PDA

View Full Version : Искам деца от нея, тя се дърпа

ейзича
05-04-2007, 12:15
Ходим повече от 2 години и вече е време да си имаме деца. Тя изкласи гимназията и сега ще е абитюренка. Искам да и направя дете и да се венчаем но тя се дърпа. Възможно ли е да не смята връзката ни за сериозна или да иска да ме сменя с др,г? Сега отива да балува в Гърция и се притеснявам, че там ще ми изневери жестоко и аз няма да разбера нищо.

`Death`Whore``
05-04-2007, 12:18
УУуааууу...успокой се малко! Тя е на 19 години. Това, че сте заедно от 2 години, не значи, че трябва да зареже образованието си и младостта си, за да гледа твоите деца. Може да те обича и да иска сериозна връзка, но това не значи, че трябва да бъде слугиня без образование.

Schnitzer
05-04-2007, 12:22
Закво са ви деца бе?Само памперси,лекари,супички,кр мчета :-D

Cherlotte
05-04-2007, 12:25
Ами, да, това, че е станала на 18/19 не означава, че вече трябва да зарязва всичко и да ражда. Даже обратното. :wink: Хубаво, че 2 години сте заедно, ама защо мислиш, че ако незабавно не си родите дете, значи връзката ви е несериозна. Ама и ти явно много не я познаваш или не си общувате, щом се чудиш дали тя не смята така. А още по-зле за отношенията ви говори фактът, че си сигурен едва ли не, че тя при първа възможност ще ти изневери. :-s

Glav4o
05-04-2007, 12:30
PI4aga ako smeta6 4e 6ti izneveri budi pruv iaz imax 1 vruzka na 1,5god i se po4yvstvax kaluf. stiga si gledal filmi luja e 4e muja pruv izneverqva predi mojebi se ga NE!!! izebi celia svqt dokat e v gurzia pa posle se razberete. Ili daje q blufirai,kai i 4e si 4ykal nekva i vij ko staa sled tva to 6si pokaje nema ko da se ostaa6 s gre6ni nadejdi ako smqta6 i naistina misli6 4e e vuzmojno da stane taka na bala (koet e 70%sig) budi pruv tva e. :smt011

honda^
05-04-2007, 12:31
Е как иска666 да не се дърпа като моми4ето е на 19 :?: :!: Тя вероятно мисли за университет и т.н. Има о666те много време за деца и брак. Съветвам те да не я претиска666. О666те пове4е, 2годи666на връзка... не е кой знае колко :| . Определено не е малко, на за брак... [-X

bungle
05-04-2007, 12:35
Що бе, 19 години е една хубава възраст да роди човек. :-D

Schnitzer
05-04-2007, 12:35
Ходнааааа :-D А по темата най-добре маиче е към 25 :-D

Ellie
05-04-2007, 12:37
Остави я да се наживее.Ако сега се затвори с бебешора, едно, че ще зареже образованието си, другото го споменах.На колко си ти?

`Death`Whore``
05-04-2007, 12:38
Всъщност до 25 години е най-добре да се роди. Учих това в 1-ви курс още ;)

CMexyPaH4e
05-04-2007, 12:40
УУуааууу...успокой се малко! Тя е на 19 години. Това, че сте заедно от 2 години, не значи, че трябва да зареже образованието си и младостта си, за да гледа твоите деца. Може да те обича и да иска сериозна връзка, но това не значи, че трябва да бъде слугиня без образование.

M v Garciq...axaxax koi znai dali she gleda negovite deca:) Moje na nqkoi drug decata da gleda:)

05-04-2007, 12:40
Въпроса е в това, че по тия балове яко се ебaт и не се замислят много. Особено щом балът е в чужбина почти 100% ще се напие и нае6e и това се случва често

`Death`Whore``
05-04-2007, 12:42
M v Garciq...axaxax koi znai dali she gleda negovite deca:) Moje na nqkoi drug decata da gleda:)
Не те помня като тъпо същество, но или умираш от лигня днес, или мозъкът ти е изключил напълно.

bungle
05-04-2007, 12:44
Всъщност до 25 години е най-добре да се роди. Учих това в 1-ви курс още ;)

Да, и аз това го знам. :)

05-04-2007, 12:46
шо ли си мисля че автора е на 27-28 годинки и е некадърен да си фане мома на неговата възраст и затова се опитва да завлече ученичките

Schnitzer
05-04-2007, 12:48

M v Garciq...axaxax koi znai dali she gleda negovite deca:) Moje na nqkoi drug decata da gleda:)На някои албанец :lol: тука е пълно с такива изруди :-D

mi6ani
05-04-2007, 13:00

:wink:

CMexyPaH4e
05-04-2007, 13:01
Не те помня като тъпо същество, но или умираш от лигня днес, или мозъкът ти е изключил напълно.

Tochno parvoto :smt016 :smt052 :smt061 (umiram ot lignq dnes) i to kvo nqma pri takiva temi

black_heart
05-04-2007, 13:24
ti lud li si?tq e na 19,teparva i predstoi bal,studentstvo.Koga 6te vidi studentski jivot?
Milsq 4e e stra6no egoisti4no ot tvoq strana da q ograni4ava6 taka i da slaga6 tvoite jelaniq nad neinite.Ami ako sled o6te 2 godini ti omrazne i tq i deteto....ti si tragva6 i q ostavq6 na malko nad 20 s dete i edno sredno obrazovanie....Za men si super egoist.Za vsi4ko si ima vreme i mqsto,a za men na 20 maika e prekaleno rano i neobmisleno!

malkoto_sladur4e
05-04-2007, 13:43
Ходим повече от 2 години и вече е време да си имаме деца. Тя изкласи гимназията и сега ще е абитюренка. Искам да и направя дете и да се венчаем но тя се дърпа. Възможно ли е да не смята връзката ни за сериозна или да иска да ме сменя с др,г? Сега отива да балува в Гърция и се притеснявам, че там ще ми изневери жестоко и аз няма да разбера нищо.
Хах мой човек виж сега...едно бебе е голяма отговорност!Да не мислиш,че само ще го гушкате,ще му се радвате и всичко ще върви по мед и масло? :-k Та това е дете!Момичето сигурно не е готово за това..доколкото разбирам щом ще има бал значи е на 18-19...как мислиш,че е готова толкова малка?малко ф са готови на тия години!И не мога да разбера как мислиш,че ще ти изневери като..оле!Значи ти искаш да се ожениш и да имаш дете сега с жената на която дори нямаш доверие? :shock: Е вече нямам думи! :shock: Ти не си готов дори,каму ли тя ! :x И това бебе нали тя трябва да го износи,нали тя ще го ражда?Да не мислиш,че всичко това е иху аху...и че е върха на удоволствието? Май още си много малак за да осъзнаеш всички тези важни неща,та за какви бебета мислиш ти? :shock:

`Death`Whore``
05-04-2007, 13:45
Първото ти свясно мнение =D>

krem4et0
05-04-2007, 18:32
Въпроса е в това, че по тия балове яко се ебaт и не се замислят много. Особено щом балът е в чужбина почти 100% ще се напие и нае6e и това се случва често
Глупости. Аз не съм се чукала на бала си, въпреки, че имаше с кого. Всеки ден мога да правя секс, ама не всеки ден завършвам. Аз празници като бал, рожден ден, нова година и прочие не развалям със секс.

krem4et0
05-04-2007, 18:34
malkoto_sladur4e
Абсолютно съм съгласна с теб!

Violenza
05-04-2007, 18:37
Сега може би са й най-хубавите години...
Никоя не иска дете толкова рано...

Ако ти щеше да го раждаш и да го гледаш щеше ли да родиш, а?!

koalka
05-04-2007, 18:41
Нормално е да не иска дете в тази възраст.Пресъединявам се към горните мнения, наистина едно дете е отговорност и то голяма.

BeZ^BikiNi
05-04-2007, 19:29
Zvuchi mi kato momche/muj , koito e ot malko gradche i vsichkite mu nadejdi sa v tova momiche,koeto moje bi e 1ta mu seriozna vruzka... :roll: :-k Kakto i da e az imah priqteli koito 6 godini bqha zaedno i nakraq se razdeliha poneje si omruznaha ... taka che uspokoi se malko i izchakai momicheto da si pojivee oshte malko,poneje ako na tazi vuzrast stane maika shte q lishish ot mn hubavi godinki i nakraq celiq roman moje da zavurshi zle ](*,)

Mishity
05-04-2007, 19:42

ИДИ с нея на бала :P Аз така бих направила..А и за децата .. изчакай малко,рано е още.Всеки гледа вече колкото се може по-късно да има деца,ти още от сега бързаш :|

05-04-2007, 19:47
Ti normalen li si deca we ! Q hoi se pregledai tupanar takuf ne si dobre !

Ariena
05-04-2007, 20:30
Да си призная и аз на моя бал имаше с кого да правя секс, ама не го направих. А относно желанието ти да имате дете. Първо това е огромна отговорност и за двамата родители. Второ е свързано с много пари, като казвам много разбирай наистина много. Трето на тази възраст не е подходящо да се ражда, все още е рано. Аз преди време обяснявах, че съм против ранното започване на полов живот, но още повече съм против ранното раждане. Изключвам случаите когато няма друга възможност. Не е ли по-разумно първо да завърши някакво висше образование и тогава ако все още сте заедно и искате дете, тогава да си направите. Когато съм сигурна, че мога да осигуря всичко необходимо на детето си тогава ще го създам. Едно дете не трябва да търпи лишения заради родителите си. Защото как ще обясниш на едно дете, че си го създал без да можеш да му осигуриш стабилен и нормален живот, то няма да те разбере. Смили се и над майката. Нима искаш да работи като сервитьорка или чистачка с едно обикновено образование. Ще завърша с позната на повечето и много обичана от мен реплика "Ако обичаш някого пусни го на свобода. Ако той те обича ще се върне при теб. Ако не се върне, значи никога не е бил твой!"

c0ca1na
05-04-2007, 20:33
аве тука нема пост под 10 реда....мислители :twisted:

Idiot40
05-04-2007, 20:36
Ne e li malko rani4ko za deca? Jiveite o6te malko i togava! Normalno e da ti se durpa...

c0ca1na
05-04-2007, 20:37
деца......пфф деца да гледат деца , я си стойте на гъза...

Unknown-19
05-05-2007, 04:46
Деца ? :shock: Аве ти гониш 30-така нали ?
На тая възраст момичетата едва ли за едно куче не могат да са грижат пък кво остава за дете.И нали осъзнаваш че утре-вдругиден ще я засърби п*тката и ше се нае*е с някой друг.Или пък на тебе ше ти са прииска чуждо.И тва с тва дете кво ще правите ? Гаранция давам че ако имате дете то до 3-4 години ще е само с 1 родител.
Един съвет от мене МИСЛИ !
Дете искал.То тва да не е на Кьорамед фурната.

Atula
05-05-2007, 04:59
Абе, ей! Насила деца не се раждат! Раждай си ги ти като си толкова мераклия-- пък и да ти видим сеира как сменяш памперси и не спиш нощем! Осъзнай се!

05-05-2007, 05:28
тва ако се навие да се ожени на 19 и още пове4е-да се навие да ти роди дете на тая възраст,зан4и ше е мноу тъпа.

само по селата и по гетата жените постъпват така.

няма "нормална" възраст за тази работа, прост на някои хора им се иска
1 да завършат висше образование
2. да си намерят добра работа
3д обиколят малко свят
ПРЕДи да се превърнат от свободни хора в семейни родители,

и ако не можеш да го разбереш тва, зна4и нищо 4удно 4е не ще да се жени за теб моми4ето, 4удното е 4е още се занимава с теб.

alkobalko
05-05-2007, 05:41
Нормално е да не иска да ражда толкова рано. Момичето може да иска да учи, да си намери добра работа и да осигури живота си, а чак след това да мисли за брак и деца. Не я притискай по този начин. Едно детене тигарантира, че ще е цял живот с теб и никога няма да ти изневери. Напротив, ако роди толкова млада след време нищо чудно да съжалява, че го е направила и пак да си тръгне от теб. Изчакайте още, след време, ако сте заедно все още може да помислите за деца. А относно изневярата няма защо да се притесняваш. Ако момичето наистина те обича няма да ти изневери, независимо дали е в Гърция, или на другия край на света.

malkoto_sladur4e
05-05-2007, 09:22
Как ще е първото бе? :-k
Krem4eto..male s tebe kato se setq kak se karahme napredi a-y :smt016 :smt008

05-05-2007, 13:02
ti si zle be pi4 ... ostai momi4eto da se najivee, sigurno misli da produlji obrazovanieto si a puk ti sha iskash deca ...

_crazy_baby_
05-05-2007, 13:18
stiga pritska momi4eto be tctctc moje da iska da produlji da u4i ! moita maika me e rodila na 19 i kvo ot tova.. ama se pak tq moje da iska drugi raboti

krem4et0
05-05-2007, 13:47
Как ще е първото бе? :-k
Krem4eto..male s tebe kato se setq kak se karahme napredi a-y :smt016 :smt008
Аз не се карам с никого-просто различни мнения и мислене.

rakiQ
05-14-2007, 20:00
не бързай
не я притискай да не ти бие шуто!

die
05-14-2007, 20:04
lele boje kakvi deca da tq e edva abiturientka we!?!?!?!?ti lud li si ta neinq jivot edva sega zapo4va!!po dobre sega da si izjivee mladite godini ot kolkoto posle,za6toto sled tva i deteto 6te strada !izpitala sam go i e mn tupa rabota.i tva 4e ne iska deca ne zna4i 4e ne te obi4a ili 4e ne misli vruzkata vi za seriozna

Sa40
05-14-2007, 21:18
Ти обичаш ли я ?

Помисли си пак ?

За последно питам ?

Ако я обичаш приятел, значи мислиш за нея ? Така ли е?
Ако мислиш за нея дали това е най-доброто решение, да я поробиш още преди 20?
Ще можеш ли да издържаш цял живот нея и де(тето/цата)?
Имай в предвид, че тя ще остане без образование за да ти гледа децата?
Навит ли си все още ?
А относно изневярата: "Ако обичаш някого пусни го, ако се върне ще бъде твой цял живот, ако ли не - забрави го "

naia
05-15-2007, 09:44
е може да си живеете и така защо не

FelisDirus
05-15-2007, 10:47

Много си права!

Пич, я се осъзнай малко. Аз ходя с моя приятел 2 г и няколко месеца.
Това значи ли, че на 18 трябва си правя бебета?!

Я си свиркай и си гледай живота, пък за деца има време...

изгонена__от__рая
05-15-2007, 10:55
Мисля 4е е нормално да се дърпа.Малка е!Един вид искаш дете да гледа дете...Има време за всичко

lLady_MooN_RaiN
05-15-2007, 11:53
1. Абитуриентка се пише. Много съжалявам ама безграмотността ме убива просто.

2. Естествено, че няма да иска. И аз не искам. Кое момиче иска на 19 да е заточено сред манджи, ревящи бебета, капризни съпрузи и опикани памперси...? На хората им се живее...

kalpazanka
05-16-2007, 05:59
Какви деца, какви пет лева? Та на нея още й се ходи по дискотеки, иска да види свят както се казва, бас хващам, че й предстоят изпити и следване!!! Ти като какъв искаш да й наденеш хомота и да я вържеш до себе си с деца? Ще си съгласен ли да я издържаш(докато ти гледа отрочетата, че и след това, когато парите от сервитьорството не стигат доникъде и когато работодателят й покаже вратата затова, че е взела болничен за гледане на дете), ще можеш и да издържаш и децата? Или те още от малки ще свикнат да разбират значенето на израза "Няма пари"?
Мисли! Винаги можеш да си съсипеш живота, но не съсипвай нейния.
Не бързайте с децата- от мои приятели (момчета) съм чувала, че "да газиш една и съща дупка писва". Ти ще си събереш багажа след време, а ТЯ остава с детето/децата на ръце и мизерната издръжка от таткото в размер на 80 лв. месечно!!!!!

penywise
05-16-2007, 06:25
шо ли си мисля че автора е на 27-28 годинки и е некадърен да си фане мома на неговата възраст и затова се опитва да завлече ученичките

hell yeah nigga :lol:

kis4ety
05-16-2007, 08:37
Spored mene kato ti se darpa i neiska deca zna4i sigurno ne e gotova,a ostnosno po vaprosa s iznevqrata spored mene ako te obi4a dostata4no nqma ti izneveri.

Div_angel_f
05-16-2007, 09:02
Остави момичето на мира! Ти какъв си такъв? В кой век живееш?
Давам ти пример с майка ми и баща ми:
Оженили са се коагато майка ми е била на 17, родила ме е на 18... когато е била на 19 сме преживели катастрофа, на 21 е родила сестра ми, след 4 години се разделят и развеждат, на 29 се разболя - последици от катастрофата, боледува 2 години и на 31 почина... :cry: :cry: :cry:
Какво са направили, 2 деца, баща ми не се грижи за нас, всеки месец оставя по 150 лв. издръжка и за 2те... имахме късмет и вуйчо ни ни прибра и си заряза живота, за да ни гледа, за което ще съм му винаги безкрайно благодарна!
Мислиш ли, че като обвържеш едно младо момиче на 18-19 години (на колкото съм и аз между другото) ще му осигуриш живот, който заслужава, че ще се грижиш за детето ви и то ще има добър живот и няма да търпи лишения заради вас? Мислиш ли, че ако обвържеш едно младо момиче с дете, тя ще стои при теб? Мислиш ли, че няма да ти писне от детето само 1-2 години след като се е родило? Да будуваш вечер, да сменяш памперси? А на нея, особено като е само на 18-19? Мислиш ли, че ЦЯЛ ЖИВОТ ще я обичаш и подкрепяш във всяко едно отношение, защото любовта е до някъде, накрая остава уважението, разбирателството, приятелство, компромисите, съжителството през годините и т.н.? Мислиш ли, че щом тя има дете от теб ще те търпи цял живот? Мислиш ли, че няма да й писне някой ден, да си събере нещата, да си вземе детето и да се махне? Тогава какво ще правиш? Ами ако на теб ти писне преди това от нея? Ще я изгониш? И какво ще прави тя, сама, с дете и без образование? Я си помисли малко и след това приказвай!
Права е, аз съм съгласна с нея! На нейно място и аз бих постъпила така, дори сигурно вече щях да съм те разкарала :!: :smt019 :smt013 :smt011