View Full Version : ПОМОЩ
анонимчо
05-04-2007, 17:00
Какво трябва да направя за да привличам момичетата...Не знам ....Вече почвам да си мисля че съм идиот и нищо не става от мен...Не се държа грубо и като се погледа в огледалото мисля че изгледам добре ,>>>? ПОМОЩ :(
chico_bueno
05-04-2007, 17:03
qvno ne si dostatachnpo opiten v tva ima vreme sha vidish sled vreme kak sha ti se lepqt kato mohi na med
gPa3HuTeJl
05-04-2007, 17:09
Какво трябва да направя за да привличам момичетата...Не знам ....Вече почвам да си мисля че съм идиот и нищо не става от мен...Не се държа грубо и като се погледа в огледалото мисля че изгледам добре ,>>>? ПОМОЩ :(
Предполагам че или си стеснителен или много срамежлив..Неможе нито едно момиче да не те е харесало, спокойно има момичета, който те харесват, който най-малко учакваш или просто още незнаеш да тях..
Всичко с времето си..
Ако найстина си хубав ще почнат да те харесват. Спокс. Нали знаеш за всеки влак си има пътници ;)
Не си поставай за цел да си хванеш някоя приятелка,просто защото до сега не си имал.Изчакай нещата да се развиват от само себе си,а когато дойде момента,то ще се случи. :wink:
Feel Lonely
05-05-2007, 07:00
Smeni sredata zapoznai se s novi hora i moje da namerish sred tqh tvoeto momiche;/,qvno to ne e ot tezi okolo teb
vvs_go, съгласен съм с тебе (странно), така е. Ся си в такъв период, че си мислиш, че си просто безнадежден. Споко , има време. Всичко с времето си.
NightSky
05-05-2007, 11:02
Това най-вероятно ще отмине скоро.Трябва просто да излизаш повече, да се срещаш с нови хора и нещата ще се оправят.