View Full Version : TOCHEN I QSEN OTG PLS-SPESHNO E :(
Zdr all,predi da vi spodelq kakvo me pritesnqva iskam da kaja moLQVI bez kritiki i obidi,prosto se nujda ot pomo6t! zna4i edno mom4e ot moq klas me haresva iska da pravim sex.i dvamata sme devstveni.nz men super mn me kefi,no ne bih hodila s nego,kakto i toi s men!i nz 4udq se kakvo da pravq,znam 4e e to4en i ne e nqk1v bokluk,no se 4udq kak 6te izglejda tva v o4ite na s1u4enicite ni,i nai vajnoto ,koeto me m14i e,az samata izlizam li kyrva po tozi na4in(sex bez vr1zka)PLS POMOSHT-i pak bez kritiki!bLagodarq predvaritelno na vsi4ki to4ni hora,koito naisitina 6te mi vlqzat v polojenieto!10x :)
`Death`Whore``
05-04-2007, 13:18
Не си курва, но от мен съвет - направи си първия път с някого, към когото имаш чувства. Иначе не е нужно да казвате на съучениците си.
CMexyPaH4e
05-04-2007, 13:25
Ne kazvai na SAUCHENICITE si nishto drugo ne se iska ot tebe...Inache ako se chuvstvash gotova i imash nqkvi simpatii kam momcheto davai:)
SEX bez Vryzka \:D/ e tva mu e maikata edin lubovnik ii tva e:) Vie pak shte imate nqkva vrazka:) Prosto nqma da hodite a shte ste lubovnici:) i nqma da se saobrazqvate tolko edin s drug
ThePowerOfLove
05-04-2007, 13:28
Ами..ти не искаш ли 1-вия път да е с някой,който обичаш...можеш ли да имаш доверие на това момче ? Ако той е само да те използва за секса...не знам,според мен не бързай,но ти си преценяваш де... :roll:
malkoto_sladur4e
05-04-2007, 13:33
1:Недей да спиш с това момче защото наистина може да излезеш курва,защото не ходиш с него!
:twisted: 2:Ако го направиш кой е казал,че съучениците ви ще разберът? :D
black_heart
05-04-2007, 13:38
Ponqtieto "kurva" mnogo se razmi ne6to,tozi epitet se izpozva za momi4eta,koito postoqnno si lqgat s razli4en,no edin moi poznat kaza 4e mn mom4eta taka opredelqt momi4e koeto "ne vrazva".Ne e nujno da kazva6 kakvoto i da bilo na sau4enicite ti,ne si dlajna da gi darji6 v te4enie,no ne mislq,4e parviq ti pat trqbva da e s 4ovek s koito dori ne iska6 da izliza6.
Ina4e za kurva...ti e o6te rano da stane6,no vse pak ako se razbere 6te ima i takiva kvalifikacii,ponqkoga horata prosto ne se zamislqt nad samiq smisal na dumite,koito izri4at...Ujasno nali.
Ve4nata dilema-da go napravq li i nai nakraq da mi mine parviq pat ili da 4akam.sigurna sam 4e ne ti se 4aka,no 6te porastne6 li koi znae kolko,ako go napravi6.
Imam priqtelka-strahotna e na viziq,po4ti nqma zabelejka,sega pravi 18,a o6te e bila s nikogo,i ne za6toto ne e imala predlojenie ot maja-me4ta-krasiv,jelan,populqren,a za6toto prosto kaza "iskam s nqkoi po-..".Ne kazvam 4e trqbva da si kato neq,izlagam ti situaciq.
Az iskah parviq pat samo da mi mine i sqka6 6te6e da stane po lesno,e sgre6ih-za 6tastie 4oveka do men se okaza to4en,no mislq 4e ako sega se slu4i nanovo i imah pravo na promqna,nqma6e da postapq taka i si priznavam-izbarzah.Ot tam natam ti si re6ava6.Tova e moqta "istoriika".Uspeh i umnata!
Вярно - съучениците ти не трябва да научават - та това си е нещо само между вас двамата - защо трябва всички да знаят?Иначе щом и ти искаш - не виждам какъв е проблема.Относно дали си к***а - такава ще станеш само ако скачаш от креват на креват.Не чакай принца на живота си - може да не го срещнеш никога или прекалено късно, което не значи обаче да изпадаш в другата крайност.Дано да ти стана ясно какво имах предвид, че май потънах в размислите си.
da i az taka mislq,4e ne e nujno da go kazvame na s1u4enicite si,no si mislq i 4e,toi zad1ljitelno 6te se pohvali,4e ne e devstven ve4e na negovite priqteli,s koito se s1bira,a nqkoi sa ot klasa ni .i si mislq,4e prosto nqma kak da ne se razbere :( nz mn s1m ob1rkana,6tot to4no predi 2 meseca s1ksahme s mom4eto,koeto naistina s1m obi4ala i prod1ljavam da obi4am,no nikoga ve4e nqma da sme zaedno :cry: tva go znam mn dobre(a s nego ne go napravih) i nz ;[
Schnitzer
05-04-2007, 14:08
Ели,не беше ли пуснала същата тема преди няколко дена? :roll:
`Death`Whore``
05-04-2007, 14:09
Ще има и друг, на когото да му пука за теб...
Schnitzer da ima ne6to takova,no stana malko ob1rkano(pone za men)i re6ih nanovo,s1jelqvam za koeto :)
krem4et0
05-04-2007, 18:11
Трай си. И защо да каже на приятелите си за Бога. да не би моят приятел да се е похвалил пред приятелите си, че сме правили секс. не мисля, че точно знаят кога е станало това.
Иначе да ти кажа-сексът за да мине 1-вия път-ок, но сексът с важен и значим за теб човек е нещо необикновено и не е на ниво-да мине там да не го мисля вече. Ти си реши какво искаш-да се оттървеш от това бреме-девствеността или д си за първи път интимна с човек, на който държиш.
`Death`Whore``
05-04-2007, 18:12
Да, не е нужно да се похвали, аз моят го помолих да не се хвали, когато го направихме, и той се похвали около седмица по-късно.
Violenza
05-04-2007, 18:15
Не го прави.
Щом се чудиш, не го искаш достатъчно...
az p1k imam kritiki!!! taq tema e za drug forum,ne za toq. vaprosa ti ne e svarzan s1s sexa, a s 4uvstva. ama ti mai ne si se nau4ila da 4ete6 zaglaviqta forumite, ili (s izvinenie) si "leko" t1pa i ne moje6 da se seti6 kade da si napi6e6 temata...
nqmam kvo drugo da kaja!
spored men .. ne mislq 4e ima koi znae kakvo za mislene .. pravi tova koeto ti haresva a 6tom tova mom4e ti haresva nqma lo6o i ne e nujno da ima6 vryzka..kakvo???trq da hodi6 s nqkoi meseci za da spi6 s nego li .. tova e edin vid udovolstvie i ne se boi .. a ne slu6ai prikazkite ot roda 4akai podhodq6tiq .. ami ako tozi podhodq6t ne idva ...kakvo pravim???
щом питаш, значи не си сигурна. Недей тогава ;)
black_heart
05-05-2007, 14:22
Не го прави.
Щом се чудиш, не го искаш достатъчно...
tva za men e dostata4no iz4erpatelen otgovor na zapitvaneto