 13 сантиметра.Тя от своя страна мисля ,че помисли че ми е малък.. вече не ми говори , само се заяжда.Много ми тежи това .. вместо да се обичаме и да се чукаме , сега на другата вълна .. какво да направя низнам , но поне да се оплача.
низнам се пише нЕзнам , знам :)
Всъщност се пише "не знам"...
В чужбина съм и имам страшно много проблеми на главата , онзи ден исках да правя секс с едно прекрасно момиче , но просто не ми ставаше твърд .. стоеше наполовина паднал - притесних се и нищо не направих.. а наполовина паднал е 13 сантиметра.Тя от своя страна мисля ,че помисли че ми е малък.. вече не ми говори , само се заяжда.Много ми тежи това .. вместо да се обичаме и да се чукаме , сега на другата вълна .. какво да направя низнам , но поне да се оплача.
и какво очакваш ние да направим? странно,казваш,че е била "прекрасно момиче",но въпреки това не си се възбудил напълно... :-k
ebati horata ko my obqsnqqte kak se pi6e tva ili onova. pi4 hva6tai dryga ima mn prekrasni momi4eta,a ako durji6 na taq vseki zaslyjava 2ri 6ans ako ne ti dade iznasili q ( 6egyvam se da ne zem6 verno sa ... :D )
Dancho_93
05-04-2007, 11:41
Щом не ти стои изправен вземи 1 виагра и ще стои прав 3-4 часа бе каф е проблема?
А ако и тогава не можеш да я задоволиш я прати у дома.
`Death`Whore``
05-04-2007, 11:44
Направи си изводите - според теб това момиче иска ли да се обичате и да се чукате, или просто да се чукате?
Иначе малко трудно ще помисли, че ти е малък, след като е полумек.
sh3_1s_7h3_0n3
05-04-2007, 11:53
Да, възможно е проблемите да затъпят желанието.