View Full Version : стига нимфомания искам нещо сериозно
SEXYTAAA
05-04-2007, 14:48
искам най-сетне да намеря човек в който да се влюбя правя секс с различни мъже и след това както винаги търся някакво ново преживяване разбира се с някой нов така наречен обект за мен!просто всеки път когато се влюбвах попадах на женени мъже с много възможности но с халка на пръста!и постоянните им обещания за развод!а пак нищо!затова секса е единственото което в този случай ми помага искам да се ВЛЮБЯ!Н Е М О Г А!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Аз искам същото като теб,но досега също не ми се е случило!
Ти откъде си и на колко,кажи ми нещо за теб!Май-добре с лично съобщение!
Бай! ;-)
какво точно искаш?секс или сериозна връзка?за да ме задържиш трябва да правиш наистина уникален секс!!!защото аз го обожавам!!!
На това мога ли да ти отговоря с думи?!? ;-)
И аз съм луд по секса!
Колкото до връзката зависи единствено от нас каква ще се получи...И дали изобщо ще се получи!
И нас кво ни вълнува на кви мъже си попадала женени или неженени.. боли ме фара... на ко си попадала.. :)
П.С. мир и любов
ахх браос и какво да напраим медалче ли да ти закачим любовни магии тука не практикуваме и не врачуваме също
какво точно искаш?секс или сериозна връзка?за да ме задържиш трябва да правиш наистина уникален секс!!!защото аз го обожавам!!!
Мдаа..."Една човешка драма"... :-s
На това мога ли да ти отговоря с думи?!?
И аз съм луд по секса!
Колкото до връзката зависи единствено от нас каква ще се получи...И дали изобщо ще се получи!
Та тук се намериха две сродни души! Удивително! :-D
mi i az iskam da se vliubq kato horata nikoga ne mi se e slu4valo tva use6tane da si vliuben i da leti6 ot 6tastie dori i za kratko a in4e ostavi jenenite myje 6toto ne moje6 da gradi6 6tastie varhu 4ujdoto ne6tastie i ne tyrsi liubobta vqrvam 4e ako tq naist sa6testvuva idva neo4akvano a ne kato q tarsi6. uspeh
gleda6 mn filmi :---) :smt017 :-k
И нас кво ни вълнува на кви мъже си попадала женени или неженени.. боли ме фара... на ко си попадала.. :)
П.С. мир и любов
:smt023
cacegka_3a_cekc
05-16-2007, 12:14
П.С. мир и любов
i as taka mislq...
Браво на спамерите!
Винаги се намират тийнове да осират темите (с извинение или без!?!)...
az_i_ko_we
05-16-2007, 22:33
нимфоманията тва нещо няма лекуване
и да си хванеш гадже пак ще те влече насам натам...
просто няма начин...
и аз съжалявах докато не го осъзнах
`Death`Whore``
05-16-2007, 22:35
Формулирайте върпоса си, млада госпожице. :-k
jjjjjj6363
05-17-2007, 07:01
poznavam takuv 4ovek daje i da si nameish priqtel deto mnogo go obi4ash (ush) pak shte mu izneverqvash s nqkoi bivsh i nqma da se vlubish nikoga
Според мен ти си си виновна ха ха ха и ние не можем да ти оправим проблема не се заглеждай по женени а по самотници които чакат също така любимата се