View Full Version : Притеснявам се
С новото ми гадже ми е супер. Но съм адски срамежлива и когато сме сами направо нз кво да правя. Например той мн обича да ме целува по вратлето и около него, но аз нз ако и аз започна да го целувам там той как ще реагира и изобщо нормално ли е момиче да целува момче по връта? А и освен това той почти винаги си държи ръцете на дупето ми. Нормално ли е момиче да обара приятеля си за задника? Плс отговорете ми на тези въпроси
Абе според мене тва което прави той си е супер нормално ама и ти да го правиш не върви.
Feel Lonely
05-04-2007, 12:39
С новото ми гадже ми е супер. Но съм адски срамежлива и когато сме сами направо нз кво да правя. Например той мн обича да ме целува по вратлето и около него, но аз нз ако и аз започна да го целувам там той как ще реагира и изобщо нормално ли е момиче да целува момче по връта? А и освен това той почти винаги си държи ръцете на дупето ми. Нормално ли е момиче да обара приятеля си за задника? Плс отговорете ми на тези въпроси
Kadeto i da trugnesh da go celuvash nema se drupne;] za guza nz.. zavisisi ot momcheto dali obicha
`Death`Whore``
05-04-2007, 12:40
Нормално е всичко, което не доставя неприятни усещания на единия от двама ви. Аз обожавам да целувам мъжки вратове и да пипам мъжки дупета. Просто опитай да се отпуснеш и ако ти се прииска нещо, го направи. А ако той реагира зле, просто не го правИ повече. :)
Абе целувай го бе, където и когато поискаш, тфа си е супер нормално, неа кфо да се косиш. Събери повечко смелост и си го гушни ... имаш тренинг предполагам, гушкала си кукли и плюшени мечета :mrgreen:
She-Devi!
05-04-2007, 12:42
ако не опиташ няма да видиш реакцията му...престраши се...няма да те ухапи или да се отдръпне...така ще разбереш къде му е приятно да го докосваш и целуваш и къде не!успехю!
Feel Lonely
05-04-2007, 12:43
Абе целувай го бе, където и когато поискаш, тфа си е супер нормално, неа кфо да се косиш. Събери повечко смелост и си го гушни ... имаш тренинг предполагам, гушкала си кукли и плюшени мечета :mrgreen:
kurti tova mnenie!
Естествено, 4е е нормално да целува666 приятеля си по врата :!: Какви са тея въпроси, по дяволите :evil: ?!
Отпусни се малко и 666те види666, 4е 666те ти е о666те по-приятно с гаджето ти
PaRkInSoN
05-04-2007, 15:47
Споко нормално е ;)
Нормално е всичко, което не доставя неприятни усещания на единия от двама ви. Аз обожавам да целувам мъжки вратове и да пипам мъжки дупета. Просто опитай да се отпуснеш и ако ти се прииска нещо, го направи. А ако той реагира зле, просто не го правИ повече. :)
Абсолютно? На същото мнение съм
kurti tova mnenie!
Хаха нали :wink: и аз си помислих същото , докато си го пишех :P Уви, така тря да е.
chico_bueno
05-04-2007, 17:12
kvo se pritesnqvash az sam momche i pravq sashtoto tva e savsem estestveno i normalno tva moje samo da ti pokaje che picha si pada po teb
~ShaDoW~
05-04-2007, 17:37
ama momi4e! est 4e e normalno:) ti probvai pa vij dali na nego 6te mu dopadne :P ot opit glava ne boli:) a i za6to pyk da ne go cunka6 po wratlenceto :smt008 tolkowa si e qki4ko :smt007 . 6tom ste zaedno ne bi trqbvalo da ima nqkaf problem otnosno fizi4eskata gledna to4ka :smt017 i preodolei srama! toi samo pre4i.
mechtaq_za_teb
05-04-2007, 17:46
Shtom ti e novo gaje zna4i ste otskoro zaedno ;) Normalno si e oshte da ti e pritesneno.Mojesh da go celuvash,edva li shte ima neshto protiv,daje shte mu e priqtno.No tova za obarvaneto otzad...neznam. :)
JoeBanana
05-04-2007, 17:58
не, това са ненормални, неморални и извратени неща ! http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
ти трябва да седиш на единия край на пейката, той на другия
ръцете да са в/у краката под прав ъгъл (L), главата сведена, погледа в земята, разговори минимум и то само на благоприлични теми !
как така гаджета ще се попиват тук-там и ще се целуват ?!?
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
qko e ... shtom toi go pravi znachi iska i na nego da mu se pravi ... ;)
Много жени харесват хубави мъжки дупета. :-D
Нормално е да го целуваш по врата, защо не?Не трябва да се срамуваш толкова, опитай се да се отпуснеш.А и след време съвсем ще се отпуснеш.
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 21:00
АЬХЬХаХЬхаЬхаЬ нали ЬхаХЬ
По Темата :
Нищо лошо не виждам в това момиче да " обарва " гаджето си по задните части и още по-малко да го целува по и около вратлето.. хх
На мен лично целувките по вратлето ме буквално разтапят... 8)
АЬХЬХаХЬхаЬхаЬ нали ЬхаХЬ
По Темата :
Нищо лошо не виждам в това момиче да " обарва " гаджето си по задните части и още по-малко да го целува по и около вратлето.. хх
На мен лично целувките по вратлето ме буквално разтапят... 8)
Да не забравяме и това, че кат сте си легнали, мое ти посуче меката част на ухото ... тогава не се разтапяш, а изпитваш чувството SHAKE IT :mrgreen:
iLoveChocolate
05-05-2007, 12:11
много ясно,че е нормално, ако ти харесва. прави каквото ти харесва, очевидно той вече знае какво обича да пипа по теб и къде да те цунка.